Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Ärkeängel Mikael (Michael)

ÄÄ Mikaels Budskap 2018 -1

2018-02-03 16:43 #0 av: Hukanson

Mikaels budskap har blivit mer komplicerade och svårare att förstå speciellt för de som nyligen har börjat intressera sig för andlig medvetenhet. Men genom att kontinuerligt läsa och forska i kanaliseringarna får man en kunskap om vad som händer i den andevärld som sannerligen existerar i dimensioner ovanför den inkarnerade människovärlden.  Den världen är ju inte okroppslig men kropparna tillhör en högre dimension som agerar med större energi. Vår värld är kallad att uppstiga i högre dimensioner och det är vårt kollektiva öde att göra det. Det kommer att ta sin tid och är en stegvis utveckling som går hand i hand med Mästare och Änglamakter men också med våra egna ansträngningar att förverkliga en global civilisation av teknologiska och sociala förändringar som vilar på en grund av fred, frihet och vänligt medkännande. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-03 16:45 #1 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via Genoveva Coyle,

3 januari 2018

Ni har anlänt och ni är nu medvetna om att ni aldrig har lämnat hemmet, för det är omöjligt att avskiljas från Källan.

Hälsningar älskade ni! Jag är Mi-ka-el, kärlekens Ärkeängel, sanningens budbärare, fredens och ljusets krigare, er broder, familj och beskyddare, er ständiga allierade.

Jag är här för att fira med er idag! Jag är här för att uppmuntra er att släppa alla återstående osanningar, och allt som håller er tillbaka från att se och känna att ni redan kommit dit ni har jobbat så hårt för att uppnå … ja, ni har äntligen kommit hem.

Och det betyder verkligen är att ni är hemma, med upplevelsen att vara i enighet med oss alla och med allt som finns, Modern/Fadern/Ett. Men nu när ni finns i en fysisk kropp, medan ni befinner er i den till synes separerade och jordiska formen, känner och uppfattar ni det som om ni är avskilda, medan ni samtidigt också är i enigheten.

Älskade hjärtan, ni har anlänt och ni är nu medvetna om att ni aldrig har lämnat hemmet, eftersom det är omöjligt att skiljas från Källan. Ni vet att ni alltid är ett med allt och alla, oavsett hur många slöjor ni än placerat runt er och andra. Ni ville genomgå en separation, för att ni behövde uppleva känslan av att vara isolerad och ensam, för att då bättre kunna definiera ert underbara själv.

Med andra ord så kände ni, att ni bättre skulle kunna hitta och uppskatta vilka ni verkligen är, medan ni befann er borta från Fadern/Modern/Ett, avtäcka er själva bit för bit och sedan sätta samman små eller stora bitar, enligt en briljant gudomlig plan, som ni skapade för eoner sedan.

Att vara på Jorden vid denna tid av tumultartade förändringar och transformationer, att behöva hjälpa så många med sina egna upptäckter av sig själva, är bara en liten del av er gudomliga plan, som är en stor och extremt viktig katalysator, för er snabba tillväxt och expansion.

Vissa stunder fokuserar ni stort på bara någon aspekt av ert uppdrag; ni har tider när det känns som om ni fastnat i tillväxten, och det kan bero på att ni tänker på era kära själv som små, eller åtminstone så tenderar ni att uppdela er själva för mycket.

Ni kan titta på olika delar av er själva, och de många olika förbindelserna och relationerna ni har format tillsammans med själsfamiljen, och ni har intention att flöda med sanningen och med det som uppenbaras för er som är det högsta bästa för alla, även om det inte verkar vettigt för er. Acceptera och älska det, och frigör er sedan från det utan några förväntningar, med vetskapen om att det kommer att ge er mer förståelse när tiden är den rätta.

Det har sagts att ni inte riktigt behöver förstå eller använda för mycket tid för att uppnå något, och ni behöver inte heller grubbla över det, när ni känner att det går framåt.

Avstå från att försöka förstå allt, utan sträva bara efter att fortsätta i kärlekens och ljusets spår, i glädje och frid. Ni är lärare, men inte av den sorten som måste berätta för andra vad de bör göra, eller hur de ska ta sig fram, för ni är lärare från hjärtat som delar med er av era erfarenheter, och inte ”hur” med regler och manualer, förutom när ni blir ombedda av någons högre själv att ge vägledande rådgivning.

Ni har valt att vara lärare som visar andra hur man håller fast vid kärleken till sig själv och andra, medan de upplever sig vara separerade från Källan, för att de ska kunna ta sig igenom sin resa med medkänsla och vänlighet, för sig själva och hela skapelsen.

Ni är alla en del av den Enda, och ni kan alla vara förenade med varandra, samtidigt som ni upplever livet genom en individuell gnista av kärlek tillsammans med andra, er familj och era vänner, och älska varandra eftersom det inte finns någon annan där ute, eftersom det inte finns någon annan tid än detta nu.

Gratulationer mina underbara bröder och systrar! Bra gjort kära krigare av ljus och sanning!

Jag lämnar er nu med min oändliga kärlek och eviga tacksamhet, för ert mod och er styrka. Farväl.

»Källa – Kanal: Genoveva Coyle

Översättning: Margareta Jonåker

st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-03 16:47 #2 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael via Daniel Scranton,  8 januari 2018

Du och Bara Du ∞Ärkeängel Mikael

”Välkomna. Vi är här för att tjäna och hjälpa er.

Vi vill börja med att be er alla att ge er själva lite beröm. Vi skulle vilja att var och en av er erkänner er själva eftersom ni har klarat det så här långt. Att delta i ett skifte, som det ni är mitt i, är inte lätt. Det är inget för ett svagt hjärta.

Många av er tar på sig mer än sin del för att vara till tjänst, och vi är glada att kunna bevittna er i er process och erbjuda vårt stöd i varje steg på vägen. Det tar bara ett ögonblick att erkänna er själva, men effekten av det ögonblicket sträcker sig över all tid och rymd.

