Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Morgondagen

Moder Jord

2018-07-08 18:37 #0 av: Hukanson

I många långa år har människan kämpat för överleva på den här planeten. Människan har utvecklat sina färdigheter och förmågor genom hårt arbete för att överleva naturens bistra verklighet. Människan har odlat jorden med enkla redskap och fått den lilla trygghet de behövde för att utveckla en samhällskultur som kunde förbättras med ansvar och arbetsfördelning. Denna naturbundna arbetsordning kallas numera för 3D-planeten. 

Med vår snabbt utvecklade avancerade teknologi och centrering på intellektuella systembyggen som får sin näring från Ljusets verklighet bygger vi 4D-planeten som redan drömmer om 5D-planeten och i den verkligheten måste vi ta till oss den Högre Kärlekens sanning som i vår andecentrering blir oss alltmer självklart en enhetlig enhetsmänsklighet. 

Finns det en objektiv betraktare av vår utveckling? Låt oss anta att Moder Jord verkligen är vår Gudomliga Moder dvs en levande gudom med Den Stora Livsanden och Den Stora Ljusanden verkande på sin yta. Vad skulle hon säga om oss och vår utveckling utifrån hennes perspektiv?  Hör vår Moder:


Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Från tidens gryning och av ingen tid, där är jag. Jag håller allt i min handflata och ändå är jag inom handflatan, det mikrokosmos som finns mellan cellulär förbindelse och neural synaps, där är jag. Jag finns i den nyföddas andetag.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Inom er finns ett universum, barn. Och ändå är ni en väsentlig del av det hela, en del av det större universum; ett mikrokosmos i makrokosmos, allt en del av mitt andetag. Jag ser er. Jag hör er. Jag är en del av er. Jag finns inom er. Vi är ett. Ser ni inte att det är så? Att vi är oupplösligt ihoplänkade, att vi är tillsammans i denna virvel av massiva energier av skapelse och fräschör i form? Ni fanns där med mig i begynnelsen, för vi är ett. Inget kan separera er från mig. Jag finns i sanden på stranden, i neuronerna och neutronerna i allt, i trädrötternas nätverk som samlar information och delar kärlek med trädkamrater. Jag ser allting för jag finns i allting. All skapelse är en del av mig, kännande, vetande, ett, helt. Mänskligheten har bara börjat minnas sina rötter, att vi djupt inom oss alla är förbundna, vi är alla ett. Det höga trädet står ensamt, ja, och förefaller vara ensamt, men nej, det är hoplänkat i fullständig kommunikation och enhet med sin omgivning, och njuter av sin egen anslutning till naturen, till mig. Som skapare av den nya jorden är det absolut nödvändigt att ni, mina unga Nya Gaianer, förstår den starka glädje och det ansvar som väntar er unga axlar. Och snälla ni, vet att jag är med er i detta så djupt och intimt som ni vill att jag ska vara, för vi är ett kreativt team/process. För vi är ett.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Och barn, i sanning är tiden nära. Min energi av kärlek, min tsunami av kärlek och högre energier och vibrationer smeker var och en av era celler och alla djurens, växternas och elementalernas kungadömen. Allt på Gaia står nu i resonans med dessa högre former av ljus och det finns ingenting – ingenting! – som de mörka kan göra åt detta utom att också, i sin tur, antingen smekas av min kärlek eller bli eliminerade av den. Det är deras eget val. De har haft de upplevelser av brist och rädsla som de önskade sig och nu är det en ny era, en ny dag av glädje, av salighet för mina barn och deras skapelser. Tiden för Kristus Ljus är här nu, starkt glödande i era hjärtan – i hjärtan över hela vackra Gaia. Ni ser mer ut än små ljus nu, för ni är så våldsamt starka, så mycket mer än ni vet, och ni mina barn, mina älskade, lyser upp universum.

Jag är Modern, den Universella Modern av allting. Jag insveper er i mitt kärleksljus nu för att hjälpa er lysa lite starkare och vet att allt ni drömt om verkligen sker nu. Ömma hjärtan blir de starkaste för de vet hur man älskar. Och ni barn, har lärt er denna slutliga läxa superbt. Jag älskar er. Jag är er Moder, den Universella Modern av allting. Låt oss skapa tillsammans i perfekt enhet. Jag finns alltid här för er, mina kära.

