Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Sananda

Det Nya Budskapet

2018-01-21 15:48 #0 av: [Hukanson]

Under många år har Sananda Jesus kanaliserat sina budskap till världen på ett nytt sätt tack vare den nya internet-tekniken. Många ljusarbetare/kanaliserare har vigts sina liv åt att tjäna Herren genom att vara beredda på att ta emot budskap. En av dessa har en speciell plats i Herrens plan därför att hon är utvald att vara Sananda närstående - Kathryn E May. Hon är utbildad doktor i psykologi men numera helt dedikerad till sitt ljusarbete.

Även om hon kände att hon svek sina följare för några år sedan när hon kanaliserade löften om stora förändringar i våra ekonomiska liv - utan att några påtagliga förändringar kunde skönjas - så har hon hela tiden fortsatt att tjäna som ljusarbetare för Father/Mother God och Elohims mästare. 

Idag ser vi ju dagligen hur stora förändringar sker i ekonomin och det skapas nya miljonärer dagligen som genom att vara aktiva i förändringen kan få del av kapitalbildningen. Detta sker som en del av Planen att göra världen helare och mer kärleksfull, att sprida rikedomen och möjligheterna till individuell utveckling till jordens alla människor.

Sananda vill genom Kathryn E May ge en Ny Förståelse av vem Jesus är och vad Jesus betyder för världen. (Han har också andra kanaler som Tina Spalding och Pamela Aarelyn etc) Dr Kathryn är en mycket professionell terapeut och har en lång erfarenhet av att förena andlighet med psykologisk terapi.  Klicka länkarna och upptäck mer.

https://higherdensity.wordpress.com/kathryn-e-may/

https://www.youtube.com/user/DrKathrynEMay

http://www.whoneedslight.org/

https://www.facebook.com/kathryn.e.may

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-01-21 15:52 #1 av: [Hukanson]

Sananda Jesus berättar i videon om sin inkarnation som Yeshua ben Youssef och att hans själ liksom förenades med Yeshuas själ (om jag förstod rätt) vilket ju då skulle förklara hur Yeshua kunde vara både Guds Barn och samtidigt Guds Son.  Det skulle också förklara hur det kan komma sig att "Jesus" kan re-inkarnera som AJ MIller i Australien - utan att vara Guds Son.  De Nya Skrifterna är skrivna av Sananda Jesus och är inte som Nya Testamentet skrivna av vänner till Yeshua Jesus.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-01-21 16:11 #2 av: [Hukanson]

Camilla Nilsson i Malmö som verkar som Ljusarbetare har också fått välsignelsen att kanalisera ett budskap från Sananda och det innehåller en uppmaning till oss vara uppmärksamma på skillnaden mellan vårt samhälls-tänk och vårt uppriktiga från hjärtat uppkomna tänkande. 

Lär känna Camilla http://www.xn--camillasnglarum-7kb.se/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-01-27 12:14 #3 av: [Hukanson]

Jesus skulle ju komma tillbaka till jorden och det har han nu gjort då - både som Sananda Jesus och som Yeshua Jesus i form av Alan John Miller som har en omfattande verksamhet som lärare av andliga sanningar på webben och här är hans websida  https://www.divinetruth.com/www/en/html/index.htm#welcome.htm

PS Jesus förstås bäst som Messiah - den som skapade Kristusmedvetandet vars kosmologi har skrivits ned i 7 volymer av Martinus Thomsen, dansken som har ett institut i Stockholm och ett kurscenter i Klint, Danmark.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.