Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

2018

2018-01-02 09:28 #0 av: [Hukanson]

Ett nytt år att tro på har kommit - är vi värdiga att leva i detta år? Kanske året är ett år av stora prövningar och utmaningar som skiljer de starka från de svaga. Kanske man måste vara rik och lyckligt gift för att hänga med i utvecklingen. Men vi kan alltid utveckla vår förståelse av en korrekt tro på Gud, Människan och Naturen.  Att inse att allt och alla lever i Guds Barmhärtighet är en grundläggande förståelse. Gud ordnar allt i sin Harmoni och ger Liv åt allting och välsignar det levande med Kärlek som upprätthåller reproduktionen. Men det är inte en fullständig förståelse för Människan är ju ett Guds Barn och måste därför leva harmoniskt kärleksfullt i Guds Sanning. Vad är Sanning? Det borde vara något vi kan få Kunskap om. Det vi får kunskap om är hur Gud har ordnat himmel och jord. Allt vi gör som Guds Barn är att växa i förmåga att förstå Guds Sanning som är som lagar för oss - naturlagar såväl som andeprinciper såväl som himlalagar. 

Mänskligheten har nu kommit till den utvecklingsnivå att den kan realistiskt planera nya bosättningar på andra planeter och en tidsplanering för detta är redan upprättad så om tjugo år lever vi i en mycket förändrad situation. Kanske vi tänker att vi ska bygga jordiska bosättningar på andra planeter men i sanningen har vi nog gjort en adressändring och bygger en Månbas och en Marsbas och inte några fler Internationella Rymdstationer. 

Vår planet har nyligen kommit in i Galaktiska Ekliptikans Energiband och för några tusen år bombarderas vi med högenergipartiklar mer än vanligt i vår cirkulation runt galaxens centrum. Liksom Astrologi erkänner hela Solsystemets planetariska inflytanden på vår Människo existens så har hela Galaxen en identitet och ett Medvetande inte minst uttryckt genom existensen av så många tusentals andra versioner av Skaparens Barn dvs stellariska civilisationer som Sirianer, Pleiader, Arcturianer, Orioner etc etc.  Denna existens kräver vår tro! De säger att de har kommit i fred för att hjälpa oss och att vi således ska tro på dem . men först måste vi tro på detta själva, vi måste tro på att vi kan tro på att det finns något annat än jordemänniskor att tro på. Liksom Darryl Anka som såg ett rymdskepp och så småningom blev vän med piloten Bashar som sedan uppenbarade sig på internet. Dolores Cannon tror på detta. Sheldon Nidle tror. Marshall Vian Summers tror. Det skulle bli en väldigt lång lista om man skrev alla personer som tror på en universell verklighet.

Detta året är ännu färskt i vårt medvetande och kanske känns det konstigt att skriva 18-01-02 eller högtidligt på något sätt. Vi har kommit långt in i tjugoförsta århundradet och vi kan berömma oss för att vi har gjort det.   

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-01-03 15:52 #1 av: [Hukanson]

2018 börjar med en tuff utmaning. Stormuftin av Egypten har producerat ett påbud att all handel med bitcoins/cryptocoins på webben är förbjuden för alla rättrogna muslimer i Islam därför att det skapar så mycket lidande.  Tiden får utvisa vad detta medför.

Islam är inte en religion som tar emot uppenbarelser vad vi känner till. En som gör det är ju Marshall Vian Summers och han kan i år förmedla ett budskap till just Islam.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.