Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Är så ledsen, besviken på kyrkan

2017-05-12 16:58 #0 av: JenniferG

Jag känner mig så otroligt ledsen och besviken på min kyrka..

Min syster ska gifta sig till sommaren, och var tidig med att boka kyrkan förra året. När vi var på ett möte där tidigare i veckan för att gå igenom psalmer, så såg vi att det var enorma byggnadsställningar där (täcker hela kyrkan) för att taket skulle förnyas av estetiska skäl. Vi hade inte fått veta någonting om detta under hela tiden. Vi har släkt och vänner som kommer lång väg för att delta under bröllopet och har hotellrum bokade. Så det går inte att flytta fram bröllopet och nästan alla andra kyrkor i närområdet är redan uppbokade den dagen. 

Ett bröllop är ju något magiskt och vackert, och man ska känna frid och kärlek i Guds hus. Men det gör man inte när det är byggnadsställningar runt hela kyrkan. Hela intrycket förtas av det, dessutom finns det risk att gästerna gör sig illa på ställningarna och järnrören som är överallt. Om kyrkan bara hade hört av sig i tid så hade man ju kunnat boka in bröllopet till efter det att de är klara med arbetet. Men vi fick inte veta någonting och nu är det för sent att ändra datum. 

Kyrkan i fråga betyder jättemycket för oss då det är just den kyrkan som vi haft alla dop, skolavslutningar, giftermål och begravningar. Där känner man sig särskilt nära alla de man älskat som inte längre finns i jordelivet, och som så gärna hade velat närvara på bröllopet.

Så även om det skulle finnas en annan kyrka ledig samma dag så kan det aldrig bli detsamma. Det är dessutom närmare 100 personer som ska komma på bröllopet så att ändra kyrka görs inte heller i en handvändning. 

Jag har kontaktat stiftet som ansvarar för kyrkan i fråga, och jag väntar på att de ska återkomma till mig. Det måste finnas något man kan göra känner jag. 

Kanske kan man kräva att de åtminstone ska göra klart byggnationen på framsidan av kyrkan?

Någon som har något tips/råd?

Tack på förhand

Anmäl
2017-05-12 17:16 #1 av: Annette

Nej, du kan inte begära att de skall göra klart byggnationen på framsidan pga ert bröllop. Det är inte säkert att kyrkan kan påverka när renoveringen skall göras. Byggmarknaden är överhettad så det är svårt att få tag i folk som kan göra jobbet. 

Antingen får ni ta det som det är eller också får ni byta datum eller kyrka. 


Anmäl
2017-05-12 17:24 #2 av: Hera

Ni kan inte kräva något alls. 

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2017-05-12 17:39 #3 av: Maria

Om det vore en risk för besökare med byggnadsställningar så hade kyrkan fått stänga så det argumentet håller inte.

Så länge kyrkan är fin inuti så gör det väl inget? Det kanske blir en regnig dagSkämtar

/Maria

 

Anmäl
2017-05-15 22:09 #4 av: Hukanson

Bejaka att Kyrkan betyder mycket för er och att kärleken kan vara besvarad att ni betyder mycket för <kyrkan och att det ska vara ett mysteriöst kärleksäventyr att förena sina liv i ett äktenskap på gott och ont, på lust och nöd, på liv och död...om ni kan förena er med varandra i glädje och sorg så minns att ni har den relationen i och med Kyrkan. Det är med kyrkan som ni , om ni har tro, förenar er även i prövningar...som oftast bara är illusioner av materiell art.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.