Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Ljusmission

Vakna till tro på uppstigande

2017-04-05 14:28 #0 av: Hukanson

Om Uppvaknandet och steget från tredje till den fjärde dimensionen som är fullbordad och nu in i den femte dimensionen. Om den ibland smärtsamma
processen att komma över tröskeln till en högre nivå. Den gyllene tidsåldern är här och alla får den hjälp de behöver för alla skall vara med i Kärlekens skapelse av en ny och större dag där resurserna fördelas på alla i frihetlig jämlikhet och enhet.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-05 16:55 #1 av: 2Sirius

Intressant perspektiv.

Hur kommer man fram till att det är just :/?

Många skulle kalla det en förskönad beskrivning av sömnparalys.
Där både hallucinotioner, astral resor (att lämna/känna som att man lämnar kroppen), höra röster, ofta vakna mellan 2-4 ingår.
Fast med mer skräckfylda inslag.

Påminner även om beskrivningen av Indigobarn/ Kristalbarn och vad nu de andra heter (minns inte nu).

Kundulini, -ande, -energi, påminner det också om...

Hur går detta ihop med Kristendommen/Bibeln.
Där väldigt många nu, får möta Jesus,
Och även bli uppmanade att ta avstånd från healing/yoga mm...
Som även Bibeln är kritisk emot, elr har bara läst den för noga och präglats av den.
Hur än det i detalj kommer ske, te sig, så menar många som tolkar Bibeln, att upprättandet av det Tusenåriga riket, Med Jesus i spetsen och så att säga Onda ande-mackter kommer då att vara fängslade, för att sedan en kort tid igen släppas lösa, innan den yttersta dagen.

Skulle detta röra sig om det sista steget, nivåhöjningen.
Som jag förstår så sträcker sig bibeln över 7 000 år.
Räknesättet: 1 Tid, 2 Tider och 0,5 Tid äråterkommande på flera ställen
Och skulle kunna passa in även här.
1 Tid på 2 000 år.
Var det då Mose kom med stentavlorna och Lagen.
2 Tider, på 2 x 2 000 år.
2 000 till Jesu födelse, och 2 000 till idag.
Och en halv tid, alltså 2 000 ÷ 2 = 1 000 år kvar....

Demoniska inslag?
Hur skulle du vilja beskriva det som upplevs som demoner.
Lägger upp en youtube länk, där en kvinna som är både Kristen och Medium (har fått till sig av Gud/Jesus att det skulle vara okej, säger hon).
Hon har upplevt demoner.
Och beskriver detta i det ca. 35 minuters långa klippet.
Möte med (så kallade) demoner, associeras i mångt och mycket med sämnparalys och delar av ditt youtube-klipp. :)

Finns det flera gudar, anser du?

Öppen för reflecktion :) <3

Anmäl
2017-04-05 18:36 #2 av: 2Sirius

https://m.youtube.com/watch?v=gcbSp4t-ZOc

http://depression.ifokus.se/discussions/58cc859e8e0e745b2900082d-somnparalys-somntabletter?discussions-1

Anmäl
2017-04-07 05:19 #3 av: Hukanson

Det viktigaste man kan göra är att älska sig själv att leva så hälsosamt som möjligt. Vi tar mycket stryk i livet - en del mer än andra....men vi har alla i oss en självläkningsmekanism som leder oss tillbaka till oss själva, till vår innersta friska kärna, som är ett ljusets barn i kärlek till sin Skapare i evigheten.

Jag tror inte att vi ska vara rädda för healing om vi förstår att healing bara är en människoaktivitet och inte görs till något avguderi. Det är Källan till all mänsklig verksamhet som är Gud.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-07 15:21 #4 av: 2Sirius

Hur ska du förklara de energisammansättningarna, som jag upplever som varelser, som agerar, osympatiskt, missgynnande och retfullt, och hur hantera.

I en rent bildlig beskrivning, så skulle man kunna liknade med Demoner av mindre agresiv dignitet.

Anmäl
2017-04-07 21:23 #5 av: Hukanson

Det ingår i en tro på sanningen att förstå att andevärlden existerar och att det är våra förfäder (alla de som avlidit före oss i historien) som finns där, lever och verkar där. Vi har på senare år börjat få undervisning om andevärlden via andliga guider som vill ge oss visdom - ljus och sanning om andevärlden.  De personer som gått över före oss är ju som folk är mest...både ljusa och mörka personer. De mycket mörka har oftast ingen annan ambition än att hålla sig kvar i det de redan känner till för att de har negativa attityder till "religionen". Så de stannar kanske kvar runt bostaden på jorden och "spökar" dvs lever med sina känslor i skuggorna av sin gamla tillvaro...tills ljusvarelserna kommer för att erbjuda dem en bättre tillvaro.

Det finns säkerligen mycket retfulla och avsiktligt elaka andar i skuggorna som kanske vill hämnas på levande det hemska som de själva fått uppleva...därför kan religionen vara till hjälp att åkalla ljusvarelser som änglar och guider att komma och beskydda och hjälpa andarna vidare. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-17 15:13 #6 av: lordgortor

Andar? Gudar? Demoner? Är medeltiden på gång? Släng hela rasket i soporna och vakna! Vidskepelse har aldrig lett till något utom elände.

Anmäl
2017-04-17 15:51 #7 av: 2Sirius

#6 Om än jag inte sätter namn på det, så får du då gärna förklara för mig:

* Vad det är som kryper/(förkroppsligar sig) i mina kläder.

* Gör sexuella närmanden. (Ju mer jag försöker mota det, desto intensivare det...)

* Får nytvättade torra kläder, att kännas smutsiga/fuktiga, så de klistrar sig mot skinnet.

* Känns som en kall vind kommer mot mig, och stannar runt omkring mig, trotts att det inte finns något drag någonstans.

* FÅR SÄNGEN ATT KNARRA, OCH MADRASSEN TYNGS NER!!!
Trotts att JAG LIGGER BLICK STILLA, OCH ÄR KLARVAKEN!!!
(Och nyckter opåverkad av droger)

* Som genellt betér sig sig som ett kompackt moln av energi, med ett intelleckt, eller fundament, offtast agerande med till synes, avsickt att störa, reta, irritera eller sabotera....

För att nämna lite av det.

Har frågat mediala personer, får oftast inget specifikt svar, de är själv för trötta för att känna efter, och har stängt igen, så de inte känner av...

Andra pratar om att skydda sig ifrån energier som inte tillhör en själv, men har inte berrättat hur man gör....

Och visst är det energi, allt består ju av energi har det bevisats, men om det inte är ett väsen, så skulle det ju heller inte kunna Beté sig, Agera eller röra sig utan omkringvarande påverkan.

En medial person som jag kommit i kontackt med, som även lär vara duktig och högutbildad inom området, med mycket erfarenhet, sa att det rörde sig om en Demon-lik varelse, Incubus/Bocubus-variant...

Så vänligen förklara för mig vad det då är, och hur jag kommer till rätta med det om det nu inte finns Andar/Demoner eller Andra andeväsen.

VEM SOM ÄN HAR EN FÖRNUFTIG TANKE KRING DETTA "FENOMEN" FÅR JAG VÄL KALLA DET FÖR...
Får gärna skriva, här eller pm, omnågon forskar i ämnet, så står jag till förfogande.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.