Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Channelings in english

Videobudskap från Jesus

2017-11-22 01:10 #0 av: [Hukanson]

Det lackar mot Jul och det betyder att vi har en lagstadgad plikt att fira helgdagar i anslutning till Jesu födelse som vår tradition i vår nation brukar vilket naturligtvis är välkänt i andevärlden och detta föranleder vår Mästare och Vägledare Jesus att komma med inspirerande budskap via kanaliserande mediala.  Nu är det så med sanningen att våra världsliga traditioner och verkligheten inte överensstämmer men det ska inte hindra oss att låta kärlek och positiva möten ske och hända i den vila och gemenskap som Julen innebär.  Håll Julen ren! skulle man kunna sammanfatta budskapet därför att vi bör skilja vår vördnad för Jesus från oss själva som Kristus.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-22 01:12 #1 av: [Hukanson]

Råd inför Julhelgen

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-22 01:17 #2 av: [Hukanson]

För den som inte aktivt har tagit del av det överflöd av ny andlig guidning via kanaliserare i olika media kanske allt låter radikalt och kanske omöjligt att acceptera - men för den som tagit till sig detta under en tid faller pusselbitarna på plats och sanningen blir klar och förståbar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-22 01:20 #3 av: [Hukanson]

Denna video är inte ett direkt budskap från Jesus men kanaliseringen Abraham är en välkänd och uppskattad lärare av sann visdom.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-22 01:38 #4 av: [Hukanson]

Enligt evangeliet så var ju inte Jeshua helt lycklig över att bli mördad för att bli en skapande storebror för hela mänskligheten. Kanske han är lyckligare nu när han får relatera till hela mänskligheten som Sananda Kumara med hela sin återvunna gudastatus. För den som känner till den esoteriska skolan om Kumaragudarna i Indien så svindlar kanske tanken på att Jesus skulle vara en av dem men varför skulle det inte kunna vara så? Han fortsätter ju att älska oss alla med sitt livgivande ljus och ömma omsorg vilket kommer till oss på så många sätt om vi bara är villiga att söka och finna.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-22 01:43 #5 av: [Hukanson]

Jeshua uppenbarar sig för en Rabbi i Jerusalem och förändrar hans värld.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-22 01:45 #6 av: [Hukanson]

Rabbinens berättelse del två

Oneness can not be divided.

Anmäl