Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Återkomsten

2018-09-27 09:32 #0 av: Hukanson

Lord Sananda (Jesus) har ju i sina kanaliserade meddelanden förkunnat att han om några år ska börja besöka sina utvalda trogna på jorden i manifesterad kropp. En tidsperiod av besök ska börja då han ska personligen samtala med de som har en fast tro på honom och står honom nära. 

Detta torde vara det som avses med den religiösa läran om Återkomsten - Kristi andra ankomst.

Han har skrivit i sina 1800-tals uppenbarelser till Jesu Kristi Kyrka att han inte ska komma som en inkarnerad människa utan då som en andlig gud kapabel att manifestera en kropp som han behagar. 

För de som har läst kanaliserad undervisning och esoterisk undervisning om våra dimensionella egenskaper är det möjligt att tro på men för de som inte gjort det är det kanske mumbojumbo att spränga gränserna för sin verklighetsuppfattning.

Jesu Kristi Kyrka har tillkännagjort på sin senaste konferens att deras huvudsakliga arbetsuppgift nu är att förbereda för Herren Jesu Kristi andra ankomst. Hela kyrkan står som en i andan av att förvänta sig att få alla att ta emot och ge sanningen om vår Frälsares nära ankomst. Det finns en uppsjö av videos om detta nu. Profetsior och läror om detta repeteras för att öka förståelsen. Det är lättare för oss att acceptera något som sant om det delas av andra och detta delas av väldigt många sedan lång tid tillbaka.

Kan man då förvänta sig att få ett besök av Herren? Många av de som arbetar i Ljusgrupper nu har ju redan fått besök genom Ordet men en manifesterad kropp kanske är reserverad för de allra mest seriösa. 

Vad ska an då tro om Alan John Miller som säger att han har alla minnen av Jeshuas liv på jorden och verksamhet i himmelen? Kanske att han är återkomsten av den första Kristus som då skulle vara annorlunda än den Andra Kristus.

Vem är Kristus? Kristus är den som uppenbarar Fadern. Utan Fadern ingen Kristus.  Men Kristus är också en människa med flera kroppar (andlig-mental-fysisk) Kristi fysiska kropp dog på korset men hans mentala och andliga kropp uppsteg till himmelen. Kanske hans mentala kropp har manifesterat sig som Alan John Miller medans hans andliga kropp nu är så gudomlig att den kan manifestera sig som en fysisk kropp efter behag till nytta för mänsklighetens evolution, utvecklig och förmåga att acceptera sanningen om Gud, Lagarna och Kärleken.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-10-02 19:03 #1 av: Hukanson

Tipsar om att Jesu Kristi Kyrka har general konferens i helgen.

https://www.jesukristikyrka.se/

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.