Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
A J Miller

Intervjuad av kyrkan

2017-04-24 18:32 #0 av: Hukanson

Denna fantastiska människa som heter Alan John Miller och som har vaknat upp till att minnas att han upplever att han är en ny inkarnation av Jeshua ben Youssef även kallad Kristos Iesu har varit i Amerika för att bli intervjuad av Kyrkan.

Det är självklart att det finns en kyrka som har speciellt stort intresse av att prata med AJ och det är Jesu Kristi Kyrka i USA - en kyrka som obegripligt nog kallas mormonismen bara för att de bl a har en evangelisk berättelse från 300 talet nedskrivet av en historisk person Mormon. 

Alla frågor kan inte bli besvarade med en gång...det tar tid att prata ihop sig till en diskussion som tar upp frågor på ett sätt som är ömsesidigt intressanta.  Klart är att det har blivit en förändring i Guds Vilja om man kan tro att AJ har insikt i vad det kan vara eftersom han säger att han lever ett med Gud...han är alltså inte 100% positiv till vad Kyrkan gör vilket många kanske hade hoppats.

Jag lägger in fyra videor som handlar om AJs möte med kyrkan i nådens år 2012.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-24 18:32 #1 av: Hukanson

Video 1

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-24 18:34 #2 av: Hukanson

Caroline Brock intervjuar vidare i video 2

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-24 18:35 #3 av: Hukanson

Maria ställer frågor skrivna av Caroline Brock i video 3

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-24 18:37 #4 av: Hukanson

Maria avslutar frågestunden med frågor av Caroline Brock i video 4.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.