Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Sananda

Vår fria vilja

2017-06-27 07:45 #0 av: Hukanson

Ashtar är verksamt för vår utveckling tillsammans med Sananda och QuanYin . De gör det i samarbete med några andra civilisationer i Galaktiska Federationen som är ett samarbetsorgan för att hålla ordning i det intresse som många stellarer har för oss just nu. 

Uppvaknandet och evolutionen - expansionen av mänsklighetens verklighet - händer nu och den som vågar förstå mer av detta må lyssna och lära. Sanningen måste upprepas och tjatas om igen för att vi ska vakna upp och börja förstå vad som är verklighet på nivån av evighet...vårt sanna hem i universum.

Vi har förmånen att få leva i naturlagens fria vilja. Vi är därför påhittiga och fantasifulla. Vi lär oss att vara individuellt kreativa som en gåva av naturen. Vi bör ta vara på den förmånen men också inse dess begränsning. Har vi bara den köttsliga kroppens fria vilja...är vi bara tvungna att acceptera, lyda och följa andliga och mentala lagar och principer?  Kanske då den naturliga fria viljan är bara ett test att se om vi klarar av att manifestera med vårt arbete det vi har accepterat att lyda och följa.  

Vi talar ofta om att vi alla har ett livsarbete och ett livsmål. som om det vore självklart något gott och något vi kan  manipulera? Sanningen är kanske att vi inte ska vara så självbetraktande utan bara rusa på och manifestera  som en lydnad i tillit till vår högre intelligens och vishet för oss själva. Frågan är om vi har någon fri vilja annat än den naturliga friheten.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-27 08:24 #1 av: Hukanson

Den fria viljans naturliga verklighet. På nittonhundratalet när telefonen kom var den en del av den naturliga verkligheten...men eftersom tiden gick började vi uppleva telefonen som en mer mental gemenskap....vi blev telefongänget...gemenskapen per telefon. Tiden gick vidare in på nittiotalet och telefonen blev plötsligt en andlig verklighet...vi bildade andliga gemenskaper med telefonens verklighet. Tiden gick vidare in på tjugohundratalet och vi började lägga in den mentala och andliga gemenskapen på internet ...på den världsvida webben.  Vad hände då? Tiden tar oss obevekligen in i en själsgemenskap via datorn! Om vi nu börjar leva hela vår mänskliga icke-fysiska existens på datorn...blir den då ett redskap för vår fria vilja? Nej det kan den ju inte vara mer än att vi kan dra ur sladden till elnätet eller något annan destruktivt ondskefullt. Internet www är inte en del av naturens fria vilja...men vad är den då? 

Kanske vi måste börja ta detta på fullaste allvar och börja forska i de mentala och andliga lagar som bestämmer vår verklighet...och dessutom medvetandegöra oss om vad en själsgemenskap ställer för villkor för oss. Framtiden är...ett himmelrike på jorden! ...tack vare denna kommunikationsteknologi som öppnar upp mänskligheten för förändring! vi borde vakna upp till detta! vi borde medvetandegöra varandra om detta!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-27 08:33 #2 av: Hukanson

Mänskligheten håller på att förbereda en resa till Mars...vi mänskligheten skickar upp hundratals kommunikationssatelliter i rymden runt om oss....vi observerar långt in i den intergalaktiska kosmos. 

Gör vi detta av vår fria vilja? Är det för att vi har en naturlig frihet att leva vårt kött som vi väljer att åka till Mars för att bygga en rymdbas där? 

Det måste finnas en andlig och mental förklaring till att vi gör det. Kanske en rent Själslig förklaring.  

Dessa funderingar är bra att ha i huvudet när man lyssnar på denna video.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-29 16:59 #3 av: Tandtrollet

Hur kan du prata om själ som om det vore något lika verkligt som en Marsexpedition? Och varför kan du inte acceptera att nyfikenheten är helt naturlig, precis som uppfinningsrikedomen och känslan av att "Vi kan, så då köööör vi!". Bara feta katter latar sig, och nyfikenheten är ju som en sån där klåda som driver en till vansinne om man inte kliar.

Vad gömmer sig bakom nästa krök?

"...Inne i dig öppnar sig valv bakom valv oändligt.
Du blir aldrig färdig, och det är som det skall..."

Tranströmer

Finns ingen anledning att överkomplicera enkla fenomen.

Bara för att en myrstack är ett underverk av (illusorisk) samordning, så betyder det ju inte att där behöver/kan/bör finns någon form av högre "medvetande" eller "andlighet". Bara helt enkelt att alla myrorna har sina jobb att göra, och utför dessa jobb väl.

/Anders aka Tandtrollet

Min japanska godisaffär har september-REA!
Bästsäljare: Godislera!

Anmäl
2017-06-30 20:58 #4 av: Tandtrollet

...med förvånansvärt enkel (och i labbvärld reproducerbar) logik i varje enskild myra.

/Anders aka Tandtrollet

Min japanska godisaffär har september-REA!
Bästsäljare: Godislera!

Anmäl
2017-07-01 11:08 #5 av: Hukanson

Bästa Tandtroll, jag anar en tro någonstans, en insikt i morgondagens nyfikenhet och kreativitet för du har läst och hört och ger respons och det är jättebra, kanske  du behöver mer insikter och funderingar som inte går att diskutera bort i motsättningar utan växa som underbara plantor i nya läglar av  fruktbar jord.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-07-01 11:29 #6 av: Plimme

Jag är också nyfiken!

Kan du inte bara svara på hans frågor istf att klappa honom på huvudet?

Anmäl