Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Ärkeängel Mikael (Michael)

ÄÄ Mikaels Budskap 2017-2

2017-04-02 09:46 #0 av: [Hukanson]

Den gyllene eran är här och vi måste alla fokusera på att skapa en bättre värld. Det finns fortfarande så mycket misär i världen...så mycket fattiga människor som lever utan mat, skola och hygieniska bostäder. ..ofta i orättvis fördelning av kollektiva resurser.  Den gyllene regeln är: SKADA ALDRIG NÅGON  LEVANDE VARELSE och det är för oss människor en samvetsfråga för politik, ekonomi och vetenskap.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-02 09:47 #1 av: [Hukanson]

Archangel Michael uppdatering via Michael Love, 22 mars, 2017

Stora Ljusvarelser,

Sedan den 28 september 2015 har tre huvudsakliga mänskliga uppstigningsvågor inträffat, kallade ”Händelse Horisonten”

Den 20 mars 2017, nådde slutgiltigt detta mänskliga Uppstignings Projekt sitt PERIHELIUM med den tredje och sista vågen, vilket innebar slutpunkten och det finns ingen återvändo.

Med detta säger vi att den 20 mars 2017 var den tidpunkt i linjär tid, som avtalats med de stora Pleroma TidsInnehavarna. Allt, som under rådande omständigheter kan göras för att hjälpa människorna, har fullbordats!

Som Änglarnas Budbärare, säger vi: ”Det är fullbordat.”

I gamla böcker finns historien som kallas den ”Stora Bröllopsfesten”, där alla människor blev inbjudna till Kungens Fest, men inte kom trots många påstötningar och stora ansträngningar av änglarna.

Om ni läser hur denna gamla antika historia utspelar sig, kommer ni att förstå vad som händer nu! Den enda religiösa tolkningens förvirrande punkt i denna historia är att de som inte kom, skall kastas i elden! Det finns inget evigt brinnande Helvete, speciellt inte när ni är i livet. Alla Mästare, som rest ut ur kroppen, genom detta universum säger samma sanning.

Astralvärlden liknar ett helvete om ni har för låga vibrationer, men den goda nyheten är att ni en gång för alla kan bryta er loss, om ni förvandlar era kärlekslösa delar till ett hjärtfyllt innerligt sätt och åkallar en riktig ängel för att dra er ut!

Många leker med astralvärlden och det är inte alls trevligt. Många själar fastnar i denna labyrint i sin egen tortyr under miljontals år!

Andra varelser är fulla av tvivel, några leker änglar, som försöker stjäla energi från de äkta änglarna, men de kan inte göra någon sann änglalik gärning även om de försöker. Speciellt dessa, som påstår sig vara vår Ljus familj, attackerar oss mest!

Till alla varelser, som vill manipulera andra, säger vi ”nu är det slut” och vi menar det verkligen!

Med den ena handen bygger vi ett Kärleksrike av vita stenar och svingar ett skyddande Svärd med den andra, så att säga!

Allt detta talar till oss, som det största Oraklet! Detta säger oss exakt hur det är och vi hörde, ”Bli inte förvånade över att de hatar er för de hatade mig också!” Det är skrivit ”De hatar LJUS eftersom det visar deras ONDA handlingar!”

Vi önskar inte skada några varelser. Vi kom för att rädda människorna från sin egen undergång och utrota sig själva genom att ge er allt vi kan av oss själva. Som det står i de gamla skrifterna ”Hela dagen dödade de oss alla!”

Det är ingen bra idé att attackera eller bråka med änglavarelser. Vissa tror att det är en lek eller något liknande eller så tror de bokstavligen inte på änglar i människokropp. Hursomhelst kan vi berätta att många varelser har skadat änglar och de som gjort detta existerar inte längre, kan inte hittas, dog, led eller förlorade allt etc…

Med all tydlighet klargör vi att vi aldrig skadar någon varelse och vi har ingenting att göra med resultatet av deras attacker på oss! Vi skyddas av ett universellt kraftfält, som omger oss. Universums-Gud tar hand om varelser i enligt med sina egna handlingar. Detta är lagen om karma, vars återkoppling idag snabbas upp 13 gånger för båda tids-linjerna!

Vad händer med människorna på dessa två olika tidslinjer?

Från och med idag ökar vibrationsgapet kraftigt mellan de som utstrålar KÄRLEK och de som utstrålar RÄDSLA och OKUNSKAP. Medvetenheten om varandra blir permanent!

Varelser på den långsammare tidslinjen i hela världen, som aldrig kom ikapp och fortsätter att göra skada, börjar i ökande antal bokstavligen lämna kroppen!

Vi vill klargöra vad vi menar när vi säger lämna kroppen: Då ni befinner er i astralkroppen är ni mycket medvetna om att ni inte kan dö. Det finns ingen sådan verklighet som döden och detta talesätt är inte möjligt i detta universum. Evigt straff, där ordet straff inte är korrekt. Om vi uttrycker det så här: Ni får helt enkelt tillbaka vad ni gett ut i alla dimensioner! Energi (ert medvetande Fält) kan inte skapas, förstöras utan bara omvandlas. Bli inte chockade eller rädda för att nu få se många lämna sina kroppar, snabbare och snabbare. Som det är skrivet: ”En kommer att tas bort och En kommer att vara kvar”!

