Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Fader Gud

Fågeln Phoenix?

2018-04-08 09:45 #0 av: Hukanson

Vi pratar mycket om Förändringen, Uppstigandet, Ljuset och Den Större Gemenskapen. Vi tror på att allt går oss väl, att vi automatiskt kommer att få del av allt det underbara som vår Skapare vill se manifesterat på Jorden och i världen.

Men kanske något måste falla för att något nytt ska resas upp? Kanske Gud redan har profeterat om vad som ska hända men vi har svårt att se när det händer?

En teologiprofessor i USA har forskat i 16 år i bibliska profetsior och gamla skrifter och varnar oss allvarligt att alla tecken på bibliska profetiska uppfyllelser har hänt och tiden är inne för något mycket allvarligt att ske och hända!

Kanske detta är Händelsen - The Event?  Detta är en video man måste se - för om vi förstår kan vi mildra effekterna - vi behöver inte stå perplexa och handfallna.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-04-18 09:16 #1 av: Hukanson

Vi har, enligt kanaliserad undervisning, kommit in i genom Porten till ljusets civilisation - i skapande och vardande. De Högre har vunnit alla förberedelser och verkar med all kraft på dagens människor här och nu. 

Det har skrivits att det är den femte rotrasen som fullbordas och sammanlänkas med den sjätte rotrasen. Friheten är given till världen att uppstiga i Ljuset. Krafterna förenar himmel och jord globalt att söka en galaxial förståelse.

Kanske världen måste bli ett innan Amerika fortsätter sin utveckling, en utveckling som möjligtvis måste möta destruktion som videon ovan berättar men det kan dröja en tid intill den dag då Europa och Asien förenas till harmoniskt samarbete. Men om det sker - varför skulle de då vara ett destruktivt hot mot USA? 

I Hollywood har man spekulerat i möjliga framtidscenarior av destruktion - katastrofer, rymdinvasion, terrorister. Man har konstruerat hotbilder för att utröna vad som är troligast när det gäller profetiors uppfyllelse. Till och med att de själva skulle skapa sin egen undergång genom sin rädsla för undergång. 

Människans utveckling sker genom mödosamt arbete och motgångar kan vi lära av historien så det gäller nog även för fullbordandet av den sjätte rotrasen i USA.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-05-23 08:13 #2 av: Hukanson

Vi lever i en tid när stora profetsior förverkligas inför våra seende eller blinda ögon. Vi lever i en tid av Jesu Kristi Återkomst. Vi lever i en tid av uppstigande i ljuset. Vi lever i en tid av förändring. Vi lever i en tid av omvändelse och hemkomst.

Sananda Jesus har kanaliserat att han om tre år ska börja visa sig i världen för de som han vill samtala med och speciellt de som han vill välja ut som medarbetare för alla människors uppstigande's skull. Han kommer att manifestera en kropp som man upplever som en medmänniska. Man kommer att känna kärleken och ljuset. Så kommer han att verka i världen i sju år har han kanaliserat. 

Det finns redan många utvalda medarbetare verksamma. Det kommer att bli många många fler. Över hela Jorden växer fram ett ljusets nätverk av utvalda ljusmedarbetare som fått himmelens uppdrag att verka på Jorden. 

Det är Vägen. Det är framtiden för våra barn att göra en bättre värld med.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.