Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Channelings in english

Mer om The Event 2018

2018-03-13 20:44 #0 av: Hukanson

Naturligt nog väcker det en del uppståndelse lol när det förkunnas att The Event skall hända - kanske redan denna månad. Man kan ana att det är det största och viktigaste samtalsämnet just nu, även om det inte märks så mycket.

Många källor lämnar sina kommentarer om detta. Det kan vara bra att samla några på en tråd för att i lugn och ro lyssna och läsa (om det finns text att klicka igång).

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 20:46 #1 av: Hukanson

St:Germain talar om The Event som en Kosmisk Puls

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 20:51 #2 av: Hukanson

En kommentar från de extraterrestriala om The Event, Skiftet, Uppstigningen till 4:e eller 5:e dimensionen. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 20:58 #3 av: Hukanson

Sol Mason talar om att dygnets verklighet kommer att förändras och att tiden inte längre uppfattas som förut. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 21:05 #4 av: Hukanson

The Veil kommer att kollapsa och det kan innebära att många människor på jorden kommer att förvärras i sina onda gärningar därför att det beskydd som vi förut hade kommer att försvinna därför att vi människor själva måste ta ett större ansvar för oss och vår värld. (Det kan bli värre innan det blir bättre.) Men så många starka krafter har förberett jordens befolkning i tre år på detta så medvetenhet finns.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 21:22 #5 av: Hukanson

Vi är många på den här planeten så självklart finns det många åsikter om vad som händer i detta skifte som är ett stort Uppstigande för en del människor och en stor förändring för alla nationer. Den här videon visar på hur många som hjälper till och vill upprätta ett nytt beskydd när The Veil faller i och med vårt utträde ur Den Mörka tiden 2012 och inträdet i Ljuset 2018.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 21:28 #6 av: Hukanson

Ashtar är namnet på en chef för ett stort moderskepp intimt samarbetande med Jesus Sananda i denna tid och ett syfte med den fortsatta skapelsen är att människorna på jorden ska skapa en högteknologisk civilisation med kodnamnet 0010110 som kan föra mänskligheten in i ett samarbete med andra galaktiska civilisationer. De har mycket att ansvara för i evolutionen och ljusets expansion i mänskligheten.

Egentligen har ju alla videos de senaste åren handlat om detta Event som skulle komma så för den som vill se massor mer klicka in här:  https://www.youtube.com/watch?v=oIY0HSEeFPo&list=RDoIY0HSEeFPo

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-13 21:40 #7 av: Hukanson

Kryon av den Magnetiska Servicen berättar för oss att Slutet kommer plötsligt. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-14 06:43 #8 av: Hukanson

Ananda berättar att Ljuset håller allt liv levande och att vårt Ego är en mekanism skapat att hjälpa oss överleva i den yttre miljön. Ananda ger oss råd för tre år framåt.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-14 06:49 #9 av: Hukanson

Den Magnetiska Servicen KRYON berättar om framtiden 2018. Ny information.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.