Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Ljusmission

Om Lejonportalen 2018

2018-08-11 13:42 #0 av: Hukanson

Årets portal verkar vara ännu mer dramatisk än vanligt - vi lever i himlens tid då stora förändringar sker med mänskligheten. Ljusknippen stora som snöflingor virvlar ner i våra kroppar och förenas med våra celler och omvandlar dna till kristallina egenskaper och strukturer. Det är stort och det är skapande av morgondagen, den stora dagen då vi relaterar till Gud som den kärleksfulle och sanna Skaparen befriad från människors förutfattade meningar.

Gud är Källan som relaterar till sina människobarn i alla dimensioner genom Hierarkin av medhjälpargudar som Oneness, Adonais, Arkturier, Elohim, Cherubim, Seraphim, Nephilim, Watchers, Guides, Keepers och Guardians. 

Dessutom Sirianerna som har ett speciellt band till denna människoplaneten. Nedan kan man läsa en kanalisering från dem. 

Känner du dig trött, irriterad eller obalanserad nu så är det hälsosamt att prata om det med någon kompis, dela och lyssna. Det är ju inte lätt att göra något när det handlar om genomgripande förändringar, vi måste vara positiva, vänta och se. Tänka tacksamhetens tankar, välsigna de krafter som vill vår härliga framtid.

Först kan vi läsa Arkturiska Rådets budskap:

Lejonportalens energivåg

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla!

Vi är glada att rapportera att ni alla är redo för nästa våg av energi som är på väg till er. Vi har sett hur mycket ni har njutit av de höjningar ni redan har tagit emot från de tidigare vågorna som ni upplevt och vi kan också se att era kroppar är förberedda för mera. Vi kan se hur mycket ni lyssnar till era kroppar och även era energinivåer.

Några av er vill sova mer och några behöver mindre och det finns ingen respons på dessa energier som är rätt eller fel. Många av er är spända över att se vad det kommer att ”bli av” nästa våg och vi är glada att rapportera, att inget av det är ristat i sten. Ni måste bestämma vad ni ska göra, när en av dessa möjligheter kommer er väg och ni har en stor som kommer nu.

Ett av sätten att förbereda er själva för dessa vågor, är att se till att ni är jordade. Påminn er själva om att ni har en fysisk kropp och att ni är på en fysisk planet och då kommer ni att känna igen när ni behöver något på ett fysiskt plan, för att ta hand om er själva. Vi rekommenderar också att ni släpper taget och följer flödet i dessa energier, eftersom det inte spelar någon roll hur mycket ni redan vet vad ni behöver; ni kommer att bli inspirerade och en del av inspirationen som ni får, kommer att förvåna er.

Ni kommer att få tankar och idéer, som ni aldrig skulle fått innan Lejonportalen. Så, vi rekommenderar att ni flödar med energierna. Ta dem till de platser de vill bli tagna till. Låt er själva känna hur bra ni kan känna er, när ni är i flöde med dessa högfrekventa energier och låt er själva bli uppbackade av alla varelser som underlättar dessa vågor, dessa ”mindre” event.

Varenda en av er som är uppvaknad, kan göra så mycket för resten av kollektivet, bara genom att öppna er själva och ta emot, genom att jorda energin och därigenom göra den tillgänglig för resten i den mänskliga skaran. Ni är redo för denna nästa våg och ändå har ni ingen aning om vad som väntar er. Var bara öppna, var mottagliga och samskapa denna upplevelse, när ni erkänner er själva som skapare av allt detta.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

http://www.st-germain.se/det-arkturiska-radet-via-daniel-scranton-7-augusti-2018/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-11 13:48 #1 av: Hukanson

Gadabov – 2018-07-28

Kanal: Carina

Ni har er kraft inom er!

Jag är Gadabov från Sirius. Det är dags för oss i de högre svärerna att, genom våra meddelanden, ta er som önskar vidare in i den nya tidens mycket höga energi av nåd och samskapande. Det finns ingen linjär tid där vi befinner oss. Vi måste därför överlåta till er själva att skapa er den tidslinje som passar er bäst för nästa fas i uppstigning.