Ni och bara Ni kan ge er själva berömmet, erkännandet och bekräftelsen som ni verkligen förtjänar, för om ni tar emot det från någonstans eller från någon utanför dig, så kommer det inte att tas emot av dig, inte på samma sätt. Lyckligtvis har ni oss som påminner er. Och ni har alla era guider som uppmuntrar er att älska er själva, ta hand om er själva och ge er själva det som ingen annan kan.

Men i slutändan är det upp till er. Det är upp till er själva att hålla er i ljuset, att prisa er och att erkänna ert värde. Och därmed bygger ni en bro mellan ert ego och ert högre jag. Ni ger er själva en uppgradering. Ni sprider era vingar, och ni tillåter er att sväva som ni alltid var tänkta att göra.

Så ta ett ögonblick för att erkänna skönheten av din essens, den beslutsamhet du har visat, och varje enskild handling av vänlighet och service som du någonsin har utfört. Var villig att göra detta minst en gång om dagen och känn de omedelbara fördelarna.

Vi är Mikael. Vi är oändliga. Vi är kärlek.”

Översättning: Lars-Eric Sidling

st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-03 16:49 #3 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael via Asara, 15 januari 2018

Hälsningar, Älskade Ni.

Vi skickar er välsignelser av Kärlek och Ljus i detta Nu-ögonblick, och vi uppmanar er att öppna era hjärtan för vårt budskap till er …

Nu vill vi prata om orsaken till er inkarnation under denna livstid.

Djupt inuti era hjärtan finns Skaparens gnista, som vill uppleva expansion.

Utvidgningen sker när medvetandet befinner sig i en miljö som tillåter en önskan att komma fram.

Med andra ord, när du, som Skaparens uttryck, upplever ditt liv i denna inkarnation, bestämmer du ständigt om du njuter av eller inte njuter av en upplevelse.

När du njuter av en upplevelse, vill du ha mer av den.

När du inte njuter av en upplevelse, vill du ha motsatsen till den.

Hur som helst skapar din önskan om en viss upplevelse en ny verklighet.

Denna nya verklighet läggs till expansionen av existensen av Allt Som Är.

Allt Detta inkluderar hela ditt universum, multiversum och bortom.

Skaparen är Allt Som Är.

Det betyder att allt och Allt Som Är är ett uttryck av Skaparen.

Vad betyder det för ditt dagliga liv?

Allt i ditt liv är bara en upplevelse.

Trevligt eller obehagligt.

Det är helt enkelt en miljö för expansion.

När du börjar slappna av i kunskapen om att det bara är en upplevelse, kan du börja välja vilken typ av erfarenhet och verklighet du vill fokusera på.

Det är din odelade uppmärksamhet på trevliga upplevelser som kommer att skapa mer av det.

Det är din odelade uppmärksamhet på obehagliga upplevelser som kommer att skapa mer av det.

Det ställer dig i en position av inre styrka och skapelse.

Du är Skaparens uttryck i varje ögonblick och därför har du en valmöjlighet av vad du vill skapa.

Vet att allt är väl, Älskade Ni.

Välkomna hem.

Vi går bredvid er, varje steg på vägen.

Kära Ni, ni är övermåtten älskade. Alltid.