Varelserna på den snabbare tidslinjen kommer att till en viss grad lägga märke till varelserna på den lägre vibrations linjen, men det kommer inte längre att uppfattas, som störningar eller trassel från deras 3D trauma och dramer!

De långsammare vibrations varelserna kommer inte att märka någonting!

De vanligaste orden vi har hört idag är ”Har något förändrats?” ”Hände det något speciellt idag?” Vi hörde också, ”Allt verkar fortfarande vara som förut!” ”Människor fungerar precis som vanligt.”

Vi säger: ”Dessa människor har ingen aning om vad som har hänt, vad som händer eller vad som kommer att hända!”

Vi säger också, ”De kommer också till fullo förstå att detta är en del av den gudomliga planen att veta och känna till allt!”

Vi är här för att säga: Alla varelser, som är resonans med oss är fullt medvetna om densitetens förändring, som inträffade idag! Universell lag lyder ”förändringar sker inte – om ni inte upplever dem”. Upplevelsen av dessa förändringar beror till stor del på om ert medvetande är kalibrerat till frekvensen i den verklighet där förändringen inträffar inom detta NU.

Förra veckan proklamerade vi att ”Den Gyllene Tidsåldern har anlänt” och det har den verkligen! Det kan ni bara veta genom egen erfarenhet. För att hjälpa er förstå vad som har inträffat berättar vi om vissa konkreta och immateriella saker.

VAD KOMMER ATT HÄNDA!

Efter den 20 mars 2017 kommer en massiv påverkan på jorden att ske genom långa serier av jord- / rymdväders händelser ökar dramatiskt. Detta är ett skede där änglarna tar ett steg tillbaka och låter Kosmos och GAIA stiga fram för att rensa bort alla energier, som inte längre ska finnas på den snabbare versionen av Jorden!

Ni kan lita på detta, så följ bara utvecklingen!

Om ni är på den snabbare tidslinjen, guidas ni av Moder Jord att flytta, när hon rör på sig.

Många kommer att lämna kroppen under detta skede, så igen, vet att alla har valt en av de två tidslinjerna, antingen medvetet eller omedvetet och detta är en del av deras STORA resa tillbaka till Ljuset. Det finns ingen anledning att tycka synd om, vara ledsen, bli skräckslagen eller få panik.

Den ena tidslinjen har en supersnabb vibrationsfrekvens av kärlek och det andra valet är den förvärrade helvetiska gamla 3D jorden som i dag steg upp i den lägre astralvärlden!

Några förvirrade har frågat oss vad de är resonans med. Frågan är i och för sig en varningsflagga, men detta betyder inte att man fortfarande är på den gamla jordens tidslinje. Det är inte en fråga om okunnighet eller rädsla utan handlar om vilken nivå av gudomliga kärlek, som den varelsen är på!

Ett sätt att undersöka var ni befinner er vibrationsmässigt är att se hur snabbt något på ett magiskt sätt manifesteras från ingenstans, från och med i går. Denna snabbare tidslinjes exakta uppsnabbning i linjär tid är 13 gånger snabbare!

För första gången i historien ska inget hålla tillbaka Ljusets Barn från att bygga himmelriket på jorden! Alla lägre vibrationer har tagits bort ur deras rum-tid och de högre varelserna har flyttats ut ur rum-tid för de långsammare oläkta varelserna.

Lita på oss, dessa två grupperna existerar inte längre i samma rum-tid samtidigt! Detta är den viktiga orsaken till att Tidshållarna förkortade processen med syfte att undvika förvärrat vibrationellt kaos för Moder Jord och dess uppstigande varelser!

Alla blockeringar för 12-D uppstigning avlägsnades också fullständigt denna dag, Vårdagjämningen den 20 mars 2017!

Ett fredsfördrag är nu på plats i de överjordiska verkligheterna, ett galaktiskt krig har avvärjts. Denna dag påbörjade de mörka och ljusa tillsammans processen att dela alla varelser, som inte är i resonans med varandra. Änglarna skall eskortera alla längs deras valda väg.

Här är vad vi säkert vet om dagen utifrån våra observationer:

Ljuskollektivet på planeten har skapat en massiv förändring för det dimensionella tillståndet av att befinna sig på Jorden och för dess varelser!

Visste ni att av någon anledning blev luften 30% lättare idag?

Är ni medvetna om att denna dag har ni blivit oberörbara för alla skadliga 3D krafter?

Varelser, ni kan inte längre gå tillbaka ner, men om ni kunde, skulle ni lätt kunna skadas som tidigare! Tacka Gudinnan eller hur?

Denna dag, öppnades en stor Photonic rum-tid portal av de Tvillingflammans Stora Nyckelinnehavare, när ”Enke” flög över med sitt rymdskepp, glödande av smaragdgrönt, lämnande efter sig 4,8 miljoner km Jetstrålar för att bistå och markera denna Stora Öppning mot himlen.

