Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Sommarsolståndet

2017-06-25 09:15 #0 av: Hukanson

Söndag är soldagen och midsommar är sommarsolståndet dvs vi får maximalt mycket energi från solen till vårt Skandinavien här och nu. Denna energi är ju en mångdimensionell andlig/fysisk verklighet som skapar och upprätthåller och omdanar allt som existerar på vår Jord - det kallas Guds kärlek. 

I vår linjära tideräkning är det år 2017 och det innebär någonting för den Plan som vi följer för vår utveckling - som är anpassad till Jordens rotation runt Galaxens centrum i en "wobbling" för ekliptikan.

Om man tror på Skapelsen dvs att allting är skapat av en Skapare i en bestämd avsikt och syfte...att Skaparen vill uppleva det han skapat genom sina barn som vistas i skapelsen med Fader-Moder Gud och Vägledaren för att leva gudomliga kvaliteter i en oändlig utvecklingsprocess...som universum självt är i en oändlig utvecklingsprocess. ..är allt förenat som ett hologram...en mångdimensionell motsvarighets "rysk docka" där allt upprepas fast begränsat av de existenslagar som gäller på respektive dimensionsnivå.

Det finns portaler att vandra mellan existensnivåerna och det har till och med stellarskeppen visat på youtube...hur de skapar en "stargate" och försvinner in i den utan spår.

Det kan vara väldigt förmånligt att ta en frivillig meditation med en medvetandegörande energivideo just nu!!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-30 20:55 #1 av: Tandtrollet

Hukansson skriver:

  • Söndag är soldagen och midsommar är sommarsolståndet dvs vi får maximalt mycket energi från solen till vårt Skandinavien här och nu. Denna energi är ju en mångdimensionell andlig/fysisk verklighet som skapar och upprätthåller och omdanar allt som existerar på vår Jord - det kallas Guds kärlek

Hur ser bakgrunden till detta tvärsäkra uttalande ut som gör att du vill hänvisa till dessa påståenden som om de vore fakta?

Jag håller med om att Solen är vårt solsystems energikälla, fission sker där och vi får både ljus (värme) samt många andra partiklar/vågor därifrån. Om "några" år kommer solen svälla upp och sannolikt sluka Jorden, för att sedermera krympa till någon sorts Dvärg. Det är lite våldsasm "kärlek" det, om jag får tycka. Inget man går runt och längtar efter i ett förhållande.

Om jag nu inte tror på en sådan gudsbeskrivning / kärleksbeskrivning samt heller inte ser hur solens energi kan vara mångdimensionell (!?) och andlig (!?). Var hämtar du det från?

Ser fram mot att få bli lite upplyst! 

/Anders aka Tandtrollet

Min japanska godisaffär har september-REA!
Bästsäljare: Godislera!

Anmäl
2017-07-01 11:16 #2 av: Hukanson

Den upplysning du varje dag kan få är att du går ut i solens sken och inser att alla dina kunskaper från böcker du kommer ihåg skiljer sig markant från den medvetenhetens kärlek din känsla innehåller när du inser att ditt liv beror på att solen lyser över dig och allt annat levande. 

Skillnaden mellan hjärtats vishet  och huvudets vishet är ofta innehållet i politiken bland annat och en ständig inspiration till poeters kloka ord.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-07-19 01:16 #3 av: Expat-Tokyo

Att vara specifik är ju sällan någonting dåligt!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.