Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Sananda

Sananda på två sätt!

2017-05-22 16:00 #0 av: Hukanson

Inte långt efter att vi accepterat att lära känna Jesus som den uppstigne guden Sananda och tagit emot av hans undervisning om honom själv och vad som hände i hans inkarnation och allt som händer nu med planeten och mänsklighetens uppstigande i 4e dimensionen och människoriket och tusenårskungadömet på jorden...så får vi nu den stora äran att lära känna hans  kvinnliga partner hans fru, hustru eller gudinnan Sananda dvs Lady Nada.  Det har varit känt länge men nu vill Lady Nada komma till oss i just den egenskapen att vara den som kompletterar Sanandas undervisning på ett mer personligt sätt och det gör hon genom kanalen James McConnell. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-22 16:07 #1 av: Hukanson

Det är underbart att Jesus både kan uppstiga att vara Lord Sananda med Lady Nada samtidigt som han kommer tillbaka till jorden som Alan John Miller där hans själspartner är Mary Luck som manifesterar Maria Magdalena  med vilken han fick barn i Jerusalem.

Verkligheten är ju inte svårare än mänsklig för skapelsen av mänskligheten är mänsklig både i himmelen och på jorden. Tur vi har folkbokföring i detta landet att hålla reda på alla relationer och förbindelser.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-24 07:36 #2 av: Hukanson

Den stora frågan är ju naturligtvis....om Jesus i själva verket var Lord Sananda...vem var då Kristus/Kristos/Messiah ??

Jeshua ben Youssef blev ju kallad "Maisaiah" eller Messiah av judarna och Kristos av grekerna och Jisus/Jesus av nordeuropeer.  Han fick andlig guidning att acceptera sitt öde och enligt Skriften blev han ett med KRISTUS som var av FADERNS tron att regera över levande och döda. Himmelen tog verkligen hand om Jeshua ben Yousef för han var så behaglig för dem i den nya tidsålder som då började...Fiskarnas Tidsålder. Han blev Ljusets Vägledare för alla människor men först och främst Israels egna som kom till tro på honom i Islam (nämnd som ISSA den störste profeten etc) men judarna hade svårt att förändra något i sin förskingring. 

Nu när vi gått in i ytterligare en ny tidsålder Vattumannens Tidsålder...då Jesus inte längre kan vara sin inkarnation utan den får fortsätta existera som Alan John Miller...då han träder fram som guden Lord Sananda i full andlig härlighet utan någon köttslig personlighet som behöver personliga relationer utan bara gudomliga andliga medarbetare som Lady Nada som då är hans partner i den heliga andliga världen. 

Är Sananda då Kristus?

Någon måste sitta på FADERNS tron och regera om han själv inte gör det. Kanske han gör det och då behövs inte någon KRISTUS. Det kanske bara var ett arrangemang för fiskarnas tidsålder att förhärliga himlen till ljusets seger över mörkret. 

Vi behöver lära oss mer om Vattumannens tidsålder.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.