Som vi har sagt, ni kan vara säkra på att alla Jordiska varelser på en av två kvant tidslinjer nu helt tjänar det goda, utan möjlighet att byta tillbaka till den andra. Om ni är 51% mer ljus än mörker, då är ni på den snabbare tidslinjen. Vi dömer inte i detta, det har ni själv gjort och det har alltid varit så.

Om ni inte gillar tidslinjen ni är på, då måste ni förstå att ni väljer själv. Ni har hört änglarna kalla på er i eoner, men ni kom inte. Skälet till detta har ni själv valt. Förstår ni varför det finns en punkt i linjär tid där alla saker har ett slut och en början?

Om minnet inte sviker er eller ni är för hårdhjärtade gör en uppriktig förändring av ert hjärta vid den stora rättegången, åkalla en himmelsk varelse. Om ni är uppriktiga och beredda kommer vi att ta er till de stora healing kammrarna där ni kommer att göra er resa till Ljuset!

Just denna dag, fick den primära ARCHON (den stora draken som förvillade hela världen, som kallas Demiurg-Jehova) ödes spjutet genom sitt huvud!

Gåvan till mänskligheten är att de i en människokropp mest kontrollerande entiterna i denna verklighet kommer att börja lämna kroppen omedelbart. Om ni träffade på en sådan varelse i dag kommer det att fortsätta tills alla är borta! Dessa varelser gärningar, som de har begått mot människor är oförsvarliga och vill ni verkligen att någon ska kunna komma undan utan ansvar? Det kan de inte och domen är följande. De döms endast av sig själva och får ta emot det allt det de har gett ut tills de inte kan bära det längre!

Dessa varelser gärningar innebär att de inte går till astralvärlden för lättnader av karma, utan de förs direkt tillbaka till Ljuset, som upplösta Själar.

FYI: Det tar 3 Archons för att återskapas av källans energi, till ett väsen av ljus!

Denna dag hörde vi Archons skrik när deras slut kom och många varelser besatta av dem, har attackerat änglar med starkt hat och har gjort otroliga utbrott, som barn vilka inte får som de vill!

Det spelar ingen roll vad vi hör eller ser från någon av dem, eftersom vårt svar till dessa manipulatörer och bedragare kommer att förbli detsamma, ”hit men inte längre!” ”Er tid är ute och ert grepp om mänskligheten tog slut i dag!”

En alternativ frihets baserad tidslinje har funnits på plats under en tid, men idag är det första dagen då vi har kommit in i ett skede där all karma börjar dämpas. Ingenting skall längre kunna hålla tillbaka er personliga suveränitet, om en varelses hjärta är bra och fungerar utifrån Kärlek!

Om en varelse har gjort sitt inre arbete och fått tillräckligt med kunskaper utöver matrisen för att nå en vibration på ”tillräckligt hög nivå”, kommer de bokstavligen att komma utom räckhåll för påverkan av all 3D.

DEN ENDA rättsregel på den nya jorden är: ”Skada inte er själv, någon annan eller en sak”. Med detta är hela lagen uppfylld.

Intelligens, Kärlek och Frid är de riktlinjer som ALLA ska följa på den nya Jorden!

I dag har många Ljusvarelser i mänsklig kropp på Jorden gjort en dramatisk förändring av Jordens System Verklighet genom att förändra Frekvensen och föra in ny Ljus-Data -Information!

Så vad händer nu?  

Gamla Jordens Rädsla / Okunnighet: Gaia kommer nu att snabbt driva bort alla saker som inte längre är i resonans med Hennes ”5 D och högre” Frekvens! Det kommer att ske i accelererad takt under de närmaste 48 timmarna!

Nya Jorden/Kärlek/Fred/Överflöd/Frihet:

För de som stannar i kroppen på denna nya Jordens tidslinje: Det slutliga målet är att avsluta justeringen av DNA:s tolv strängar, dessa tolv DNA spiral strängar, som samverkar med varandra i och utanför kroppen. Ert DNA kommer nu att utvecklas från två till tolv spiraler inom bara några månader! Kopplingen till nya Jordens tolv strängar innebär att de tolv energi och informationscenta (Chakra övers. anm.) nu kan börja fungera och skicka information fram och tillbaka till varandra. När mänskligt DNA börjar knytas ihop som ett tolv-spiral system och informationen används för att agera utifrån kommer ni att bli otroligt kraftfulla individer.

När änglavarelserna på den snabbare tidslinjen, samlas och gemensamt skapar intentioner för vad de vill – gemensamt, telepatiskt tar emot energier från hela Kosmos – kommer hela universum att förändras!

Överallt är Ljusfamiljen den nya Jordens kollektiv och just nu det enda kollektiv som har förenats för att göra detta stora arbete på Jorden, på vårdagjämningen 2017!

Som en ny Stam på Jorden måste vi alla Fokusera på vår gemensamma vision för en bättre värld och leva i harmoni, som Ljusets Familjemedlemmar, för vars och ens personliga utveckling och för att stimulera NYA JORDENS tillväxt.