Jag är ärkeängel Mikael och jag ger er denna sanning.

~~~~~
Tack, Ärkeängel Mikael!

»Källa – Kanal: Asara

 Översättning: Lars-Eric Sidling

st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-03 16:51 #4 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael genom Genoveva Coyle, 17 januari 2018

Var hälsad, jag är Mi-ka-el, kärlekens och fredens Ärkeängel, ljusets och fredens krigare, din bundsförvant, din broder, din familj.

Jag kommer i kärlek och i glädje. Jag kommer för att be dig slappna av och glädjas åt varje ögonblick och tid dedikerad åt denna underbara resa på planeten Jorden. Gläds och hedra din familj och vänner, men framförallt släpp på behovet av att kontrollera skeendet av varje händelse och under dagen, släpp på planeringen och alla förväntningar. Släpp och följ med Moderns tid och tillåt din själ att guida dig genom dina dagliga ögonblick. Sitt i stillhet eller gå fridfullt genom dagen, vetandes att allt som stiger i ditt medvetande har ett stort syfte.

De flesta av er har behagfullt växlat till era nya underbara Jag, och vilken frisk fläkt! Det känns helt fantastiskt, eller hur? Och allt skiftar; din familj, ditt hem, dina husdjur och ditt arbete. Allting är ljusare och känns mer levande. Där är mer skratt och glädje. Där är så mycket mer lycka runtomkring dig. Gratulerar käraste!

Och ja; det finns tidpunkter när gamla eller nya frågeställningar triggar dig och du svarar på dem på det gamla sättet. Faktiskt finns den tusendels sekunden när du kan bestämma dig för att stanna i den högre vibrationen och kärleksfullt analysera vad som händer, eller så kan du falla in på den tredje dimensionella vägen och reagera genom att försöka kontrollera, anklaga, försvara och så vidare….. Du vet de destruktiva och själsförgörande sätten att agera.

När detta händer kära Ni, ta ett djupt andetag och stanna upp, ta en liten paus och distansera dig ifrån situationen och känn förlåtelse och älska er själva och alla förutsättningslöst.

Ja, mina kära, det måste vara ni som agerar på ett moget och helt nytt sätt för att helt och hållet demontera det gamla. Släpp på all självförebråelse och återvänd till ditt nya själv-medvetande. Det krävs lite träning att få bukt med gamla vanor och knäreflexer som är skapade av ditt tidigare och nu rensade centrala budskap. Det är som en fantomsmärta; den dröjer sig kvar runt dig tills du medvetet och upprepande väljer en ny väg att vara på; utelämnar önskan att lida och kämpa. Din nya hjärtemening, hjärnförbindning och kretsar kommer att bli starkare och starkare och snart ta över och helt kringgå de gamla och uttjänade.

Ha tålamod med era nya själv, var snälla och milda med era nära själsfamiljer som hjälper er medan ni justerar och tillmötesgår ert nya Jag. Var ärliga mot er själva och mot alla andra inblandade och skifta sedan tillbaka till din högre vibration och till friden i ditt hjärta. Det finns ingen annan väg att gå framåt på.

Sträva efter att sträcka ut bråkdelen av den sekunden, det ögonblicket innan du regerar på ting och situationer som kan trigga det gamla sättet att reagera. Ha tillit till att du kan stanna tiden, be att den saktar ned så att du kan dyka djupare ner i de underliggande skälen vid en upprivande situation, och sedan gör du rätt val när du återger ditt svar. Förståelsens svar, medlidandets och kärlekens väg.

En fredskrigare förblir värdig och lugn i varje situation genom att göra det valet även om han/hon är triggad och omgiven av kaos och stormar. Ni är precis där Käraste Modiga! Ni har kommit hem!

Jag kommer lämna Er nu med min kärlek och broderliga omfamning! Farväl!

st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-03 16:52 #5 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael via Celia Fenn, 26 januari 2018

Ärkeängel Mikael via Celia Fenn: Vattumannens Port ~ Stjärnporten till en Magisk Verklighet och Vägen av Lejonets Hjärta

Ärkeängeln Mikael med Stjärnans Lejoninna Leia.

Älskade Vänner och Familj, ni närmar er tiden för det Heliga Året då ni kommer till Vattumannens Stjärnport, och i år händer detta i samband med den Totala Månförmörkelsen i Lejonet den 31:e januari. Ännu en kraftfull mycket stor energi i axeln hos Lejonet/Vattumannen.

Vad exakt är Vattumannens Port, kanske ni undrar?

Nåväl, jag är säker på att ni känner till Lejonets Port (8/8) som infaller i början av augusti i Lejonets tecken. Vattumannens Port infaller i början av februari (2/2), då det cirkulära flödet av Tidens Spiral tar er till en punkt, precis mittemot Lejonets Port på den stora stjärncirkeln.

Det här är tillfället då den andra spiralen i det Heliga Året, öppnar upp till en manifestationscykel. Om ni tänker på flödet i Tid/Rum som en 8:a, så kommer ni att uppleva den första cirkeln från juli/augusti och den andra cirkeln från januari/februari.

Så nu är ni i färd med att strömma in i den andra cirkelns resa, från och med nu och till det Nya Året i juli 2018. Men just nu, under denna tid av kreativ förändring, är ni också med om en serie förmörkelser, som påverkar Lejonets/Vattumannens Axel. Den viktigaste av dessa var den Totala Solförmörkelsen den 18:e augusti 2017, vilken medförde en kaotisk förändring, speciellt i USA där förmörkelsen syntes.

Sedan kommer den Totala Månförmörkelsen den 31:e januari, att orsaka djupa inre förändringar, eftersom den överför Månens Koder från Hjärtat av Alpha Leonis via Månen. Dessa nya koder kommer att förankras under Månförmörkelsen, då ni alla uppmanas att gå djupt in i era hjärtan och upptäcka kraften av De Ni Är.

Älskade Ni, låt oss prata mer om de ni är på denna Jordresa, och vilka ni kommer att bli. Ni är Galaktiker och Stjärnvarelser, och era rötter finns i Stjärnorna tillsammans med era Själar och Stjärnornas Stammar. När ni vaknar upp kommer ni att minnas, och ni kommer att återansluta med Stjärnvarelserna och Stjärnornas Äldste, som är era guider och lärare i de Högre Dimensionerna av Kärlek och Medvetenhet.

