Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Samtal med Gud

Budbärare

2017-06-17 07:59 #0 av: Hukanson

Budskapet i Morgondagens Gud är ju att Gud samtalar med alla överallt.  Vi repeterar en sammanfattning:

MG kräver inte att man ska tro på G - MG saknar individuell kropp - MG talar med alla hela tiden - MG är allestädes närvarande från början till slutet och hela summan därav -MG är identisk med livsprocessen - MG är alltid i förändring - MG är behovslös - MG tjänar livet - MG är villkorslöst älskande, icke dömande, icke fördömande och icke straffande.

Morgondagens Människa öppnar upp för sin egen skaparkraft som visar vem människan verkligen ÄR.  Att förstå sig själv som skaparen i Skaparen. 

MM är ett med allt i universum för allt är ett levande system - MM har makt att skapa det som vills att upplevas - MM skapar genom tankar, samtal och handlingar - MM kan inte misslyckas med att skapa så att tro på misslyckande är en illusion - MM förverkligar syftet med sitt liv genom att skapa för det är så MM utvecklas och växer som allting annat levande på planeten Jorden - MM behöver minnas så mycket som möjligt om Livet då kommer MM att minnas VAD MM behöver minnas NÄR  MM behöver minnas det för att få Livet att fungera - MM är kärleksfull och hjälpsam för det är enda vägen att få vänner - MM är lycklig i medvetande om att det finns tillräckligt för alla och det snabbaste sättet att skapa lycka åt sig själv är att skapa lycka åt andra - Livet är MM bästa vän för det är evigt, det tar aldrig slut och innehåller upprepade möjligheter att välja om vad som önskas upplevas.

Så denna beskrivning av den Nya Verkligheten i vattumannens tidsålder innebär att vi egentligen är väldigt jämlika i ädel tävlan om man så vill om vem som skapar mest kärleksfullt och sant, mest glädje och lycka, mest intressant och utvecklande. Vi är ju ständigt görande, samtalande och tänkande med mobilen, ipaden, laptopen, familjen, vännerna, kollegerna, samhället, massmedia, internet och våra andliga guider och hjälpare.   

Även de som möjligen är mycket bättre än andra måste vara jämlika på samma villkor som alla andra. Så Guds budbärare är en av oss, bara en resenär på en buss. Men om vi vill lära oss att tänka, samtala och göra på ett klokare sätt då borde vi lyssna och lära i ödmjukhet. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-17 08:05 #1 av: Hukanson

Alan John Miller är australiern med Jesusmedvetande - en verkligen uppvaknad och upplyst person - som med oförtröttlig entusiasm ger undervisning till hela världen genom hemsidan och youtube.  En kärleksapostel med mänskligt ansikte som från 2008 verkar för att möjliggöra för människan att förstå Guds Sanning.

https://www.youtube.com/c/divinetruthmain

Ämnesrelaterade kortare Q&A videos https://www.youtube.com/c/divinetruthfaq/playlists

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-17 08:18 #2 av: Hukanson

En annan kärleksapostel som under lång tid har förberett sig för sitt arbete eftersom han är en vanlig människa men utvald att vara Budbärare för människor i Vattumannens tidsålder är Marshall  Vian Summers, en amerikan som blivit lärd av Änglarna att frambära ett mäktigt verk via internet för världens liv och ljus i morgondagen.  Detta budskap är den KUNSKAP vi alla behöver förstå, det mer officiella budskapet om hela mänsklighetens relation med Skaparen i tidsåldern.

 http://www.newmessage.org/

(Vilken tur att vi lever i ett civiliserat samhälle som ger oss skola och träning att förstå engelska!)

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.