Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
The New Message

Det Nya Budskapet - Världsomspännande Gemenskap

2017-08-27 04:37 #0 av: [Hukanson]

Gud har talat igen och Gud uppmanar en världsomspännande gemenskap att samla sig till stöd för budskapet och budbärarens uppdrag, att vara de första studenterna och utövarna av det nya budskapet och att dela denna uppenbarelse med andra, arbeta i konsert med budbäraren och samhället.  Här är världens män och kvinnor en pionjär för en ny förståelse och erfarenhet av Gud, andlighet och mänskligt öde.

I det nya budskapet är WWC en viktig länk i överföringen av Guds nya budskap till världen. Det är denna gemenskap som kommer att förlänga budskapet i linje med Budbäraren och Gemenskapen för att nå människor i alla hörn av världen.

Vilka vi är

Vi är ett mångsidigt globalt samhälle av människor som kommer från alla samhällsskikt, trostraditioner och socioekonomiska bakgrunder. Vi är muslimska, kristna, judiska och buddhistiska och människor utan trostradition. Vi är unga föräldrar, ensamstående mödrar, lärare, affärsmän, bönder, skåptillverkare, arbetslösa, sjuksköterskor, studenter, konstnärer och pensionärer. Vi inser att Gud har talat igen till mänskligheten och att Guds budbärare lever i världen idag. Vi delar den gemensamma medvetenheten om att vi lever vid en tid av uppenbarelse.

Vi erkänner att Skaparen ger en ny uppenbarelse av en storlek, omfattning och storleksanpassning, som inte tidigare har noterats på jorden. Detta är en ny uppenbarelse från Gud för våra tider och för de svåra tiderna vi står inför. Vi strävar efter att studera detta nya budskap och föra profetian, visdom, kraft och praxis i våra liv, familjer, trostraditioner och in i världens medvetenhet.

Hur vi lever

WWC försöker uppfylla det heliga mandatet som det nya budskapet från Gud kommer till alla jordens folk som söker det. Men som studenter i WWC, vi lever runt om i världen i olika omständigheter och livssituationer, försöker vi alla att behålla följande pelare av deltagande.

Studentkår: Vi strävar efter att lära och leva det nya budskapet genom att studera dess texter och läror och genom att följa dess andliga väg för våra liv. Med detta övar vi stegen till Kunskap, de stora principerna och strävar efter att bygga de fyra pelarna i våra liv. Vi strävar efter att följa Kunskapens vägledning i vårt arbete, interaktioner och deltagande i livet. Dessutom strävar vi efter att följa Budbärarens undervisning och exempel.

Förhållningssätt: Vi strävar efter att bygga upp och upprätthålla vårt förhållande till Gud, Änglaförsamlingen, Kunskapen, Budbäraren, Samhället, Världsomspännande Gemenskapen av Studenter och med hela mänskligheten och världen själv, som vi är här för att tjäna.

Ändamål: Vi arbetar för att förespråka det Nya Budskapet från Gud och vad det lär ut för både individen och hela världen. Med detta försöker vi få alla att veta att Gud har talat igen, att Gud har skickat ett nytt budskap, en ny budbärare och med detta, en ny väg framåt för varje person och slutligen för hela världen.

Tjänst: Vi arbetar för att tjäna världen antingen genom att hjälpa Gemenskapen i det direkta uppdraget att föra Guds Nya Budskap till världen eller genom andra vägar av vital service som möter människors och Jordens behov, med det Nya Budskapet som vår guide och inspiration. Vi försöker hitta och uppfylla denna tjänst med hjälp av Kunskapen, vår natur och design samt mänsklighetens behov.

Givande: Vi ger ekonomiskt stöd till uppkomsten av det Nya Budskapet i världen och Gemenskapens arbete, på vilken som helst nivå, hur stor eller liten, enligt Kunskapen och våra egna praktiska behov i världen.

----Läs resten av beskrivningen av Det Nya Budskapet och Den Stora Gemenskapen på websidan:  http://www.newmessage.org/about-the-worldwide-community#whatweholdtobetrue

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-11-09 06:08 #1 av: [Hukanson]

Ett bevis på att Det Nya Budskapet är angeläget och viktigt för mänskligheten och världens utveckling är omfattningen av Marshall Vian Summers livsverk och antal video produktioner som man kan se en del av om man ser videon och klickar länken:

https://www.bing.com/videos/search?q=the%20newmessage%20marshall%20vian%20summers&qs=n&form=QBVR&sp=-1&pq=the%20newmessage%20marshall%20vian%20summers&sc=0-36&sk=&cvid=461778424CE04347BC5F7CE14A06FFA6

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.