I den här övergången är den ljusa och kungliga stjärnan Regulus, även känd som Alpha Leonis eller Lejonets Hjärta, en viktig källa till inspiration och visdom för er.

Solens Lärare från Alpha Leonis och deras Gyllene Ljus, öppnar upp den Kungliga Vägen av Lejonets Hjärta på Jorden. Det är de första stegen ut ur den triviala Tredimensionella världen, och in till den Nya Jordens Magiska Verklighet.

Dessa Lejonets Stjärnlärare, jobbar nu också för att sända ”Lejonets Koder” till er från Alpha Leonis. Vid tidpunkten för Förmörkelsen, kan ni förvänta er att motta dessa koder mycket intensivt.

”Lejonets Koder” består av mycket högfrekventa energier, som kommer att aktivera en känsla av upphetsning och äventyr inom er. Ni kan känna er som om ni vore Alice i Underlandet, och att ni bor i en konstig och surrealistisk värld.

Men sedan, kan ni också känna er helt utmattade, som om ni inte har någon energi, då er fysiska kropp lär sig hur den ska balansera dessa nya frekvenser av ljus.

Egenskaperna för Lejonets Hjärtas väg, är äventyr och upplevelser på jorden. Livet är inte avsett att vara en lugn och stilla lunk från födsel till död. Den är tänkt att vara ett äventyr, som entusiasmerar er och leder er framåt från passion till passion, när ni skapar nya äventyr av kärlek och medkänsla, som blir ert liv.

Älskade Ni, här kommer ord från Stjärnans Lejoninna Leia, från Alpha Leonis:

Älskade Ni, jag är Leia från Alpha Leonis. Jag är en Stjärnlejoninna och Lärare av vår Gyllene Visdom.

Kom ihåg Älskade Ni, lev livet fullt ut och upplev allt som kan upplevas. Livet är en dyrbar gåva som ges till er. Det är ett äventyr, menat att utforska och njuta av. Var alltid djärva när ni rör er framåt. Ta rimliga risker när ni har äventyr i Tid och Rum, och lita på att Anden kommer att hitta de rätta kreativa rummen, för att ni ska kunna vara säkra.

I denna nya Kvantverklighet, kommer ni snart att lära er att lite risker kan leda er till stora språng av tillit och kreativitet, men att ”hålla sig i säkerhet” kommer att leda till stagnation. Och när ni blir bekanta med varsamma risker, kanske ni blir djärvare och mer kreativa, så att den innehållsrika strukturen i livet utvecklas framför er, när ni litar mer och mer på er kreativa väg, som när en lejoninna alltid har fokus när hon följer efter sitt byte, och avsikten med det hon önskar.

Men Älskade Ni, när ni gör det, var självmedvetna. Var i ”Nu”-momentet. När ni tittar på Lejonen på Afrikas slätter, ser ni att de alltid är medvetna om vad som händer runt om dem, för att kunna delta i flödet av livet och skapelsen. Och ni, måste också vara medvetna och vakna. Er förmåga att blomstra i Tid/Rum-energin, beror på ert fokus av ”nu”-ögonblicket, där den Kreativa Energin uppstår.

Älskade Ni, ha respekt för ALLA Former av Liv. Alla har sin plats och sitt uppdrag i det Stora Flödet av Liv och Död. Ingen Varelse är mer eller mindre värd, för alla väver livets stora väv tillsammans som En!

Sök inte efter kraften i Världen. Den sanna kraften finns inom er i ert Hjärta. Det är den Sanna Visdomen från Lejonets Hjärta.

Skydda er Jord och er ”Flock” (Själsfamilj), eftersom de är värdefulla gåvor av Kärlek från Skaparen, som ges till er. Ni har Ett Hem som heter Jorden, och en familj från Livet på Jorden, där ni alla är Släkt. Hedra det och hedra De Ni Är och er Själs Manifestation på Jorden. Hedra er ”Stam” och er koppling till Allt Som Är.

Låt inte någon koppla bort er från det som rätteligen är ert, i Livets Stora Träd, för från det här trädet flödar visdom, kreativitet och livet självt. Ingen kan vårda er Själ bättre än Livets stora träd.

Ni får livet av en anledning.

Er tid här är dyrbar, Älskade Medskapare.

Förena er med Allt Liv, för att skapa Jordens Mäktiga Sång.

För när ni är färdiga, återvänder ni till Stjärnorna åter igen.

Jag är Leia, Stjärnans Lejoninna från Alpha Leonis.

Om ni vill lära er mer om Vattumannens Port och Vägen av Lejonets Hjärta, samt gå med i en global grupp av medresenärer som förbereder sig för Förmörkelsen den 31:e januari, var snäll och anmäl er till vår webbinarserie online, ”The Aquarius Gate 2018 ”.

Översättning: Margareta Jonåker

st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-02-03 16:54 #6 av: Hukanson

Ärkeängeln Michael via Victoria Cochrane, 31 Januari, 2018

Det mänskliga egot måste tro på verkligheten, baserad på påstådda faktum. Människor baserar sin tro på vad de har fått höra som barn eller lärt sig som vuxna. Ofta vilar de hela sin livsstil på det trossystemet. Att leva efter sin tro är beundransvärt, men när de dömer andra för att de inte delar deras tro, blir det en helt annan sak.

https://victoriacochrane44.com/2018/01/31/Victoria-Cochranes-channellings-From-The-Masters-The-Truth-Behind-religion/

Likt tidvattnets böljande fram och tillbaka tror och lever människorna efter de sanningar som är aktuella för dagen. Många vänder sig till religionen men somliga vänder sig från på grund av det trångsynta trossystem som förhärskar i de flesta religioner. Att vara fri menas att ens tro är formad utan influenser från andra men många väljer att tro på personer som använder sig av en övertygande talteknik eller för att de söker stöd från första bästa som visar dem vänlighet.

För att tro på Gud krävs inte en prenumration på en religion, förekomsten av heliga handlingar som tex Bibeln eller Koranen har lett människor att tro, att det bara finns ett sätt att existera inom strukturen för dessa dokument och de kyrkor som är anslutna till dem. Det resulterar i konflikter med människor från andra kyrkor och mot personer som inte prenumrerar på samma övertygelse. Det har orsakat stora oroligheter och separationer i världen. De har också orsakat våld, övergrepp, mord allt i Guds namn. Hur är det möjligt att någon någonsin kan motivera sådana handlingar i namn av en energi, som är så ren som Guds? Det är en illusion och det enda som detta tjänar, är egot.

