Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Kanaliseringar (svenska)

Öppningen av Tiden

2018-08-19 12:40 #0 av: Hukanson

Ärkeängeln Gabriel om Öppningen av Tiden:

Jag är Ärkeängeln Gabriel och Jag talar till Er från Vårt Hus av Visdom.

I Ärkeänglarnas sfärer råder nu stor aktivitet och glädje inför den förändring som idag sker i Er Värld. Den Åttonde Hammarens slag står för dörren. Ni står idag 180818 i en Öppning av Tiden. Idag ställer Vi om tiden en kvart i Era inre urverk. Det sker en förflyttning av Era Medvetanden till ytterligare ett högre plan och en annan dimension. De tidsintryck och tidsuppfattningar ni haft fram till nu förändras och det sista Hammarslaget av de Åtta sker idag: 180818. En dag då Ni hoppar Över Tiden och In i Tiden. Ni ÄR nu Tiden. Tiden är alltså från och med nu Er.

Ni har ofta haft Tiden som ett rättesnöre att förhålla Er till, men den uppfattningen behövs inte längre. Ni kommer mer och mer upptäcka att den linjära Tiden inte har så stor vikt i Era planer framåt, utan att det egentligen handlar om VAD Ni gör och ATT Ni gör det. Tiden handlar egentligen bara om att saker ska ske samtidigt så att vissa händelser kan äga rum. Vi föreslår att Ni mer och mer använder Er av siffror när ni planerar eller agerar. Genom att välja till exempel olika datum, får Ni olika förutsättningar för det Ni vill utföra eller vill ska hända. Detta handlar alltså inte om linjär Tid utan att olika dagar bär på olika energier som ger olika möjligheter och förutsättningar. Välj därför med omsorg. Välj utifrån Din egen intuition och tolkning av datum, inte så mycket utifrån inlärda kunskaper om numerologi. Det är DU som skapar magin, möjligheterna och öppningarna i Ditt eget Liv – Ingen annan. Det finns ingen linjär Tid – det finns bara olika Dimensioner. Vi vill alltså att Du vänder på Ditt seende av Tiden. Från linjärt seende till att använda alla de möjligheter Du får när Du använder årens, månadernas, datumens och klockslagens siffror som nycklar för att öppna dörrar på Din livsväg - den livsväg som Du själv skapar.

Den linjära Tidens seende har skapat oerhört mycket stress och ångest i Ert samhälle. Den suger bokstavligt talat livskraften ur Er eftersom Ni har givit den makten över Era Liv. För händelser utvecklas och sker inte enligt linjär tid. De sker genom öppningar, sammanstrålningar och höjningar av frekvenser, i samband med speglingar av Ert inre. Ingenting av detta har egentligen med Er linjära tidslinje att göra. Den konstruerades för att skapa viss ordning.

Öppningen av Tiden idag blir en väckarklocka för Er att förändra mycket i Era Liv. Lyssna till Din egen inneboende kunskap om detta - den har också öppnats idag. Bli medveten om att händelsernas utveckling sker i Gudomlig kraft och energi, inte i Linjär Tid. Här i Änglasfärerna jobbar Vi inte så, och det är nu dags för Er att lämna detta synsätt då det slår väldigt hårt mot Era kroppars system. Idag 180818 faller det Åttonde Hammarslaget och Öppningen av Tiden är Komplett och Klar.

1 +8 + 0 + 8 + 1 + 8 = 26

2 + 6 = 8

8 = Den Eviga Förändringens Orm. Manligt och Kvinnligt håller Idag varandras händer och Kliver igenom den Gyllene Porten till den Gudomliga Tidseran. Där Ditt Liv blir vad Du gör det till utan att fastna i Den linjära tidens stress, oro och synsätt. Där samsynen mellan manligt och kvinnligt blir starkare när den linjära Tiden försvinner. När något enligt Er gamla tidsräkning skett en viss tid har det egentligen skett i en viss Dimension – alltså inte på en viss tid. Med Denna Gyllene Sanning hälsar Vi genom Änglasfärerna till Er.

Öppna Era Sinnen och ta emot den Nya Tidens Bok. Genom en öppning av Ditt Tredje Öga tar Du emot den Gyllene Bokens Spegel. Likt en Guldfärgad Pyramid öppnas en lucka i Ditt Tredje Öga där den Gyllene Nyckeln vrids om och Ditt inre urverk sätts ur. Ur Led Är Tiden.

Med Ärkeänglarnas medvind och storslagna välsignelser överlämnar vi den Gyllene Nyckeln till Er Inre Visdomsbok. Låt Dig förändras och förädlas av den strålande Diamantens Insikt som Du får i Ditt Sjätte chakra. Gyllene blir Dina ögon när Du tar emot denna nyckel. Vingarna bär Dig långt. Vi hälsar Dig välkommen till Änglarnas sfär av Gyllene skeenden.

Med Kärlek i Hjärtat och Vishet i Tredje Ögat – må välkomnandets klara Ande lysa i och genom Dig.