Tiden för förändring är inne och det kan hända att andra saker än det ni tänkt er, när ni formaliserat en bild av er framtid, kommer att visa sig för er. Den tid som du tillsammans med andra väljer att leva i har stora förändringar i sitt sköte för alla men du måste förstå och vara klar över att det inte är något som vi kan göra för att hjälpa er framåt om ni själva inte har för avsikt att förändras där ni befinner er. Ni är de mästare som ni väntat på och nu ska ni leda ut er själva i friheten att fatta era egna beslut.

Ni har levt i en förtryckt värld. Ni har levt i en tid där energierna inte tillåtit er att vara de som ni i sanning är i en högre dimension. Men i sanning har ni aldrig varit borttappade från er själva. I sanning har du varit din egen skapare alltid och du har aldrig någonsin varit ett offer för någon annans val.

Var nu medveten om att du när som helst kan välja att ställa dig upp och välja ditt eget liv före andras önskningar. Var medveten om att den kraft som du besitter inte är inlåst i en liten låda utan finns tillgänglig i det nu där du är just nu.

Du har valt att komma hit med en fri vilja. Du har valt att göra denna spännande resa av nyfikenhet och en inre önskan att få uppleva något annat än det som du valt att uppleva när du är i ljuset. Du har valt att få ett nytt perspektiv på ditt jag och det liv du har på andra sidan. Var medveten om att ingen annan är du har valt att vara här och att du i sanning visste att du skulle göra en inte bara enkel resa. Du såg fram emot att ”leka” denna lek ungefär som du kan längta efter en åktur i en bergochdalbana på tivoli men ångra dig när det bär av utför i branta backar.

I sanning är du inte bara här för att hjälpa Gaia och övriga universum att stiga upp. Evelotionen är garanterad och ni kommer alltid att föras framåt i någon riktning var i Universum ni än väljer att befinna er. I den tid som du nu valt att vistas kommer du att få nya direktiv från dig själv på en högre nivå. Du kommer att leda dig själv tillbaka in i det paradis som du inte bara valt att få återvända till utan också garanterats att du alltid kommer hem till efter de expeditioner du väljer att uppleva. Precis som bergochdalbanan på tivolit kommer spåret du färdas på att leda dig tillbaka till platsen där du klev på och du kommer lycklig, men kanske en aning omtumlad, stiga ur vagnen där allt började. Du har fått med dig en ny upplevelse i livet och känner dig tacksam att vara tillbaka på backen igen.

Den tid som nu kommer är en förändringens tid då er energi höjer sin frekvens och det kommer att bli omöjligt att hålla fast vid det gamla. När er energi höjs upp kommer ni sakta eller fort anpassa era liv på jorden till den men den exakta linjära tiden går inte att säga då den nya energin innebär en anpassning av tankar, känslor och handlingar från er som individ.

Var inom dig själv. Var medveten om att du är en Guds skapare i dig själv. Var medveten om att ingen annan individ eller energi någonsin är starkare än den som du är. Var medveten om att det liv du valt att uppleva på jorden i sanning inte har varit enkelt. Var medveten om att du har en fantastisk gåva att klara av det och att ingenting någonsin kan stoppa den evolution som vi tillsamman befinner oss i Universum. Gör dig själv fri från andras energier. Välj dig själv och tillåt anda att välja sig själva och sina liv. Skapa det bästa du kan inom dig själv och vandra i frid.