Gud är en energi; Han är varken manlig eller kvinnlig, mänsklig eller ande. Gud, skaparen eller källan är kärnan i skapelsen och anledningen till alla och allt som existerar på jorden. Källan är medvetandets skapelse och baserad enbart på kärlek och inget är någonsin skapat utan syfte eller avsikt, eftersom allt och alla är anslutna till ett med ursprunget. Människor är således medskapare då varje tanke är baserad på en avsikt som skapar basen. Med varje tanke följer konsekvenser, antingen positiva eller negativa beroende på den ursprungliga avsikten.

Ingenting är separerat från Gud, vilket innebär att ingen eller inget är underordnad heller. Gud är inte viktigare än du och du är inte viktigare än någon annan, oavsett ditt arv, din status, färg, religion eller ålder. Separatism är en myt skapad av mannens ego, religion orsakar mycket lägre vibrationer än skaparen då den lär att Gud är större än mannen. Om du vördar Gud måste du vörda dig själv eftersom du är en och densamma. Om alla gjorde så skulle världen bli en plats för kärlek och harmoni istället för en skådeplats för krig.

Om du fokuserar på dig själv nu, hur skulle du uppfatta dig då? Skulle du se din fysiska kropp med alla brister eller skulle du fokusera på dina inre styrkor och inre skönhet. Skulle du tänka på alla de gånger du misslyckats eller kommer du att gratulera dig själv till den enda gången då du segrade? Kommer du att kritisera dig själv för det förflutna eller gläds du inför framtiden? Det sätt på vilket du tänker om dig själv har en direkt inverkan på det liv du lever, så ändra det negativa till det positiva och det kommer att göra en enorm skillnad i ditt liv.

Vänta inte på att Gud ska få saker att hända för dig, eftersom du skapar din egen verklighet från minut till minut, från dag till dag med dina tankar så förändra dig själv och din syn på världen omkring dig.

Människor talar om Guds ljus och förväntar sig att ljuset kommer strålande från himlen utan att inse att ljus och kärlek till Gud finns inom varje individ på jorden. När du älskar dig själv, när du är nöjd, när du har medkänsla för andra eller när du är vänlig mot en främling, utstrålar du ljus och kärlek till världen omkring dig. Du agerar i essensen av Guds ovillkorliga kärlek och det skapar harmoni, vänskap och samstämmighet. Källan arbetar genom dig och det är så universum fungerar. Allt är ett och ingenting är separerat. Människor är medskapare med Gud och det är det enda sättet som världen kan stiga upp till den femte dimensionen. Det är upp till var och en att inse att dina tankar skapar din verklighet. Ändra dina tankar och du kan skapa fantastiska saker för dig och andra. Så enkelt är det!

Jag Är Ärkeängeln Michael

Översättning: Cicily

st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-04-02 12:14 #7 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via James McConnell

18:e februari 2018


Ärkeängeln Mikael

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael.

JAG ÄR glad att vara här med er vid denna tid, i denna stund, i detta flöde som uppstår inom många av er. Många av er känner energierna röra sig genom er. Många av er känner energierna runt om er.

Och alla ni börjar inse att tiden är nära, tiden är nu. För vi är alla tillsammans i detta. Vi kom hit tillsammans och vi kommer att lämna det tillsammans.

Med det menas inte att ni alla kommer att lämna det här, den här planeten och ta er tillbaka hem, för ni kommer att ha ett val. Det finns alltid möjlighet att välja. Detta är en zon av fri vilja. Ni kan alltid välja var ni vill vara. Oavsett om ni fortsätter på den här planeten eller flyttar upp till ett skepp, som tar er tillbaka till era olika hem, era egna hem, där ni träffar många vänner och släktingar ni inte sett sedan länge.

På många tusen och åter tusentals år, sett genom er uppfattning av tid, men som ni vet är ni är på väg bort från detta begrepp av tid. Ni är på väg in en upplevelse av ‘ingen tid’. Många av er tycker samtidigt att tiden verkar gå fortare, och den gör det. Den går på samma gång både snabbare och långsammare. Ni är alla här, nu, i denna stund, i dessa stunder för att göra det ni kom hit för att göra.

Många av er finns nu, alla ni finns nu i denna grupp. Ni är inte här av en tillfällighet, av en slump. Som ni har lärt er nu, så inträffar inget slumpmässigt. Allt är planerat. Och ni är här i denna grupp för att träna, för att lära er och börja röra er mot ert uppdrag. Allt ni kom hit för att göra, är ni nu här för att slutföra. Tiden är inne. Ni är där, ögonblicken innan avslöjandena blir fler och fler för er alla.

De som har ögon att se med och öron att höra med, har redan sett och hört. Men för många där ute, som ännu inte har dessa ögon och öron, också de börjar få en aning. Bara som en viskning kommer det till dem, och den säger att allt inte är som det verkar, och de börjar vakna. Medvetenheten är under uppvaknande på hela planeten. Och under tiden som medvetenheten fortsätter att väckas, faller det gamla paradigmet, den gamla tredimensionella illusionen som ni varit delar av så länge, sönder runt omkring er.

Och det måste falla sönder. Det måste rasa för att kunna ersättas med det nya, den nya förståelsen, nya kärleken, nya medvetenheten, och återuppväckandet av allt som ska komma, som alltid har funnits, och som finns nu. Som sagt, ni finns i stunderna innan det stora uppvaknandet. När vi säger stunder, kanske ni säger veckor och månader. Men det är ändå en relativt kort tid, genom ert sätt att se, för allt är på väg att avslöjas på många sätt, och kommer från många olika håll. Ni som har tränat och arbetar inom denna grupp, har arbetat med er själva, och nu kommer tiden då ni kommer att börja hjälpa till att arbeta med andra, för att hjälpa till att väcka andra då ni märker att de är redo. Och många, många fler kommer att fortsätta att vakna och vara redo, precis som när ni själva vaknade för en tid sedan. Precis som när väckarklockan ringde för er, så kommer den också att ringa för många andra. Och när de börjar bli sig själva, börjar minnas, kommer de att kontakta er precis som ni kontaktat oss. För allt är en process av symbios. Och som vi sagt många gånger, allt är planerat och ni, alla ni, är en viktig del av den planeringen. Den fullständiga orkestreringen, hela konserten blir inte lika vacker utan musiken som genereras av var och en av er. Inte en enda av er kan separeras från detta. Vet alltid det. Ni är alla viktiga delar av helheten.