Ärkeängeln Gabriel genom Orakel Sara

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-23 09:58 #1 av: Hukanson

Elthor och Drakkollektivet

Via Galaxygirl, 21 augusti 2018

 

Jag är draken Elthor. Jag talar å Drakkollektivets vägnar denna dag, denna afton. För många av er har mörka tankar och ni tvivlar på att skiftet är verkligt, att era inre förändringar är verkliga. Ni hör och ser saker som ni inte tidigare gjorde och ni tvivlar på er inre förändring. Tvivla inte längre!

Era krafter kommer att stärkas av förändringen i dessa energier, när världens och verklighetens skifte äger rum djupt inom och omkring er. Låt dessa förändringar vara de välsignelser som de är tänkta att vara. Men de är bara användbara för er om ni gör anspråk på dem djupt inom er, som ert eget inre SKIFTE.

Hävda er makt! För tiden för att ta ett beslut är sedan länge förbi och ni är nu på god väg mot de högre världarna av ljus, kärlek, glädje och skratt. Frid! Den finns runt omkring er, och inom er bör ni lyssna till dess viskningar. Frid hörs inte. Den är inte framfusig. Den känns. Den välkomnar med öppet hjärta och öppna armar, och när den omfamnar er känner ni ett stort lugn.

För allt är i balans för er även när den yttre världen verkar vara i kaos. Kaoset är bara en biprodukt av tidens stora skifte. Uråldrig smärta och ångest måste rensas ut. Ni måste alla göra ert arbete, det stora arbetet med övergången för att få ett slut på det.

Ni är en integrerad grundbult för kollektivets uppstigning, för ni utför de tunga lyften och vi drakar ger er vårt stöd i det här. Alltför länge har vi varit tysta och frånvarande, men nu ger vi er vårt skydd, vår kärlek, vår vägledning och vårt stöd.

Var så säkra på att vi har återvänt med full styrka och förstärker nätet med vårt ljus, vår kärlek och vår eld av förändring och avslöjanden. Nya personliga avslöjanden sker dagligen, eller hur? Och ni är inte de samma som ni var förra veckan, än mindre år 2012, eller hur? Erkänn dessa förändringar av inre medvetenhet och utnyttja er egen inre visdom. Den är er.

Den är er skatt av alla era livstider och upplevelser på denna tidigare mörka plats. Skattkistan var låst, så att ni inte kunde komma åt dessa minnen, men nu är den öppen och era minnen, vilka innehåller stora maktkoder, uppenbarar sig för er nu. Njut av dem! Insup guldets skönhet, njut av rubinens och diamantens utstrålning. Detta är den skatt ni söker, er inre förståelse och kunskap – en dyrbar gåva. För era krafter ska inte underskattas och er visdom är oöverträffad.

Vi drakar ser med våra allseende gyllene ögon av Kristusljus. Vi ser er Kristusflamma brinna allt ljusare när ert hjärtchakra snurrar allt snabbare. Galaxer roterar precis som chakras – vet ni människor om detta? Om inte, vad undervisar de er i skolan? Det här måste också förändras. Undervisningen måste renas så att återkomsten till Källan, spelet och avslöjandena förstås av de unga. För de ska inte bli lurade.

Precis som vi är de unga på den här planeten klokare än sin ålder och svåra att lura. De kommer med energier från Kristusljusets blåkopia, som redan är rotad och uppvaknad inom dem. De kommer att bli Nova Gaias ledare. Ni vuxna som läser det här kommer att vara deras mentorer, guider och stöd. För ni vuxna som läser dessa ord av Drakkollektivet är våra gamla vänner. Ni är byggmästarna, vägvisarna, de som lägger rutnätet och bygger grunden. Och ni har byggt och bygger fortfarande med lätthet, nåd och styrkan hos de gamla mästarna.

Många av er levde under de tider när energierna föll, under den romerska erövringen och under de oräkneliga krigen. Många av er kämpade och dog på dessa slagfält. Vi drakar försäkrar er att det kommer att bli ett annat slut på det nuvarande kapitlet ni för närvarande skriver på, om ni väljer att skriva ett lyckligt slut för er själva.

Bjud in oss drakar till ert hem och till er arbetsplats. Bjud in våra energier av Kristusljus och vår eld för att bränna bort det som inte längre tjänar er, så att ni kan bli renade i processen och så att alla kan bli renade av Nova Gaias frekvens, som nu genljuder på många platser på Jordens yta. Det är sant. Det händer! Jag Elthor ljuger inte, för det är något som en sann drake är oförmögen att göra. Vi är kärlek och ljus. Vi rider på tidens vingar och vi är väktare av det gamla som återvänder.

Jag är draken Elthor. Jag lämnar er i frid.

Galaxygirl.

http://www.st-germain.se/elthor-och-drakkollektivet-via-galaxygirl-21-augusti-2018/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-23 10:05 #2 av: Hukanson

Är du en av de Återvändande - de Uppståndna? Hur vet man om man är en gammal själ som levt tidigare på Jorden? Kanske man känner sig annorlunda, litet mer autistisk kanske? Jag tror de börjar komma nu - hemvändarna. De flesta är nog fortfarande nya själar som har sin första erfarenhet av jordexistens. Men det är i ett evighetsperspektiv inte den enda erfarenheten.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.