Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
A J Miller

Guds Väg

2019-01-13 18:34 #0 av: Hukanson

AJ Miller är den person som inte bara säger att han är Jesus utan också med sina gärningar visar att han har den andliga nivån att skapa även på Jorden. Först skapade han The Divine Truth movement i Australien som gjort hundratals videos på YouTube med mediala sessioner, intervjuer, föreläsningar, kurser och informativa guidningar.  AJ fick inte riktigt det gensvar han sökte med detta och drog dessutom på sig ryggproblem så för två år sedan ändrade han sin arbetsmetod och skapade en ny non-profit organisation som gavs namnet God's Way. Denna organisation ställer inte lika höga krav på deltagarna/medlemmarna utan låter processen ha sin gång. Ledare blev istället en grupp med Mary Luck som är AJ's soulmate och twinflame. God's Way är en mer praktisk väg som vänder sig till alla som verkligen vill lära sig hur man lever i enlighet med gudomliga lagar och förverkligar glädje och överflöd i tillvaron - hur man lever ett sant meningsfullt liv med andra människor. 

Om du vill veta mer om detta gå då in på deras hemsida här:  https://blog.godsway.net/

Passa på att titta vad som händer på Divine Truth också: https://divinetruth.com

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-24 10:07 #1 av: Hukanson

Att lära sig leva samstämd med Guds Lagar och visdom är ju ypperligt. Men det är en statisk aspekt av vår relation med Gud kan man tycka. Många tvekar om det finns någon Gud men det kan man faktiskt vara helt säker på. Lika säkert som att det faktiskt finns människor lika säkert är det att det finns en Gud som är alla människors Herre och Skapare - ledare för utvecklingen av den mänskliga existensen på denna biologiska planet och i den andevärld som följer efterpå.

Om man vill lära känna den mer dynamiska skapande aspekten av vår relation med Gud och mer aktivt gå Guds Väg som en tjänare och medhjälpare så bör man ta till sig vad Marshall Vian Summers har att säga. Han är Budbäraren för oss i denna tid, detta utvecklingsskede.  Han är kallad och förberedd att stå upp och tala till alla i denna tid då vi har ett globalt kommunikationsverktyg med internet. 

Om du känner att du är mogen att höra och göra, att prata och vandra med Det Nya Budskapet så vänta inte utan börja med dagliga studier av den hemsida som har så mycket att ge till alla.

https://www.newmessage.org/introduction-new-message

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.