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael. Mycket mer kommer i tiderna framöver, tiderna som ledder fram till ert nästa Framsteg (tidigare kallat reträtt). För vi kommer att vara en mycket stor en del av uttrycket som kommer vid denna tidpunkt. Och mycket som inträffar vid denna tidpunkt, kommer att bero på allt som händer före den.

Alla frid och kärlek till er alla. JAG ÄR ärkeängeln Mikael, och mitt Blå Svärd av Sanning har placerats hos er alla nu, när Sanningen fortsätter att komma fram.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

“Believing is seeing!”

Översättning: Margareta Jonåker

www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-04-02 12:15 #8 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via Genoveva Coyle, 22 februari 2018

Det Nya Du – mästaralkemist och skapare

Er enda önskan är att föra hem de som gått vilse, med kärlek och varsam rådgivning, en själ i taget. Kanaliserat av Genoveva Coyle

Var hälsade mina kära! Jag är Mi-ka-el, jag är ärkeängeln Mikael, kärlekens och fredens ärkeängel, den som kommer med sanningen, er familj, vän och beskyddare, er ständige bundsförvant.

Jag kommer idag för att försäkra er om att det inte finns ett enda ögonblick när jag inte är hos er på denna vandring ni företar er, på jorden, i universum och överallt. Ty det är mitt löfte till Modern och till er att städse låta mitt ljus lysa över er, att hålla er hand, att beskydda er och de ni älskar. Det finns tider när ni ser och hör mig tydligt, och det finns andra tider när ni är djupt engagerade i ert ljusuppdrag. Bara för att ni inte är medvetna om vår kontakt och närvaro betyder det inte att vi inte ständigt är hos er, fullt medvetna om era handlingar och era innersta tankar.

Ni gav oss tillåtelse för länge sedan, och ni har kallat på mig och givit mig tillåtelse att sitta nära och ingripa när så behövs. Och detta är vad jag gör trots att ni inte alltid är medvetna om hur vi planerat uppgiften att bringa och förankra ljuset på de mest avlägsna och mörka platserna på jorden. Ni färdas långt och vida omkring, ni är de modigaste av de modiga, ni som involverat er i dessa frälsande äventyr, och er enda önskan är att föra hem så många av de förlorade ni kan.

Ja, ni kliver helt och hållet in i era multidimensionella själv. Ja, ni förkroppsligar mästaralkemisten och skaparen – ert Nya Jag – skaparna och byggarna av den Nya Jorden. Ja, ni arbetar oupphörligt med att balansera de gudomliga maskulina och feminina krafterna genom att rena och transmutera många av de smärtsamma minnena och lidandet från Gamla Jorden för båda könen, men mest av allt för kvinnorna.

Men samtidigt framhärdar ni i det pågående uppdraget vi har att föra hem andra, genom att dyka allt djupare ner i mörkret och lysa upp stigarna, visa ljusets och sanningens väg. Fortfarande är så många fängslade i rädsla och lögner. Fortfarande är så många förvirrade och vilse, insnärjda i de gamla falska konstruktionernas vägar. Som ni vet har dessa falska konstruktioner lösts upp nedmonterats, för vi har gjort den här sortens arbete tillsammans. Men ni har bröder och systrar som verkar och arbetar på sätt som utgår ifrån de tidigare villkorens mönster. De har svårt att inse att det inte finns några upprätthållande energier kvar i de gamla rädslofyllda vägarna.

Det finns så mycket ljus och hopp förankrat i vår älskade Jord att allt färre människor agerar utifrån rädsla och förtvivlan. Man vägrar följa de gamla mönstren där man skriker i ilska och raseri, för att sedan manipuleras in i skuldgropens låga vibrationer.

Var och en kan nu se att det finns ljusare och mera kärleksfulla sätt att hantera obalanserna och det som återstår av det förflutnas tunga bagage. Och detta är vad ni gör, detta är vad vi tillsammans gör nu. Vi visar andra att det finns enklare och mycket bättre och behagligare sätt att utvecklas och växa till den storhet ni äger och till ert multidimensionella varande.

Ja det finns delar av er som fortfarande behöver poleras lite till, som behöver göras om och förbättras lite efter den gamla tiden av täthet. Dessa delar behöver fortfarande en del av er energi och uppmärksamhet. Men nu gör ni det här mera effektivt med ökande skicklighet, utan att lägga ner enormt mycket energi och tid.

Samtidigt bereder ni vägen, ni lyser upp stigarna och för hem några av de mest motsträviga. Ni visar dem sanningen med ert milda och kärleksfulla sätt. Ni låter dem få känna och uppleva kärlek, Moderns sanna och ovillkorliga kärlek. Ni påminner dem om de glada och lyckliga dagarna där hemma, fria, lekfulla och ett med Källan, och de har inget annat val än att se över sina tillvägagångssätt och därefter släppa taget om den gamla separationens rädslor och förnekelser.

Och detta är vad vi lovat Modern att göra i dessa intensiva och kaotiska tider. Detta är sättet på vilket vi för alla tillbaka till Moderns hjärta… Med kärlek och varsam rådgivning, en själ i taget. Och för den här sortens arbete uppskattas ni storligen. Jag tackar er väldigt mycket och jag älskar er mer än ni någonsin kan föreställa er.

Jag lämnar er nu med min kärlek, frid och styrka. Farväl.

Översättning: Sara

www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-04-02 12:18 #9 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael

27 februari 2018

Klara, Färdiga, Gå!

Hälsningar

Jag är Ärkeängeln Mikael. Det är med stort nöje och ära jag är här idag, åter i kontakt med er alla.

Idag skulle jag fördjupat vilja förklara vad våra förväntningar är på alla som är en del av vår ”Markpersonal”. Var snälla och tänk på att ordet ”våra” också består av era Högre Själv, som är med oss idag för att sända detta meddelande till er.