Jag är Gadabov från Sirius och jag önskar dig en god dag.

http://www.st-germain.se/gadabov-fran-sirius-via-carina-28-juli-2018/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-11 13:49 #2 av: Hukanson

SIRIUS

1 augusti 2018

Kanal Ann Dahlberg

Sirius

Jag är en stjärna på er himmel. En stjärna som vakar över Er dag som natt. Vi har alltid haft ett gott öga till Jorden och hörsammat dess ansträngningar att behålla och stärka ljuset i dess inre och yttre väsen. Jorden har alltid varit en liten pärla i universum med en egenartad energi av både låg och hög frekvens. Hon har kämpat hårt för att hålla balansen i en allt yttre mörkare värld. Mycket ljus har nu sänts till Jorden för att hon ska få tillbaka den balans som hon önskar och så väl förtjänar. Ljuset strålar nu ut från hennes inre och lyser i guldskimrande färger runt om henne nu. Hon är vacker vår kära Jord och hon lyser nu mot oss och talar om att hon är redo. Redo för att åter stiga upp i sin fulla renhet och glans. Vi bistår henne, alla vi stjärnor som finns runt om henne på himlavalvet låter nu våra ljusstrålar lysa mot henne för att välkomna henne hem.

Det är en stor händelse i universum precis som det är en stor händelse för er men i ett lite mindre format. Era hjärtans ljus strålar nu ut från ert inre och talar om att ni är redo att följa med er Jord upp i ljuset. Det finns ett guldskimmer runt er. Ljusenergierna från rymden omfamnar er också och välkomnar er hem. Det är likadant i det lilla som i det stora. Det har ni säkert hört många gånger men kanske inte alltid helt förstått. Allt sker i synkronicitet med allt och det sker på många olika nivåer i macro såväl som i micro. En händelse som sker i ett macroperspektiv kan böljar ner till ett microperspektiv och tvärtom. Allt påverkar allt eftersom allt är rörelse och energi i olika former och frekvenser. Även era tankar påverkar fastän ni inte är medvetna om det. Betänk då att era medvetna tankar har en större kraft än era omedvetna. De ger ett snabbare genomslag så ansvaret för era medvetna tankar blir större, så var försiktig med vad ni tänker kära barn på Jorden. Det kryllar av diverse olika energier från er tankevärld. Er hjärtenergi är mer stabil och lugn. Var sanna mot er själva och följ hjärtats röst för att lättare finna den väg av ljus som är eran. Överlämna er till er Fader/Moders önskningar och bli den ödmjuke tjänare till ljuset som du innerst inne alltid har varit.

Vi sänder er ljusenergier för att ni lättare ska finna er egen kraft och det ljus som bor inom er. Ljuset har tagit över Jorden så det är dags för alla fjärilar att flyga och visa sina praktfulla klädnader. Känn hur den ljusa energin rör sig inom er och påverkar ert sinne och era handlingar. Ni förändras från dag till dag, så det är viktigt att hålla fast vid hjärtat för den känner alla förändringar och kan anpassa sig efter dem. Låt flödet rinna genom era kroppar och stäng sinnet för allt motstånd som kan komma upp. Detta är inte en tid för motstånd, detta är en tid för flöde och mottagande. Ta emot flödet och ge av överflödet. Överflödet av kärlek ska nu strömmar ut från er som har förankrat energin på Jorden.

Vi tackar er alla för denna stund av kärlek och den stjärna som har förmedlat detta budskap är Sirius.

Gå i frid, gå i kärlek

http://www.st-germain.se/sirius-via-ann-dahlberg-1-augusti-2018/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-12 09:07 #3 av: Hukanson

Andas - Andas - Andas och förstå mer om Nya Jorden med denna tydliga information given oss genom Marie Mohler. Ljuset pånyttföder oss inifrån. Jorden måste omdanas och omskapas till 5D för den gamla Jorden var avsiktligt skapad för 3D existens. Det är detta som är så unikt.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-08-13 10:31 #4 av: Hukanson

Tack för att ni tittar och läser om uppstigningen - The Ascension.

Vänner och bekanta kanske undrar varför ni intresserar er för detta, tala då om för dem att Uppstigningen är evig! Det vi bejakar och omfamnar till vårt eget liv idag behåller vi för evigt.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.