Jag är er Moder Gaia. Det är med stor glädje som fåglarna sjunger på mig och vågorna slår muntert mot mina sandiga stränder och solen, Helios, strålar så starkt på mig och värmer många kalla hjärtan till salighet och enhet. Jag är Gaia. Jag har sett och upplevt allt som 3D har att erbjuda och jag har fått nog nu av denna upplevelse av sorg och separation. Jag är redo att explodera i ljus och kärlek och tjänande och jag hoppas så att ni, mina vänner, ska bli mina sanna väktare, som det ursprungligen var avsett och planerat av er skapelse. Vi ska bli partners på djupaste nivå av vård och skydd så att allt kan blomstra på mig. Det är dags för mina naturriken att bli älskade och vårdade så att djuren kan känna människors kärlek igen och känna tillräcklig trygghet för att verkligen kunna slappna av och vara sig själva och vara fria. Mycket återväxt av grönt och en myckenhet fräscht vatten till uttorkade platser(artificiellt uttorkade) på mig finns redo att bubbla upp med den glädje jag känner, då alla på mig borde ha tillgång till rent vatten, deras av Gud givna rätt, för det finns gott om goda saker på mig som mänskligheten kan dela och sprida runt i yttersta glädje och firande. Brist kommer inte att finnas mer, glömd, borttagen.

En ny dag är här nu då ni alla kreativt och med stor fräschhet och glöd formar byggstenarna för Nya Gaia på mig. Och jag är så redo att sträcka mig in i detta nya då jag känner att ni alla, mina verkliga väktare, också är redo, och jag försäkrar er, ni är redo och kommer att sträcka ut er och utvecklas till era roller som mina beskyddare med stor fallenhet och lugn och styrka. Detta är anledningen till att ni kallades från avlägsna platser överallt för att komma hit och tjäna det stora skiftet från mörker till ljus på den mörkaste av alla planeter. Wow! Vilken historia ni kommer att ha att berätta och vilken sammanfattning!

Jag är er Moder Gaia och ikväll sveper jag in er alla i en filt av djupt grön jordlig kärlek. Låt mig omsluta er och torka bort era tårar. Vi är fullständiga ni och jag. Vi är tillsammans. Vi är ett. När väl mänskligheten inser detta kommer all förstörelse att upphöra, hjärtan kommer att öppnas, händer kommer att tjäna. Men ni, mina vänner, är de få priviligierade som läser dessa ord att starta denna fysiska tsunami av kärlek och tjänande av varandra, spridande det över hela världen – mig! Var glada! Vi är alla med i detta tillsammans. Jag är er Moder Gaia.

-galaxygirl

 Översättning: Markku

www.st-germain.se


Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-07-11 23:51 #1 av: Hukanson

Uppstigningen i Ljuset (the Ascension) är för alla människor men inte alla kommer att komma med. Det sk mörkret finns i både levande människor och avlidna jordbundna andemänniskor och de kan skapa konflikter och negativa omständigheter som inte kan vara med. Krig och brottslighet är inte förenligt med uppstigningen och även naturkatastrofer kan innebära livsförändrande negativiteter som dessutom attraherar negativa andemänniskor.  Det finns mycket att göra för ljusarbetare och healers runt om i världen fortfarande - kanske nu mer än någonsin viktigt att förmedla ljus och kärlek till behövande. Tråkigt nog börjar många aktivister tröttna på att försöka skapa intresse för vad som händer och fler ägnar sig mer åt sig själva och sin ekonomiska situation. Detta beror också på att allt verkligen sker nu och tiden för förberedelse är över. Nedan lämnas en lista på gamla länkar som kanske fortfarande är intressanta och aktiva.