LYCKA TILL STORA VARELSER

Den Enda Ärkeängeln Mikael

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-02 09:48 #2 av: [Hukanson]

Ärkeängeln Mikael via Ronna Herman, 28:e mars 2017

Kära mästare, majoriteten av mänskligheten har glömt att inom de universella lagarna finns en Gudagiven rätt, som gör det möjligt för varje människa att återta förmågan att kommunicera med de uppstigna mästarna, och de stora Varelserna av de högre rikena. Intern kommunikation består av ett direkt utbyte av tankar, utan ord eller ljud. Detta är ert naturliga varandetillstånd. Men det finns förutsättningar och villkor som måste uppfyllas, innan ni kan få access till de Universella telepatiska luftlinjerna.

När ni befinner er i Pyramiden av Ljus i den femte dimensionen, be era väktare, guider och änglahjälpare att vara med er där. Be er egen Rådgivare av Ljus, att hjälpa er i er strävan efter att stärka er beslutsamhet och ge er den kraft, vilja och visdom ni behöver, för att flytta till nästa nivå av andligt medvetande. Ni är i en viktig fas av er andliga tillväxtprocess, där ni uppmanas att släppa allt som håller er tillbaka från den andliga friheten ni söker. Detta innebär dysfunktionella och begränsande relationer, skadliga beroenden och dåliga vanor, tankemönster och ägodelar som tar för mycket av er tid och ansträngning.

Under skiftet i Tidens cykel, upplever ni en stor variation av transformerande förändringar. Ni återtar alla personliga Fragment av energi-/tankeformer som ni har skapat under er långa resa till den fysiska upplevelsen. Ni återförenas med de många Gnistor av medvetande, som utgör ert Gudomliga Jag och er Själsfamilj, och ni strävar också efter att bli en Andlig/vuxen människa medan ni samtidigt rent fysiskt befinner er i ett ständigt växande, flerdimensionellt rike.

De av er som har lagt grunden, och är på god väg att bli Egna Mästare, är nu redo för nästa nivå av andligt medvetande. Ni – Stjärnfrön, de modiga varelserna som har genomlidit, men nu kan triumfera, efter många mörka nätter i Själen, för att ni rensat bort gamla självbegränsande koncept och energimönster – är nu redo att kliva in i förgrunden som förtrupper och innehavare av Ljus för mänsklighetens utveckling, för en Ljusare och renare Jord. Ni måste medvetet undersöka era övertygelser och kasta de som inte längre tjänar ert högsta bästa. Ni måste ta er bort från de begränsningar och snedvridningar i övertygelsemönstret, i det kollektiva medvetandet från det förflutna. Genom att göra så, kommer ni gradvis att lyftas från den kvävande densiteten i den Tredje- och lägre Fyrdimensionella omgivningen. Ni måste befria er från isoleringen av felaktiga skyldigheter, verkliga eller inbillade restriktioner, och den förvrängda, försvagande tron, från de lägre rikenas fysiska dimension. Att leva i världen men inte av den, är en av de viktigaste sanningarna en spirande mästare måste lära sig att tillämpa. Ert huvudsakliga mål är att återvända till ett accepterat spektrum av dualitet, där er Energetiska Signatur vibrerar i ett harmoniserat frekvensmönster, som är kompatibelt med mitten av den Fjärde dimensionen eller högre. Det är den nivån av harmoniserande frekvenser som krävs, för att kunna utnyttja kraften och magin av transmutering med den Violetta Flamman, och för att kunna använda Admantinpartiklarna av Skaparljuset fullt ut. Detta ljus innehåller medvetande, och när ni assimilerar det, och sedan aktiverar det med er kärleksfulla intention – blir gåvan av högre medvetande er, till att använda och dela med er av. Kom alltid ihåg, att detta Skaparljus är er Livlina till ALLT SOM ÄR.

Världen inom fylls med magi, förundran och tillgång till förmågor som är bortom er föreställning. Ni har tillbringat mycket längre tid i icke-fysisk verklighet, än ni har i fysiska kroppar. Jordiska existenser är bara ett ögonblick i tiden, jämfört med evigheten i de högre rikena. Ert Heliga Sinne är ett magasin med tidigare erfarenheter, visdom och kosmiska lagar. När själen helt sammansmälter med det Heliga Hjärtat, blir det en stor återförening med monumentala proportioner. Själen, er intuition och era inre sensoriska förmågor, är alla eteriska Ljuskällor. När era avsikter är centrerade i kärlek, och projiceras med renhet, blir ni kraftfulla källor för den Heliga Flammans energi.

För många år sedan, (november 2003), gav vi er ett meddelande med titeln NI ÄR INANDNINGEN AV SKAPAREN. I det budskapet, sa vi till er ”Det har blivit några missuppfattningar om Inandningen, för många trodde att Skaparen vid lämplig tidpunkt, skulle komma och Andas In allt som skapats. Det är inte sant. Skaparen sänder ut SIN strålning för att införliva all prakt som någonsin har skapats.

