Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Micheila Sheldan

Micheila Sheldan

2017-06-13 08:22 #0 av: Hukanson

Micheila Sheldon är en psykisk intuitivt och kanal som kan ansluta med hennes andliga guider, lärare, Uppstigna Mästare och skyddsänglar, samt andras. Hennes uppvaknande och anslutning till denna högre vibrationella sfär kom som ett resultat av att övervinna en kamp med kronisk smärta. Frustrerad av år av misslyckade västerländska medicinska behandlingar, tester och recept, Micheila grävde i österländsk filosofi, meditation och holistisk healing metoder för att övervinna hennes tillstånd. När hon gick sin väg till wellness, insåg Micheila att hon var van att trycka in sig  i en tredimensionell värld mindre än sin egen, så blev det så småningom en öppning till det faktum att hon kunde kanalisera. Micheila är främst clairaudient och kan förmedla detaljerade änglalika läror om själens väg och syftet om att lyfta upp och förbättra livskvaliteten. Micheila har förmågan att kanalisera en mängd varelser, inklusive utomjordingar, och svara på frågor om vår historia, nuvarande utmaningar och vart är vi på väg i framtiden.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-13 08:33 #1 av: Hukanson

Micheila är främst clairaudient, liksom klärvoajant och förmedlar detaljerade änglainspirerade läror om själens väg och allmänna företeelser som landhöjning och förbättrad livskvalitet. Genomför enskilda avläsningar gällande relationer, personliga utmaningar och karriär, har hon upplevt förbluffande korrekta resultat. Micheila har förmågan att kanalisera en multi dimensionella varelser och svarar på frågor om vår historia, nuvarande utmaningar och vart är vi på väg i framtiden. Dessutom, hon har en unik förmåga att få detaljerade syner av betydande tidigare livserfarenheter och kan beskriva hur de påverkar vårt nuvarande livsväg. Micheila fungerar också som Executive Director för Flower of Life Center, där hon samarbetar med volontärer och kommittéer att utveckla medvetandet genom många aktiviteter som främjar positiv tillväxt och förändringar. Micheilas personliga bakgrund och tro, tillsammans med hennes professionella och volontär erfarenhet tillåter henne att uppfylla många roller inom Flower of Life rörelsen. Hon för närvarande marknadschef för organisationens internationella konferens, i Awake och befogenhet Expo, och tar en aktiv roll i medveten handling, dess aktiva arm.

http://micheilasheldan.com/

https://www.youtube.com/user/MicheilaSheldan

https://www.facebook.com/MicheilaSheldan/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-13 08:44 #2 av: Hukanson

I denna live demonstration i Ann Arbor, Michigan den 25 oktober 2014, kanaliserade Micheila Sheldan Jeremia, samt konungarnas konung som talade på arkturianska kollektivets och Mary Magdalenas vägnar. I sitt inledande meddelande, definierar Jeremia det globala medvetandet och förklarar hur vi kom att betjäna den både på individuell och kollektiv nivå. Han går in i detalj om begreppet människor-som-singulära-varelser och hur det gynnar och expanderar den kollektiva poolen av medvetande. Jeremiah gav också råd om hur vi kan justera vår själ genom vår dagliga erfarenhet. Jeremiah svarade på frågor från publiken om kosmiska energier och hur de har skiftat sedan 2012, den universella lagen om överflöd när det gäller pengar, vad som händer i livet efter detta och syftet bakom relationer och utmaningar såsom skilsmässa. Micheila kanaliserar också en dimensionell varelse heter Konungarnas Konung som talade för det arkturianska kollektivet och många andra. Konungarnas Konung fick en fråga från publiken om skillnaderna i kanaliserade informationen kring ursprunget till Mary Magdalene och Jesus. Mary Magdalene avslutade sessionen genom att ytterligare förklara sin livs resa på planeten och vad hon kom hit för att representera om avsikt och bön.

https://higherdensity.wordpress.com/tag/micheila-sheldan/

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.