Länkar

Andlig utveckling

Nasrin's Waves of Bliss  http://www.nasrinsafai.com/

Ascension 101  https://ascension101.com/

Judy Satori  https://judysatori.com/

Esoterik, Mysterieskolor

Rosenkors-Orden A.M.O.R.C.  http://www.amorc.se/

Academy of New Earth Mastery  http://walkingterrachrista.com/

Path to Enlightenment  http://www.nasrinsafai.com/mystery-school/

Melchizedek University  http://www.melchizedekuniversity.com/

Kryon  http://www.kryon.com/

Kosmisk kunskap

Alaje the Pleiadian  http://www.youtube.com/user/777ALAJE/

Biblioteca Pleyades  http://www.bibliotecapleyades.net/

UFO, utomjordingar

UFO-Blogger  http://www.ufo-blogger.com/

UFO Digest  http://ufodigest.com/

UFO Sightings Daily  http://www.ufosightingsdaily.com/

Exopolitics Institute  http://exopoliticsinstitute.org/

Kanaliserade budskap

Lightworkers  http://lightworkers.org/

Spirit Library  http://spiritlibrary.com/

Galactic Channelings  http://galacticchannelings.com/english/index.html

På svenska  http://www.st-germain.se/index.html

Andliga sajter och forum

The Federation of Light  http://thefederationoflight.ning.com/

One Vibration  http://onevibration.ning.com/

Ashtar Command  http://www.ashtarcommandcrew.net/

Änglar och naturväsen

Meet the Angels  http://www.angeltherapy.com/meet-the-angels

You Can Heal The World  http://www.angeltherapy.com/blog/you-can-heal-world

Doreen Virtue på YouTube  https://www.youtube.com/user/4AngelTherapy

Lorna Byrne hemsida  http://www.lornabyrne.com/

Lorna Byrne på Facebook  https://www.facebook.com/lornabyrneangels

Hälsa, kost, alternativmedicin

Dr. Joseph Mercola  http://www.mercola.com/

Steven Acuff  http://stevenacuff.com/

Historia, tidigare högkulturer

Bosnian Pyramids  http://www.bosnianpyramidofthesun.com/

MessageToEagle.com  http://www.messagetoeagle.com/

Samhälle, ekonomi

Positiva Pengar  http://positivapengar.weebly.com/

Vetenskap, teknik, energi

2000-Talets Vetenskap  http://www.2000taletsvetenskap.nu/

A Brief History of Orgone Research  http://www.orgonite.info/what-is-orgonite.html

Alternativa medier

NewsVoice Magazine  http://newsvoice.se/

Democracy Now!  http://www.democracynow.org/

Globala händelser och orsaker

Global Research  http://www.globalresearch.ca/

2012: What's the 'real' truth?  http://jhaines6.wordpress.com/

Starship Earth: The Big Picture  http://2012thebigpicture.wordpress.com/

Paul Craig Roberts  http://www.paulcraigroberts.org/

Global medvetandehöjning

Golden Age of Gaia  http://goldenageofgaia.com/

Portal 2012 (Cobra)  http://2012portal.blogspot.se/

The Greater Picture  http://thegreaterpicture.com/

Skapa en ny och bättre värld

HopeGirl Blog  http://hopegirl2012.wordpress.com/

Fix the World  http://www.fixtheworldproject.net/

Resurser på Internet

spaceweather.com  http://spaceweather.com/

Moon Phases  http://www.moon-phases.net/index.php

Time Zone Converter  http://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-07-14 11:19 #2 av: Vianca

Moder jord har ständig kontakt med oss. Förmedlar ständigt kärlek och värme. Men inte alla människor hör hennes röst inom oss. Då vi är så självupptagna med allt annat.
Långsamt går vi vilse i dimman. Hur hittar vi tillbaka? Kanske är det ett uppvaknande, som styr oss mot ljuset igen.

Anmäl
2018-07-14 16:54 #3 av: Hukanson

Madame Blavatsky (Teosofins grundare) skriver om Moder Jord:

Jorden är en levande kosmisk varelse som inte bara utgörs av det fysiska jordklotet. Jordens organism består av tolv glober, av vilka jordklotet (glob D) utgör den i materiellt avseende grövsta globen och den enda vi kan förnimma med våra fysiska sinnesorgan. De övriga elva glober­na består av subtilare materia i olika grader av eteriskhet, materia som brukar kallas astral, mental, andlig etc. Samtliga glober roterar kring sina respekti­ve axlar och genomtränger till en del varandra. De är integrerade med och sam­­verkar med varandra, och bildar en enhet som rör sig i en elliptisk bana runt solen. Globerna är etablerade på sju kosmiska tillvaroplan, och en schematisk framställning av dem finns i kapitel 42 av Den hemliga lärans grundtankar

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.