Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Att tro på nåt man vet om

2017-06-13 07:00 #0 av: Hukanson

Det finns mysterier som vi inte vill varken tänka på eller prata om därför att det är jobbigt att inte kunna komma fram till någon sanning eller orka utveckla någon tro om något som utmanar så många heliga trosföreställningar vi har byggt upp kollektivt och enskilt. 

Allt detta som sväller över på youtube om utomjordiska rasers civilisationer och närvaro på jorden med sina skepp är ett exempel på något vi inte vet vad vi ska tro om fast vi möjligen inser att det är bevisat existerande i sinnesvärlden. Så länge politikerna inte säger något om det så finns det inte...

Men det finns ju en vetenskaplig forskning som är tillgänglig för de som intresserar sig för att utveckla vetenskap om okända sanningar ...nej, det gör inte det ...det är inte allmänt offentligt utan dolt i forskning.  Men vi får ibland inblick i det genom läckage och det är om en sådan sanning den här tråden diskuterar.

I öknen i USA har det fötts en varelse, ett barn av indianska föräldrar eller åtminstone en indiansk moder, som är till 91% människo-dna och får plats i en människas handflata. Humanoiden dog vid 8 års ålder av ett våld mot huvudet i Atacama-öknen i Chile, en plats välkänd för paranormala aktiviteter och astronomiska observatorier. Detta är en vetenskaplig sanning väl dokumenterad tack vare Dr Steven Greir. Vi vet att detta är sant. Finns inga tvivel om att en så totaldokumenterad forskning skulle vara påhittad eller falsk.  Varelsen finns...men är tyvärr död. Det intressanta med detta är ju ändå vad vi måste förstå om detta. Vad vi måste införliva med vår tro om livet och oss själva, vår existens på planetenJorden.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-13 13:02 #1 av: Plimme

Ata finns, det är inget konstigt och ingen som låtsas om något annat.

Om Ata kan man sedan tro vad man vill, men man kan också acceptera vetenskapens svar och att det finns saker som vi ännu inte vet. Bara för att vi idag inte har alla svar, så betyder det ju inte att det var Gud eller ET som gjorde det.

En katt har 90% liknande genom som människa. De stora aporna 97-99% liknande.

Då två individer parar sig får man 50% av vardera föräldrarnas genuppsättningar. Så, det är ju omöjligen ett barn med en ET. (Dessutom så får man anta att reproduktionen på molekylnivå med celldifferentiering inte är kompatibel mellan en människa och en ET iom att ET och människa knappast haft någon gemensam evolution.)

En vetenskaplig aspekt på varför genmaterialet bara till 91% överensstämmer med människa är att DNA:t haft några år på nacken och förmodligen dessutom var kontaminerat. Vad jag kan läsa mig till på nätet, så fortgår DNA-analyser av denna lilla människa och kommer publiceras.

Har också stött på en teori om att en ET skulle ha genmodifierat denna människa. Men, det reser ju bara frågorna: Varför nöjde de sig då med bara en? Och varför valde de att göra den livsoduglig?

Att andas orden "vetenskaplig sanning" och Dr Greir i samma mening uppfattar jag både som magstarkt och överdrivet religiöst.

Jag vill inte tänka på detta "mysterium" för att jag är pragmatiker och vetenskapsman. Jag har ingenting jag kan tillföra, mer än lekmannateorier. Dock känner jag DNA väl och kan bara säga att denna stackars människa förmodligen haft grava misssbildningar som förorsakat dess för tidiga död, eller att någon slog ihjäl hen för att förkorta dess lidande.

Jag VET inte exakt. Och är nöjd med det svaret.

Anmäl
2018-03-25 17:59 #2 av: Plimme

Nu har DNA:et analyserats och publicerats. Man vet nu därför väldigt mycket om om den stackars flickan som kallas Ata:

https://www.nyteknik.se/teknikrevyn/gatan-bakom-utomjordisk-mumie-lost-6905726?

Detta är ju ytterligare ett omkullrunkeligt bevis på Hukanssons typiskt sensationslystna ickevetenskapliga förhållningssätt som dessutom fullkomligt är respektlöst mot medmänniskor och fakta.

Anmäl
2018-03-26 05:50 #3 av: Hukanson

Forskare på Stanford University säger alltså publicerat i  Genome Research att det är ett aborterat foster från 1960-talet hittat i gruvstaden La Noria i Chile,  med en sällsynt sjukdom och dessutom muterade gener kanske orsakat av gifter dumpade i miljön. 

Stanford forskarna och Dr Greir har samma patient och enas om var den har dött men skiljer sig ändå åt på väsentliga punkter.

Dr Atul Butte säger att det är ett foster som redan i livmodern dragit på sig en sällsynt sjukdom som gjorde att den åldrats 6-8 år redan vid födelsen och att 7 gener hade muterat vilket helt förändrat flickans mänskliga utseende. 

Det är ju tack vare Dr Greir som vetenskapen har fått tillgång till denna unika varelse som Dr Butte säger har gett dem värdefulla insikter och kunskaper som kommer framtida patienter till godo.

Vem var modern? Troligen en hustru till en gruvarbetare som hade fått i sig gifter under graviditeten och gått ut i öknen för att döda sitt missfoster när det föddes...

Det skulle kunna vara ett resultat av mänsklig ondska, ett extremt resultat av vad vi själva orsakar med vår ekonomiska girighet...ett bevis på hur totalt omänskliga resultat våra dumpade gifter kan åstadkomma...eller så kan det vara något annat som orsakat, något som kan vara relaterat till andliga eller utomjordiska aktiviteter i det området. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2018-03-26 18:56 #4 av: Hukanson

Om det är sant att den chilenska kvinnan fött ett barn som redan vid födseln uppvisade sådana kännetecken att det var redan långt utvecklat samtidigt som det var bara 15 centimeter kan man förstå att kvinnan greps av panik och ville bli av med detta "djävulsbarn" i öknen. Men hur blev det ett sådant abnormt flickebarn? Fostrets dna hade muterats så det bara till 91% överensstämde med en normal människa. Det är ju extremt ovanligt. Hur kunde det hända? Det dröjde 40 år innan en noggrannare undersökning gjordes på det som fanns kvar av fostret och därför kan de inte säga mer ...eller så hemlighåller de information.

Vi har ju sett bilder på monster i havet och även bilder på deformerade människor. Dena varelse uppvisar dock ett utseende som ju ändå påminner mycket om hur vi uppfattar att "aliens" dvs utomjordingar kan se ut. Men det har ju också grävts fram skallar just från detta område som är betydligt äldre och de har samma utdragna huvudform.  Är de en hybrid mellan människa och utomjording? Kanske det finns en portal i området som återaktiverats och besökare gör hybrid experiment med kvinnor? Det vore bra att fortsätta undersöka barn i Chilenska ökentrakter...där gruvarbetarna tillber djävulen för att våga arbeta i sina gruvor.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.