Om ni läser detta, var så säkra på att ni definitivt är en del av teamet av briljanta och kraftfulla ljusarbetare; vår markpersonal som kommit från varje hörn i Universum för att besvara den Stora Kallelsen som genljudit överallt i de Högre Dimensionella sfärerna. Kallelsen handlade om att ”rekrytera” frivilliga för att hjälpa Gaia och Mänskligheten att växa in i nästa nivå av andlig utveckling och att gå in i den femte dimensionen.

Efter den Stora Kallelsen, hur många högt utvecklade Ljusvarelser tror ni svarade och steg fram frivilligt för att stå till tjänst? Antalet slutade på miljoner, mina kära. I den högre dimensionen handlar allas fokus om att stå i kärleksfull tjänst till Källan/det Gudomliga. Således var det ingen stor överraskning att miljoner själar steg fram och tog sin plats i kön; i väntan på sin tur för ett möte med Jordens Stora Råd.

Det som hände därnäst var anmärkningsvärt. Under väntetiden erbjöd många själar villigt sin plats i kön till mer erfarna själar stående bakom dem – själar med ett större Ljus och därmed en bättre möjlighet att framgångsrikt fullfölja de viktiga uppdrag de alla var intresserade av.

Varenda en av er blev valda att inkarnera här på Jorden i denna tid i det stora uppvaknandet, av en mycket viktig orsak. Ni blev anförtrodda ett betydelsefullt ansvar. Det är en stor ära att vara fysiskt förkroppsligad på Jorden just nu, och ännu mer så, att vara utvald som en del av vår ”Markpersonal”.

Kriterierna för valet av vår Markpersonal var enkla. Medlemmarna i Jordens Stora Råd bedömde alla varje intresserad själs dåvarande utvecklingsframsteg och valde bara dem som samlat på sig tillräckliga livserfarenheter i Universum; de själar som konsekvent visat upp enorm uthållighet, envishet, tapperhet och mod i sina många tidigare liv. Vi valde högt utvecklade ljusvarelser som uppnått Mästarskap, Upplysning och Uppstigning många gånger; de som lyckats anpassa de flesta av sina tidigare liv till sina Högsta Själv även i de mörkaste av omständigheter.

Ni, mina älskade vänner, är våra Frivilliga. Ni är vår Markpersonal. Ni är en del av samlingen av Uppstigna Mästare. Ni är förkroppsligandet av Gudomlig Kärlek. Ni är Ljuset i Världen. Ni är Gud, förkroppsligade i en mänsklig form. Ni är här för att leda och visa andra, genom det sätt på vilket ni lever era liv; med era egna lysande exempel, vägen tillbaka till deras egna Gudomliga, kraftfulla Högre Själv. Vägen tillbaka till den Guds-gnista som finns inom varje enskild levande varelse på Jorden. Som vår Markpersonal, som ledare i Uppstigningsprocessen, har ni blivit uppväckta tidigare än de flesta människor. Ni har alla uthärdat och gått genom så många upp- och nedgångar, så många prövningar och vedermödor, för att nå detta ögonblick i tiden där ni nu står. Ni Är Redo.

Tiden är inne NU, för er att ta upp ledarmanteln och påbörja arbetet ni kom hit för att göra!

De flesta av er har glädjefyllt börjat ert ljusarbete, dock finns det några av er som fortfarande släpar efter. För de av er som fortfarande är osäkra på vad ni ska göra, be om vår hjälp att gå framåt på den stora vägen av ljus. Tona in varje dag för att lyssna på vår vägledning, och använd era känslor för att navigera er väg till ett liv i högre vibration.

Här kommer en lista på våra tre stora förväntningar som alla ni, vår Markpersonal, borde sträva efter att uppfylla just nu:

  1. Vi är ivriga att etablera en djupare kontakt med er. Var snälla och uttala intentionen nu att öppna kommunikationslinjen mellan er och ert team av guider/änglar. Vi omger er hela tiden, i varje ögonblick; bemyndigande er och givande vårt stöd, vår vägledning och vårt beskydd, och vi längtar efter att ni ska kunna höra oss tydligare och så småningom lätt kunna konversera med oss.
  2. Vi skulle vilja att ni fullt ut åtar er att leva ett högt vibrationellt liv, varje enskild dag(var snälla och läs denna kanals meddelande från Sananda förra veckan för mer information).
  3. Viktigast i varje vaket ögonblick är att ni alltid agerar som om ni redan till fullo förkroppsligar ert Högsta Själv, och redan lever på den Nya Jorden. Kom ihåg sanningen om vem ni är. Ni är bron mellan de högre och de lägre dimensionerna. Ni är alla kraftfulla portaler till, och ankare för, den Nya Jorden. Ni har alla makten att kröka rymd-tidens kontinuum och ansluta den redan existerande, ”framtida”, Nya Jorden till det nuvarande ögonblicket, så att den kan materialiseras snabbare i er fysiska verklighet. Ni kommer att lära er hur detta görs lätt och kraftfullt i era dagliga meditationer, bara genom att använda kraften i era intentioner.

Några har redan gått längre än att bara uppfylla alla våra förväntningar. Och resultatet i deras personliga liv har varit förbluffande och mirakulöst.

För er övriga som nu slutligen är redo, ber vi att ni placerar er fulla tro, tillit och kärlek hos oss(hos Gud, ert Högre Själv och ert team av Änglar/Guider).

Och i gengäld lovar vi att det femtedimensionella liv som väntar er vid målsnöret, kommer att vara magnifikt och spektakulärt bortom allt ni någonsin kunnat föreställa er. Era liv kommer att fyllas och överflödas med så mycket passion, glädje, roligheter, uppfyllnad, frid och stillhet, kärlek och nåd, och överflöd i alla aspekter.

Så tveka nu inte att ta våra händer och hålla i hårt för det största, mest storslagna, äventyr denna livstid har att erbjuda er!

Låt oss nu börja vårt samverkande, mycket intrikata arbete med Gaias och alla hennes levande invånares Uppstigning. För detta är ert livs syfte; ert främsta uppdrag i den nuvarande inkarnationen. Framgång är till 100% garanterad. Hör ljudet från den Stora Kallelsen eka inom er, påminnande er att tiden är inne NU, och lägg hela ert livs fokus på denna stora sak.

Vi är med er varje steg på vägen, alltid.

Er Skyddande Ärkeängel

Mikael

Channeled by Adele Arini. Copyright 2018. If you re-post, please retain this article in its entirety, and provide the link below. Much love & gratitude.

