Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart Ny kategori
Fader Gud

Nova Gaia - framtiden är här.

2018-05-28 11:17 #0 av: Hukanson

Tiden går - vi färdas på vår planet tillsammans i arbete och fritid med nya erfarenheter varje dag. Vi lever i ett nu som vi ändå delar upp i timmar och minuter för att hinna med bussen och tåget och undvika förluster.  Vi lever i ett samhälle där vi måste duga - men ändå i ett gott syfte. På vårt eget sätt gör vi det mer och mer möjligt att leva mer kompetenta, hederliga och effektiva vilket ger oss glädje och gemenskap i en större vision av ett globalare samhälle där kärleken råder.

För våra förfäder var det en självklarhet och en plikt att ge Gud äran för allting. För oss är det en självklarhet att förstå att Gud är en förutsättning för allting. Bara Gud kan göra vår förmåga egen möjlig med andra ord - vi är Guds egenskaper i mänsklig form. Gud är vår Fader Jag Är Att Jag Är  ( I Am That I Am, YHVH) så våra jag är i Guds jag - den talande Guden som är Ordet som var från begynnelsen. 

Gud talar till oss fortfarande och vi är tacksamma att lyssna på kanaliserade videos främst från websajten Rafaels Healing Space  och vi kan lämna kommentarer. 

https://www.raphaelshealingspace.com.au/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-05-28 11:18 #1 av: Hukanson

En härlig vishets budskap till alla 

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.