”Älskade ni, ni gör Inandningen.” Ni kommer att andas in Essensen av Skaparen när ni är redo i er mänskliga kropp, för att få mer och mer rent Ljus, och förfina vibrationsfrekvenserna för de högre rikena. Ni, i era mänskliga kroppar, kommer att införliva Essensen av Skaparen som sprids i Jordens plan, såväl som i hela Universum.”

Vi kan inte nog understryka hur viktig andningen är, för att återta er Gudomliga natur. Inte den ytliga andning, som majoriteten av Jordens folk tillämpar. Denna ytliga andning har resulterat i många nedbrytande symptom och sjukdomar, och begränsar ert intag av den Gudomliga Essensen, som är avgörande för ert välbefinnande och återtagningen av Ljuskroppen. Vi har förklarat och betonat, Djupa/Långa Andetag, Dragspelsandning, och hur viktigt det är att tillämpa andning med intention. Djupandningen skulle kunna kallas Uppstigningsandning, eftersom den anpassar era galaktiska chakran till er fysiska kropp, och den renar och öppnar upp passagerna till de högre dimensionerna. Den snabbar upp processen för uppbyggnaden av er uppstigande kropp av Ljus, som kallas MerKiVah. Den underlättar också öppnandet av portaler till era Heliga Sinnen, och de främre och bakre portalerna till det Heliga Hjärtat.

Dragspelsandningen* har dubbla fördelar: den drar fram de Admantinpartiklar som lagrats i rotchakrat, och även de Admantinpartiklar som lagrats i er Eteriska Kopia, som finns i er Femdimensionella personliga Pyramid av Ljus. Detta Gudomliga Ljus strömmar ut från Ljusets Stad där ni har upprättat en anslutning. När denna process är aktiverad, levererar den ett kontinuerligt flöde av Skaparpartiklar, till och genom er fysiska kropp – sedan flödar det ut till er personliga Tolvstråles Skaparhjul, och slutligen ut i världen i formen av ett kraftfullt Tecken av Oändlighet.

*(TEKNIKEN FÖR DRAGSPELSANDNING kan hittas i Ärkeängel Mikaels Sjätte Bok av Meddelanden: HEMLIGHETER FÖR SJÄLVBESTÄMMANDE http://www.StarQuestMastery.com RV

Ni som Vägvisare och Vägfinnare måste Lysa upp er egen väg, och lita på er egen dyrbara inre visdom, som ni fått genom de många långa tiderna av erfarenheter, med prövningar och lidande, och till sist framgång. Eftersom ni är i en mycket viktig fas av er upplysningsprocess, en tid då ni är som mest utlämnade, men även om era prövningar och tester inte behöver bli lika dramatiska som i det förflutna, blir ni ganska ofta förvirrade, och vet inte vad nästa steg kommer att bli eller vilken sanning som kommer näst, som ska tas omhand i er ständigt föränderliga verklighet.

Var uppmärksamma så ni inte faller tillbaka i gamla mönster, genom att låta andra planera åt er och följa det utan att ifrågasätta, utan att validera vad som är er sanning, som ni gör när ni går inåt och ansluter till den ofelbara källan, er egen Gudomliga Närvaro. Många av er letar fortfarande utanför er själva, och vänder er till de ni tycker är mer kraftfulla eller mer kunniga än ni, och hoppas på att de kommer att visa vägen, så att ni inte ska behöva komma i förgrunden av ett oprövat territorium. Vi säger till er, älskade ni, det kommer inte att fungera.

Så många av er kämpar fortfarande i era relationer, vilket är ursprunget till en stor del av smärtan och lidandet hos den mänskliga arten. Är ni villiga att kalla in hjälp från ert Högre Själv som kan hjälpa er med granskning och analysering – från en högre vy – om varför ni agerar och reagerar som ni gör angående er partner, er familj och andra som ni har nära relationer till? Är ni rädda för att tillstå er sanning, och att stå fast vid ert beslut att ta ansvaret för ert eget öde?

** Försöker ni att bara ge det som känns bekvämt, från er själva, när ni lär er att följa reglerna av balans och harmoni av att ge och ta emot?

** Är ni fortfarande rädda att bli ensamma, förlora jobbet eller säkerheten?

** Tvivlar ni fortfarande på om ni kan hantera framgång, makt eller ansvar? Många av er kommer att ledas till kanten av avgrunden under de kommande åren. Det kommer att verka som om det bara finns mörker, ett stort tomrum eller ödeläggelse, men i själva verket kommer det att vara er Andes Själv som knuffar er framåt – utmanar er till att prova symboliska vingar och testar er för att se om ni är redo att sväva.

** Kom ihåg att när ni säger: ”Jag överlämnar allt jag har, och allt jag är för mitt högsta bästa” eller ”jag anpassar min vilja med den Gudomliga Viljan av vår Fader/Moder Gud för mitt högsta bästa och det högsta bästa för allt”, så betyder det inte att ni ger upp era världsliga ägodelar, eller er fria vilja. Det handlar om att lita på visdomen från er Högre Själ/Högre Själv och ert Gudssjälv, för dessa kloka, högre Delar av er Gudomliga medvetenhet, vet alltid vad som är bäst, och vad som är mest fördelaktigt för er, vid varje given tid.

