Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
ACIM

ACIM - den enda kurs du behöver

2017-08-25 05:29 #0 av: [Hukanson]

Kärleken är SVARET vi alla behöver komma tillbaka till.  Kärleken lever vi genom våra val i tankar, ord och gärning.  Kärleken är tillåtande och hjälpsam. Kärleken är levande i ljuset av glädje och tacksamhet. Ödmjuk och tålmodig. Välvillig, välmående och tjänande.  Lycklig , vis och helt mänsklig.

En Kurs i Mirakler är en guidning av allas vår "spirit guide" dvs den Helige Ande som vittnar om Jesus vår kärleksfulle Fader och broder. En guidning som med sann logik återför vårt tänkande till full hälsa och förmåga att leva i verkligheten av sanning, liv och ljus.

Alla människor har ett ego därför att vi lever i en köttslig separation av natur och fri vilja att kunna vara rädda, själviska och negativa.  Dualism är vårt öde så länge vi inte genomskådar detta och väljer att alltid leva i den sanna verkligheten och därmed övervinna det naturliga primitiva själviska reaktiva aggressiva levnadssättet.

Om vi tar till oss En Kurs i Mirakler kan vi dagligen öva oss att följa intentioner som uppmärksammar våra valmöjligheter och genom en logik som hjälper oss att vara sanna konsekvent helt förintar den illusion som vill vår olycka.

Vi kan köpa boken och följa kursen på engelska, svenska eller något annat språk men det går också att följa kursen genom engelska websajten   http://acim.org/welcome.html  

Jag anser att man behöver boken för att läsa själva texten i lugn och ro när man vill göra det. Den blir en vän att ständigt komma tillbaka till och insikterna man får om sig själv behöver repeteras om igen.  Men sen är det de dagliga övningarna som kan gynnas av att man får en kompis på webben som man lyssnar på och får stöd att förstå och komma ihåg bättre  http://acim.org/Lessons/toc.html

En kurs i mirakler är för dig som vill växa till människa och som människa.  En person som redan gjort resan i det inre är Tina Spalding och hon har sedan fått så god kontakt med Jesus att hon får förmånen att bli använd som språkrör och kanal på YouTube med aktuella budskap.  En serie korta budskap läggs in i denna tråden nedan. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:32 #1 av: [Hukanson]

Channeling Jesus videoseries #1 of 7


Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:33 #2 av: [Hukanson]

Channeling Jesus video series #2- Take Out The Garbage!


Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:34 #3 av: [Hukanson]

Channeling Jesus video series #3 of 7- Societal Changes


Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:35 #4 av: [Hukanson]

Channeling Jesus video series #4 of 7- Ending The Frequency of War


Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:36 #5 av: [Hukanson]

Channeling Jesus Video Series #5 of 7- Forgiving Jesus' Name


Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:38 #6 av: [Hukanson]

Channeling Jesus Video Series #6 of 7- Entertainment


Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-25 05:39 #7 av: [Hukanson]

Channeling Jesus Video Series #7 of 7


Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.