Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Att tro på nåt man vet om

2017-06-13 07:00 #0 av: Hukanson

Det finns mysterier som vi inte vill varken tänka på eller prata om därför att det är jobbigt att inte kunna komma fram till någon sanning eller orka utveckla någon tro om något som utmanar så många heliga trosföreställningar vi har byggt upp kollektivt och enskilt. 

Allt detta som sväller över på youtube om utomjordiska rasers civilisationer och närvaro på jorden med sina skepp är ett exempel på något vi inte vet vad vi ska tro om fast vi möjligen inser att det är bevisat existerande i sinnesvärlden. Så länge politikerna inte säger något om det så finns det inte...

Men det finns ju en vetenskaplig forskning som är tillgänglig för de som intresserar sig för att utveckla vetenskap om okända sanningar ...nej, det gör inte det ...det är inte allmänt offentligt utan dolt i forskning.  Men vi får ibland inblick i det genom läckage och det är om en sådan sanning den här tråden diskuterar.

I öknen i USA har det fötts en varelse, ett barn av indianska föräldrar eller åtminstone en indiansk moder, som är till 91% människo-dna och får plats i en människas handflata. Humanoiden dog vid 8 års ålder av ett våld mot huvudet i Atacama-öknen i Chile, en plats välkänd för paranormala aktiviteter och astronomiska observatorier. Detta är en vetenskaplig sanning väl dokumenterad tack vare Dr Steven Greir. Vi vet att detta är sant. Finns inga tvivel om att en så totaldokumenterad forskning skulle vara påhittad eller falsk.  Varelsen finns...men är tyvärr död. Det intressanta med detta är ju ändå vad vi måste förstå om detta. Vad vi måste införliva med vår tro om livet och oss själva, vår existens på planetenJorden.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-13 13:02 #1 av: Plimme

Ata finns, det är inget konstigt och ingen som låtsas om något annat.

Om Ata kan man sedan tro vad man vill, men man kan också acceptera vetenskapens svar och att det finns saker som vi ännu inte vet. Bara för att vi idag inte har alla svar, så betyder det ju inte att det var Gud eller ET som gjorde det.

En katt har 90% liknande genom som människa. De stora aporna 97-99% liknande.

Då två individer parar sig får man 50% av vardera föräldrarnas genuppsättningar. Så, det är ju omöjligen ett barn med en ET. (Dessutom så får man anta att reproduktionen på molekylnivå med celldifferentiering inte är kompatibel mellan en människa och en ET iom att ET och människa knappast haft någon gemensam evolution.)

En vetenskaplig aspekt på varför genmaterialet bara till 91% överensstämmer med människa är att DNA:t haft några år på nacken och förmodligen dessutom var kontaminerat. Vad jag kan läsa mig till på nätet, så fortgår DNA-analyser av denna lilla människa och kommer publiceras.

Har också stött på en teori om att en ET skulle ha genmodifierat denna människa. Men, det reser ju bara frågorna: Varför nöjde de sig då med bara en? Och varför valde de att göra den livsoduglig?

Att andas orden "vetenskaplig sanning" och Dr Greir i samma mening uppfattar jag både som magstarkt och överdrivet religiöst.

Jag vill inte tänka på detta "mysterium" för att jag är pragmatiker och vetenskapsman. Jag har ingenting jag kan tillföra, mer än lekmannateorier. Dock känner jag DNA väl och kan bara säga att denna stackars människa förmodligen haft grava misssbildningar som förorsakat dess för tidiga död, eller att någon slog ihjäl hen för att förkorta dess lidande.

Jag VET inte exakt. Och är nöjd med det svaret.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.