Mina modiga, ni kan inte bli fega i hjärtat eller timida i Anden, för nästa steg på vägen mot fullt Självbemästrande, är att ta kontroll över er egen värld, att stiga fram med mod och beslutsamhet, när ni återtar ert Gudomliga arv. Det väntar på er; men ni måste dra det till er, integrera och aktivera Skaparens Essens – Admantinpartiklarna av Ljus – den Gudomliga substansen i all Skapelse som ni använder er av, för att stöpa och skapa er nya underbara värld.

Ni har alltid varit förutbestämda till att vara katalysatorer och ledare för er egen framtid. Ni måste ingjuta er vision, med känslor av upprymdhet och djärvhet; ni måste vara modiga och ha kurage när ni går mot strömmen av det allmänna; och ni måste ta er ut från järngreppet av massans medvetande. Ni måste använda ord som är i resonans med vibrationerna för framgång, och ni måste ha en inställning och handla som en triumferande vinnare. Ni måste våga riskera allt då ni bevisar för er själva, att när ni är i harmoni med Anden, och det ni ger fritt med en kärleksfull avsikt, returneras hundrafalt.

Ni har en väsentlig roll att spela – ni kommer inte längre att kunna avsäga er auktoriteten eller ödmjukt följa med då andra leder er. Ni är ämnade att ta aktiva delar och att spela den roll ni tilldelades av ert Gudomliga Själv – det som kommer att bli er gåva och ert bidrag till allt.

I er strävan att uppfylla löftet ni gav, innan ni inkarnerade in i denna mest viktiga tid på Jorden, lovar vi att vi kommer att hjälpa er på alla de sätt, den Universella lagen tillåter. Vi är alla tillsammans i den här resan, och vi är alltid i närheten för att vägleda och skydda er. Ni är mycket djupt älskade, JAG ÄR Ärkeängeln Mikael.

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

https://www.starquestmastery.com

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:01 #3 av: [Hukanson]

Ärkeängeln Mikael via Susan Leland

28 mars 2017

Excalibur berättar för Er om Er Gudomliga Sanning!!!                                                                   (Excalibur är det mytiska svärdet i Arthurlegenden)

Ashtar On The Road Teleconference

Hälsningar, ni högt värderade och ärade och älskade här i denna sammankomst! Jag är Ärkeängeln Mikael och jag kommer med en hälsning till er – en musikalisk hälsning* för att lyfta er ännu högre till Sfärerna av Ljus varifrån ni alla kommit och där ni, verkligen, fortfarande har en närvaro. Och det är för att ge er en känsla av ett Hem där allt är Kärlek och där mild Frid råder – såväl som ett spännande Bemyndigande!

Ja, allt detta kan bli ert då ni låter er själva växa upp. Ni har hört talas om bemyndigande, om transformation och om att gå framåt på era Vägar. Och ert slutgiltiga mål är naturligtvis att komma till den plats som ni kanske kallar ”Himlen”, men med era älskade kroppar med er! Det spelar ingen roll vad ni gör i denna stund, ni har alla detta på era tidslinjer för de liv ni lever nu – denna Uppstigning. Och förstås, om ni ändrar det har ni, som ni vet, samma destination, vare sig ni tar med era kroppar eller inte. Men det är för att bemästra denna transformationsprocess som ni är här och i och med det delar ni dessa Kärleksenergier med Världen, och andra kan göra er sällskap!

Och jag ger er ett verktyg, om ni inte redan använder det – jag presenterar Excalibur för er nu, i denna stund. Ta det till era Hjärtan att ni alltid ska tala Sanning inte bara om Vilka Ni Är – Gudomliga Varelser av Kärleksljus – utan att ni också ideligen ska svinga Excalibur när ni går på er väg, när ni svävar, när ni flyger till Högre och Högre dimensionella nivåer. Det är för att visa andra att de också är Gudomliga Varelser av Kärleksljus, och att de får sväva med er.!!!

Det är inte alls nödvändigt att ha vingar i fysisk mening. Ni kan alla flyga, fria från alla utmaningar och hinder, från hjärtsmärta och brustna hjärtan, som ni kallar dem, som ni har upplevt – kanske i denna livstid och definitivt i andra. Ni ska se på er själva i spegeln och hälsa de Gudomliga Mästare Ni Är!!!

Ni ska ta Excalibur till ert hjärta och, om ni så vill, ta min hand. Ta Ashtars hand. Ta alla era guiders händer inkluderande den del av er som alltid, permanent, finns i sfärerna av Ljus eller Himlen, det som är ert Högre Dimensionella Själv. Och naturligtvis är den ansluten till er, denna del av er, och den lever i er alla – i alla era energifält – så ni kan bokstavligen lysa upp denna anslutning! Och ni kan göra det genom att svinga Excalibur och säga: Jag erkänner mitt eget Gudomliga Själv, men jag väljer att ansluta till hela mig, i alla mina energifält, för jag vet att jag är en Gudomlig Varelse av Kärlek och jag vet att jag är här för att stråla Kärleksljuset till hela Världen och bortom!

