Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Tina Spalding

Inre skapande

2017-04-22 11:45 #0 av: Hukanson

Hur och vad äter du? Medvetenhet och reflektion börjar oftast med att se vad vi har i händerna. Hur ofta har du ACIM i handen? Mirakelkursen är fortfarande den väg som de flesta av oss behöver för att leva i en verklig värld. Den värld som förändras med ökande hastighet och vi som lever nu har till uppgift att hänga med i förändringen, att omfamna förändringen och ta den till oss. Det betyder också att vi måste transformera oss att bli mer aktiva och lärande, mer nyfikna och positiva. Det är lätt att säga men hur höjer man sina frekvenser och vibrationer till att vilja vara med på fler ställen? Att gå igenom ACIM är en grundläggande förutsättning.

http://acim.org/Lessons/lesson.html?lesson=34

Jag har inte missförstått vad jag har i händerna utan den video som jag lagt till är en Sananda kanalisering av Tina Spalding som handlar mycket om just detta.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-22 16:47 #1 av: Hukanson

Skaparen är vår Föräldragud som har skapat sina miljarder barn att skapa sig själva som skaparguden med hjälp av Skaparguden.  Därför är vår glädje att vara kreativa och skapande i lek och allvar. Men vi har full frihet att skapa som vi existerar på Jorden därför är det just nu möjligt att mörda, döda, lemlästa och förstöra. Det är möjligt att göra det. Ingen säger att det är bra. Men ingen kan förbjuda. Skaparen förbjuder inte. Han är ett löfte om att leva på ett intelligentare vis i hans kärlek, en tillväxt i ljuset för de som väljer det och visar att de väljer det som en daglig gärning.

Kanske kommer naturen att förändras på en fyrdimensionell planet. Kanske blir det allt svårare för oss att vara annat än kärleksfulla med varandra därför att vi blir mer och mer medvetna om sanningen om oss själva och mer avancerade i vår förmåga att vara skapande och kreativa. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-23 05:49 #2 av: Hukanson

Upplever du också att etablerade massmediala nyhetsflödet kontrollerar dig att leva i ditt ego? Samhället kan vara en kraft för rädsla och begränsning och det är något annat än den kärlek och välfärd som himlen, ljuset och helig ande önskar för människan. Så stäng av teven och gå hellre ut i naturen. Ta till dig det som verkligen ger dig näring. Himlen hoppas att du vill arbeta för Ljuset och gå hand i hand med det som ges till grupperna.

Ännu en Sanandakanalisering genom Tina Spalding om världens tillstånd speciellt den rädsla som kan skapas genom politiska konflikter...

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-23 19:51 #3 av: Hukanson

Tina är medium kanal för Sananda och Ananda i första hand men det innebär också att andra får komma med information.  Om du tillhör dem som vill vara med i hennes krets så kan du få träffa henne för hon har tagit som sin uppgift att åka till nationer och hålla möten. under en lång tid framöver.  Hon är ju engelska så sannolikheten att hon kommer till scandinavien är mycket stor.

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.