Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Jordens Historia

2017-11-02 08:43 #0 av: [Hukanson]

Att planeten Jorden existerar kan ingen förneka och att ingen människa kan eller har kunnat skapa något av det som finns på Jorden är inte heller ifrågasatt. Men vem eller vad har då skapat allt det som finns på planeten som roterar runt en lagom Sol på ett så lagom avstånd?

Låt oss vara öppna nog att ta till oss en alternativ skapelse och historie berättelse! Kanske vi har hållt oss till en version som har varit nyttig för oss men som inte varit hela sanningen? I videon ovan öppnas vårt tänkande för nya tankar och ideer - som kanske tjänar vår utveckling bättre i dessa tider av Marsfärder och extrem teknologisk utveckling.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-04 19:58 #1 av: [Hukanson]

Dr Neruda och Dr Anderson är personer som redan på 1980-talet tog emot undervisning av stellarer som kallas Wingmakers och det är en omfattande historieskrivning om Planeten och Mänskligheten - en historia som börjar med att unika planeten Jorden var i begynnelsen en vattenplanet vars insida var befolkad av Atlantider som började interagera med Annunaki's och försökte överleva genom att inkarnera i de apmänniskor utan själ som fanns på jordytan.

Interview One: https://www.WantToKnow.info/wingmakersorig/wingmakersinterviews1changes.pdf

Two: https://www.WantToKnow.info/wingmakersorig/wingmakersinterviews2changes.pdf

Three:  https://www.wanttoknow.info/wingmakersorig/wingmakersinterviewschanges

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-09 06:38 #2 av: [Hukanson]

Budbäraren Marshall Vian Summers berättar också om Skapelsen av Jorden och Mänskligheten på sitt lågmälda sätt. Här är fokus på framväxten av Intelligens i Skapelsen det intressanta - det universella perspektivet dvs skillnaden mellan det eviga och det fysiska tid-rummet.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-26 09:07 #3 av: [Hukanson]

Vår vetenskap har också sedan länge insett att en historia grundad enbart på en Israelisk Tora (Gamla Testamentet) har en snedvriden verklighetsuppfattning. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-26 09:50 #4 av: [Hukanson]

Det går inte att bortse från att det ständigt är ett namn som nämns alltmer i sammanhanget - Annunaki. Kanske de har haft ett avgörande inflytande på uppkomsten av en mänsklighet på denna planeten. De sägs ha funnits redan samtidigt med Atlantiderna (primitiva apmänniskor) men kanske de är än mer betydelsefulla som orsaken till den moderna mänskligheten? Den Sumeriska kulturen har en vetenskaplig nivå som omöjligt kan ha uppstått utan yttre påverkan - och de var utan tvekan dyrkare av Annunaki som Skapare. Lyssna och lär av denna video som är en del av en serie.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.