https://www.raphaelshealingspace.com.au

 Översättning: Markku Pärssinen

www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-04-14 12:04 #10 av: Hukanson

Ärkeängel Michael via Victoria Cochrane, 28 februari, 2018

Victoria Cochranes kanaliseringar från Mästarna:

Att leva och älska i Ditt hjärta

Det har sagts många gånger att kärlek är allt som finns. Många kanske ifrågasätter det, men om man studerar världshistorien så är det frånvaron av kärlek som skapat mest tomhet och kaos. Ingen människa i världen kan existera utan kärlek; kärleken är den högsta av alla vibrationer eftersom den inte dömer. Den kommer från hjärtat där egot inte finns. När en människa ger kärlek osjälviskt och villkorslöst blir effekten fantastisk för de som erhåller den. Band som skapas och förstärks av kärlek är utan tvekan det starkaste två individer kan dela.  Gamla sår och trauman övervinns mycket snabbare och lättare om bandet är ömsesidigt. När kärlek ges men inte besvaras med lika mycket kärlek skapas en obalans som kan orsaka smärta och krossa hjärtat hos den ena eller båda parterna.

Kärlekens högsta vibration finns i hjärtat som är i kontakt med Världsalltet och Skaparens ljus och kärlek. När en människa upplever att hon är i förbindelse med Universum har hon tillgång till den enorma kärlek som finns där, även när den inte finns tillgänglig hos dem hon träffar och umgås med. Om hon på något sätt saknar förbindelsen kommer hon att känna sig mycket ensam och ha mycket sämre förmåga att använda de universella tillgångar som finns för att komma bort från sorg och smärta. Det finns en anledning till att hjärtchakrat är grönt; eftersom läkedom sker när kärlek upplevs och sänds från en människas hjärta till ett annat. Om någon blivit känslomässigt skadad i en kärleksrelation, under sin barndom eller genom misshandel, sker den starkaste läkningen genom att älska och förlåta sig själv. Den del som behöver mest läkning är ofta hjärtat.

Hjärtchakrat har förmågan att vidga sig tills det innesluter alla andra chakran i kroppen, vilket allt som allt är mer än 300 stycken. När en person huvudsakligen agerar utifrån hjärtat kommer den personens vibrationer att vara höga. Den energi som skickas ut kommer på ett naturligt sätt att dra andra människor till den personen. En människa som befinner sig för mycket i sitt huvud kan dränera andra på deras energi eftersom energin är baserad på egot och självupptagenhet. Genom att fokusera på det man är tacksam över i sitt hjärta i stället för att gräma sig i sitt huvud över vad som saknas, når man en koalition med den Universella Attraktionslagen och allt som är möjligt att få. Kärlek drar till sig kärlek och eftersom både hjärtchakrat och Universum enbart arbetar utifrån kärlek är det här en mycket lyckosam sammanslagning.

För några människor är det naturligt att vara centrerade i sitt hjärta – kanske för att de valt att vara en vägvisare för andra, eller för att det är deras naturliga sätt att vara. För många andra är detta något som behöver läras och övas in, att fokusera på kärlek i stället för intriger. Ingen förändring kan dock äga rum innan vem som helst i färd med att göra något blir medveten om sin benägenhet att tänka för mycket, reagera på intriger och sätta sina egna behov framför andras. Somliga kanske aldrig vaknar upp, men många fler över hela planeten håller nu på att bli medvetna om världen omkring dem och hur deras kärlek, eller bristen på den, påverkar andra.

Det är inte lätt att alltid vara centrerad i hjärtat och se allt och alla utifrån en kärleksfull position när man är en människa i en egocentrerad värld driven av egoism. Kom ihåg att ni är människor för att ni ska lära er läxor och att ni inte förväntas att alltid klara allting! Men när ni väl är medvetna om att era tankar skapar verkligheten, och att era ord och handlingar påverkar människorna och världen omkring er, då kommer förändringar att börja ske eftersom ni kommer att börja kontrollera och tygla era handlingar och reaktioner vid stress eller konflikter.

Kunskap och medvetenhet är kraftfulla verktyg för att åstadkomma förändring och ni kan använda dem för att förändra er verklighet och världen omkring er. Innan ni inleder den vanliga ”aporna-i-huvudet”-verksamheten där ni överreagerar, oroar er eller grubblar, stanna upp, ta ett andetag och andas ner ert medvetande till hjärtchakrat. Se problemet som en färg och säg till dig själv: ”Jag vet redan svaret och det kommer att lösa sig med kärlek.” Töm sedan sinnet och sitt ner i kärlekens och vetskapens energier. Snart nog kommer svaret att stå klart för dig. Om du varit arg kommer det att vara mycket lugnande att stanna i ditt hjärtas energi och bara andas. Ilskan bör snart gå över.

Ett brustet hjärta är ett tecken på att en person älskat djupt, tillitsfullt och villkorslöst. Om den som älskades besvarade kärleken men nu har dött kommer sorgen till sist att lägga sig, men känslan av kärlek till den älskade kommer alltid att finnas kvar i personens hjärta. Om kärleken gällde en person som svek ett förtroende eller inte besvarade kärleken helhjärtat kan sorgen vara färgad av ilska, grämelse över att alls ha haft en relation till personen i fråga, eller till och med hämnd. Ett orättfärdigt behandlat hjärta kan onekligen skapa mycket lågfrekventa känslor. Detta kan leda till vägar som inte har något med kärlek att göra. Om detta händer är förlåtelse nyckeln, eftersom den frigör dig och låter dig gå vidare mot en sann kärlek. Att hålla fast vid det förflutna kan aldrig vara svaret på framtiden, mina kära. Att släppa taget om smärta och orätt som andra orsakat är en av de svåraste läxorna, men det kan leda till det största växandet.

Kärleken är svaret: för läkedom, för relationer, för konfliktlösning och för att släppa taget om det förflutna. Lyssna till era hjärtan, mina kära, och minns att den allra största kärleken måste ni känna för er själva.

JAG ÄR ärkeängeln Mikael

Översättning: Sara  www.st-germain.se


Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.