Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
ACIM

Utmaningen

2018-12-30 01:03 #0 av: Hukanson

Snart är det nytt år - 2019 - och chansen att samstämma sig med Mirakelkursen infaller. Grabba möjligheten att göra de dagliga kalendariska övningarna med websajtens tillgängliga service. 

Varför gör man de dagliga övningarna? För att få ordning på tankar och känslor. Om det känns som ett virrvarr av tankar och känslor och det är svårt att få livet att fungera så kan man inte delegera till sin köttsliga kropp och det materiella att lösa problemet, ej heller kan man älta och fundera sig till helhet. Man måste ta emot andlig healing given av en kärleksfull andlig källa i syfte att hela människan och det är vad Mirakelkursen (ACIM) gör. 

Ta ett Nyårslöfte att gå kursen år 2019! Så enkelt - ta upp websajten och klicka på dagens övning och tjugo minuter senare är det klart.  Du måste visa karaktär och uthållighet men belöningen blir stor! Lyssna nedan på vad Jesus själv säger om ACIM. Han har i flera videos hållit fram ACIM som lösningen på våra mentala problem.

https://acim.org/

Mediala Tina Spalding läser lektion och Jesus kommenterar:  https://www.youtube.com/channel/UCr7RBMo6y1phbdjG3qArj-Q

Jag önskar dig all framgång och glädje med de dagliga övningarna. Detta är kan bli det år då du verkligen förstår hur du själv fungerar genom den healingprocess du genomgår.

PS. David Hoffmeister är en internationellt erkänt duktig ACIM vägledare och har mycket hjälp att ge här  http://bit.ly/2MmX52j

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-12-30 01:05 #1 av: Hukanson

I slutet av denna videon förklarar Jesus varför det är så gynnsamt att öva dagligen med ACIM Mirakelkursen

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-02 22:01 #2 av: Hukanson

Fantastiskt! Det kan så hända att Jesus själv kommer att hjälpa oss att ta oss igenom 2019 med ACIM Mirakelkursen !! Om Tina Spalding får som hon vill kan det ske och hända ! Lyssna till den första hjälpen med Inledning och Dag 1.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-03 14:51 #3 av: Hukanson

Ivrigt fortsätter vi med dag 2 . Tina föreläser och Jesus kommenterar. Glöm inte att läsa själv på acim dot org. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-03 14:59 #4 av: Hukanson

Vad är verklighet? Vad är Kärlekskompassen? Dag 3 med Tina. acim dot org.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-05 17:55 #5 av: Hukanson

Dag 4

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-05 17:57 #6 av: Hukanson

Dag 5 av årets övningar i ACIM Mirakelkursen. (Jag har ingen möjlighet att lägga in alla videos här i tråden så jag hoppas att ni har hittat till Tina på YouTube och vill hänga med där dagligen. ) Det går att köpa boken och det går att läsa kursen på www.acim.org där den också läses upp om man så vill. Denna verksamhet kommer att fortsätta hela året och om du vill ha en unik gemenskap med Jesus detta året finns ingen bättre chans !!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-07 00:18 #7 av: Hukanson

Lektion nummer 6. Med efterföljande kommentar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-07 15:34 #8 av: Hukanson

Oj redan 7e dagen - hur går det? Har Förändringen redan börjat ske? Kanske redan irriterande distraktioner? Jesus har råd att ge. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-08 11:18 #9 av: Hukanson

Det bästa sättet att göra kursen på det här sättet är att först läsa och begrunda dagens övning själv först. Med boken eller websajten acim.org . Sedan kan man få texten uppläst antingen av Tina eller acim. Kanske acim är manligt tydligare men Tina har ju kvinnlig charm. Sedan har vi ju förmånen att få en kommentar från författaren själv vilket är en gåva.  Att skriva en text är nog att vara upptagen med att sovra bland redan tänkta tankar.  Mitt tänk är sysselsatt med det  förflutnas tankar....hjälp!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-09 12:32 #10 av: Hukanson

Lektion 9. Jag ser inget som det verkligen är .. nu. Träningen går ut på att så tankefrön som kommer att göra det så mycket lättare att förstå vad Jesus gör för mänskligheten. Gör träningen och gläd dig åt allt som kommer upp. Det är en chans att filosofera också.  Vi är så mycket större än våra vardagsbekymmer.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-10 20:44 #11 av: Hukanson

Är du medveten om att du tänker en massa tankar om vad du gör, om andra människor, om vad du läser och ser omkring dig? Ärligt talat är det inte ganska trivialt? Kanske du trivs med det, tycker det är roligt att vara kritisk och dömande. Men om du förmår föreställa dig ett tomt sinne, ett klart betraktande i stället .. då har du börjat bygga grunden för verkliga tankar som kan skapa en verklig värld. Välkommen till dagens övning lektion 10.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-11 22:37 #12 av: Hukanson

Kursdag 11. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-12 17:20 #13 av: Hukanson

Dag 12 i Mirakelkursen skapad av Skaparen Jesus 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2019-01-13 17:13 #14 av: Hukanson

EGO är människans övertygelse eller föreställning om att hon klarar sig själv utan Gud och kan skapa liv och samhälle utan Gud. Ego är en modern "person" som framkommit med maskiner och det kapitalistiska löntagarsystemet med gruvor, fabriker och affärer. Gud är med alla ändå och kallar alla till verkligheten - förstår du den verkliga meningen med det du ser?

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.