Och visualisera sedan, som Ashtar sagt**, visualisera er själva levande i de Högre vibrationerna, och hur era liv ska bli i den Gyllene Åldern – och bortom, om ni så väljer. Ni kommer att få en oändlig mängd val efter er fulla uppstigning. Men ni har också en oändlig mängd val precis nu inom era egna varelser, angående hur ni ska leva och transformeras på er egen Väg av Uppstigning.

Så jag erbjuder er Excalibur, så att ni alltid kommer ihåg Sanningen om Vilka Ni Verkligen Är. Svinga det och skölj över er själva med den Sanning det håller för var och en av er! Se er själva i ögonen och säg: ”Hälsningar”, med Kärlek och uppskattning till den som ser tillbaka på er i spegeln. Lev era Gudomliga Sanningar, och dela dem!!! Lär andra dem, men om ni gör så, tänk på att det en av er kanske uttrycker är annorlunda från andra och vad de väljer att uttrycka. Men det spelar ingen roll så länge era uttryck är av Kärlek!

Och det finns en utveckling då ni gör detta. Ni förstår, ni transformerar inte bara era fysiska själv, utan alla era kroppar, alla era energifält!!! Och då ni gör så kommer ni att släppa – eller frigöra – alla känslor, tankar, attityder, till och med ert DNA, som säger att ni är någonting mindre än en Gudomlig Mästare! Och tillsammans med det kommer ni att frigöra, transformera och släppa alla tankeformer eller känslor, till och med genetiska attityder ni kan ha om att andra är mindre eller mer Gudomliga än ni själva!!!

Detta är den största Sanningen för var och en av er! Och den Sanningen säger er att ni alla är Gudomliga Mästare! Ni kom hit till detta tredjedimensionella plan för att lära, och att undervisa er själva – och alla andra – Sanningen. Ni är gjorda av Kärleksljuset! Ni kom från Kärleksljuset och det är ert öde att återvända till den Himlen där bara Kärlek och alla Kärlekens skapelser kan existera!

Så jag framför mitt tack till er, för vi är samma Familj. Vi är här tillsammans för att åstadkomma det som – enkelt uttryckt, det som kanske inte skulle kunnat åstadkommas om det inte vore för ert Mod och er villighet att acceptera Excalibur och den Sanning den kom med till era hjärtan och till alla era varelser!

Så svinga det och låt de blå vågorna av Sanning skölja genom er och lyfta upp er. Till och med nu känner jag er Kärlek expandera ännu mer. Bli kvar i det, Älskade Familj, så som jag blir kvar hos er, och tillsammans ska vi fira er Hemkomst till Kärleken. Och så är det. Namaste!

*  Alleluia to Pachelbel’s Canon in D:

https://www.youtube.com/watch?v=gxZ89IPq11Y

** Transcript of Ashtar’s Message

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-use-your-gifts.html

http://www.ashtarontheroad.com/aa-michael-excalibur-tells-your-truth.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, March 28, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

                                      

Översättning: Markku Pärssinen              

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:03 #4 av: [Hukanson]

Ärkeängeln Mikael via Ronna Herman, 28:e mars 2017

Kära mästare, majoriteten av mänskligheten har glömt att inom de universella lagarna finns en Gudagiven rätt, som gör det möjligt för varje människa att återta förmågan att kommunicera med de uppstigna mästarna, och de stora Varelserna av de högre rikena. Intern kommunikation består av ett direkt utbyte av tankar, utan ord eller ljud. Detta är ert naturliga varandetillstånd. Men det finns förutsättningar och villkor som måste uppfyllas, innan ni kan få access till de Universella telepatiska luftlinjerna.

När ni befinner er i Pyramiden av Ljus i den femte dimensionen, be era väktare, guider och änglahjälpare att vara med er där. Be er egen Rådgivare av Ljus, att hjälpa er i er strävan efter att stärka er beslutsamhet och ge er den kraft, vilja och visdom ni behöver, för att flytta till nästa nivå av andligt medvetande. Ni är i en viktig fas av er andliga tillväxtprocess, där ni uppmanas att släppa allt som håller er tillbaka från den andliga friheten ni söker. Detta innebär dysfunktionella och begränsande relationer, skadliga beroenden och dåliga vanor, tankemönster och ägodelar som tar för mycket av er tid och ansträngning.

Under skiftet i Tidens cykel, upplever ni en stor variation av transformerande förändringar. Ni återtar alla personliga Fragment av energi-/tankeformer som ni har skapat under er långa resa till den fysiska upplevelsen. Ni återförenas med de många Gnistor av medvetande, som utgör ert Gudomliga Jag och er Själsfamilj, och ni strävar också efter att bli en Andlig/vuxen människa medan ni samtidigt rent fysiskt befinner er i ett ständigt växande, flerdimensionellt rike.

