Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Är vi de enda levande i galaxen?

2017-05-22 11:24 #0 av: Hukanson

Så länge man pratar om UFO och alien så har man ingen närmare kunskap om det man pratar om. Men fenomenet har funnits i den moderna världen  i över femtio år och hundratusentals människor har både sett och spelat in på media det som nu vi förstår som Stellarer i stellarskepp från andra stjärnor (solar) i vår galax. Det är alltså genom kanaliseringar identifierade "flygande föremål" vi egentligen pratar om nuförtiden. Frågan är om just du vill veta mer att förstå sanningen om detta...ja inkludera detta i din tro om vad som är sant. 

Det finns en verksamhet i Sverige som sysslar med avancerad stellarforskning och denna tråden vill visa hur man i ett samarbete med stellarer kan växa i tro på vad som finns i existensen och hur man kan förena det andliga och biologiska till avancerade nivåer hittills okända för människor (utom Jeschua ben Youssef och Siddharta Gautama  Sakkha. )

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-22 11:29 #1 av: Hukanson

Linus Kordes kanaliserar stellarer 2017 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-22 11:39 #2 av: Hukanson

Eva och Tony har gjort en hemsida med så mycket intressant information att den måste ges utrymme! http://secretgalaxy.com/

Det är tydligen ofrånkomligt att när man tar en andlig verklighet för given som den enda sanningen kommer en mängd negativa separatister omedelbart och med kraft dominerar en evig diskussion som aldrig blir till något ljus för dessa inbitna förnekare som enbart grundar sin argumentation på den levande köttkroppens sinnesorgan att överleva i skogen.  Men för alla människor kommer en dag när den köttsliga kroppen gjort sitt och faller. Då uppenbaras vad som är ljus till sist.

Secret Galaxy har många bra videos på YOUTUBE som är värda att kolla in! https://www.youtube.com/channel/UCz30_rv8AAjGvdT1D20QCjw/videos

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-22 11:44 #3 av: Hukanson

Eva Ohlsson och Tony Eckhardt  är ju eldsjälarna bakom SecretGalaxy och de har även en blog där de bland annat skriver:

http://secretgalaxycom.blogspot.se/

"Vi befinner oss nu i ett paradigmskifte då den gamla vetenskapliga materiella världsbilden håller på att förändras genom kvantfysikens och strängteorins upptäckter. Den gamla trygga mekaniska världsbilden håller på att upplösas till en multidimensionell världsbild. I den gamla trygga världen fanns tre dimensioner, ett universum och tiden flöt fram likt en ström i jämn takt. Världen var som ett mekaniskt urverk, visste man bara hur kugghjulen fungerade så kunde man räkna ut hur urverket fungerade, vi hade kontroll på världen och den var trygg. Människan var en maskin med en dator i huvudet, visste man hur datorn fungerade så kunde man förklara själen och medvetandet som ett program i datorn. Religionen finns kvar i vår historia och kultur, men har idag i stort sett spelat ut sin roll som maktcentra. Kyrkan tar nu hand om dop och begravningar, många är troende men antalet har minskat något.

Men så kom ett hot i denna trygga värld, fenomen som kallas övernaturliga, som alltid funnits i folkloren, har det nu forskats om i över 100 år. Forskningen visar att det existerar ett liv efter döden och att det är möjligt att återfödas och minnas tidigare liv. Det tycks som om medvetandet direkt kan påverka materien i psykokinesi experiment gjorda i laboratorier. En del människor tycks även kunna se in i framtiden och att det är möjligt att bota sjukdomar med healing. 

Medvetandet är det centrala i den nya världsbilden och materien sekundär, den formar sig efter medvetandet. Paradigmskiftet består alltså av att människan är en andlig varelse i en fysisk kropp i en andlig multidimensionell värld.

I den ”nya fysiken” kvantfysik och strängteori upplöses tid och rum, tiden kan gå baklänges eller framlänges. Det kan finnas ett oändligt antal universa, i strängteorin finns det 11 dimensioner, inga partiklar allt är bara energi, ja, hela universum kan vara ett hologram och denna fysiska värld en projektion av ett spel. Man kommer snuddande nära Gudsbegreppet och religionen."

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-26 10:43 #4 av: lordgortor

Finns säkert andra levande organismer i galaxen. Därmed inte sagt att dessa liknar oss eller har värderingar liknande våra. Kontakt kommer inte att ske eftersom tid och avstånd sätter obönhörligt,definitivt stopp för det.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.