De av er som har lagt grunden, och är på god väg att bli Egna Mästare, är nu redo för nästa nivå av andligt medvetande. Ni – Stjärnfrön, de modiga varelserna som har genomlidit, men nu kan triumfera, efter många mörka nätter i Själen, för att ni rensat bort gamla självbegränsande koncept och energimönster – är nu redo att kliva in i förgrunden som förtrupper och innehavare av Ljus för mänsklighetens utveckling, för en Ljusare och renare Jord. Ni måste medvetet undersöka era övertygelser och kasta de som inte längre tjänar ert högsta bästa. Ni måste ta er bort från de begränsningar och snedvridningar i övertygelsemönstret, i det kollektiva medvetandet från det förflutna. Genom att göra så, kommer ni gradvis att lyftas från den kvävande densiteten i den Tredje- och lägre Fyrdimensionella omgivningen. Ni måste befria er från isoleringen av felaktiga skyldigheter, verkliga eller inbillade restriktioner, och den förvrängda, försvagande tron, från de lägre rikenas fysiska dimension. Att leva i världen men inte av den, är en av de viktigaste sanningarna en spirande mästare måste lära sig att tillämpa. Ert huvudsakliga mål är att återvända till ett accepterat spektrum av dualitet, där er Energetiska Signatur vibrerar i ett harmoniserat frekvensmönster, som är kompatibelt med mitten av den Fjärde dimensionen eller högre. Det är den nivån av harmoniserande frekvenser som krävs, för att kunna utnyttja kraften och magin av transmutering med den Violetta Flamman, och för att kunna använda Admantinpartiklarna av Skaparljuset fullt ut. Detta ljus innehåller medvetande, och när ni assimilerar det, och sedan aktiverar det med er kärleksfulla intention – blir gåvan av högre medvetande er, till att använda och dela med er av. Kom alltid ihåg, att detta Skaparljus är er Livlina till ALLT SOM ÄR.

Världen inom fylls med magi, förundran och tillgång till förmågor som är bortom er föreställning. Ni har tillbringat mycket längre tid i icke-fysisk verklighet, än ni har i fysiska kroppar. Jordiska existenser är bara ett ögonblick i tiden, jämfört med evigheten i de högre rikena. Ert Heliga Sinne är ett magasin med tidigare erfarenheter, visdom och kosmiska lagar. När själen helt sammansmälter med det Heliga Hjärtat, blir det en stor återförening med monumentala proportioner. Själen, er intuition och era inre sensoriska förmågor, är alla eteriska Ljuskällor. När era avsikter är centrerade i kärlek, och projiceras med renhet, blir ni kraftfulla källor för den Heliga Flammans energi.

För många år sedan, (november 2003), gav vi er ett meddelande med titeln NI ÄR INANDNINGEN AV SKAPAREN. I det budskapet, sa vi till er ”Det har blivit några missuppfattningar om Inandningen, för många trodde att Skaparen vid lämplig tidpunkt, skulle komma och Andas In allt som skapats. Det är inte sant. Skaparen sänder ut SIN strålning för att införliva all prakt som någonsin har skapats.

”Älskade ni, ni gör Inandningen.” Ni kommer att andas in Essensen av Skaparen när ni är redo i er mänskliga kropp, för att få mer och mer rent Ljus, och förfina vibrationsfrekvenserna för de högre rikena. Ni, i era mänskliga kroppar, kommer att införliva Essensen av Skaparen som sprids i Jordens plan, såväl som i hela Universum.”

Vi kan inte nog understryka hur viktig andningen är, för att återta er Gudomliga natur. Inte den ytliga andning, som majoriteten av Jordens folk tillämpar. Denna ytliga andning har resulterat i många nedbrytande symptom och sjukdomar, och begränsar ert intag av den Gudomliga Essensen, som är avgörande för ert välbefinnande och återtagningen av Ljuskroppen. Vi har förklarat och betonat, Djupa/Långa Andetag, Dragspelsandning, och hur viktigt det är att tillämpa andning med intention. Djupandningen skulle kunna kallas Uppstigningsandning, eftersom den anpassar era galaktiska chakran till er fysiska kropp, och den renar och öppnar upp passagerna till de högre dimensionerna. Den snabbar upp processen för uppbyggnaden av er uppstigande kropp av Ljus, som kallas MerKiVah. Den underlättar också öppnandet av portaler till era Heliga Sinnen, och de främre och bakre portalerna till det Heliga Hjärtat.

Dragspelsandningen* har dubbla fördelar: den drar fram de Admantinpartiklar som lagrats i rotchakrat, och även de Admantinpartiklar som lagrats i er Eteriska Kopia, som finns i er Femdimensionella personliga Pyramid av Ljus. Detta Gudomliga Ljus strömmar ut från Ljusets Stad där ni har upprättat en anslutning. När denna process är aktiverad, levererar den ett kontinuerligt flöde av Skaparpartiklar, till och genom er fysiska kropp – sedan flödar det ut till er personliga Tolvstråles Skaparhjul, och slutligen ut i världen i formen av ett kraftfullt Tecken av Oändlighet.

*(TEKNIKEN FÖR DRAGSPELSANDNING kan hittas i Ärkeängel Mikaels Sjätte Bok av Meddelanden: HEMLIGHETER FÖR SJÄLVBESTÄMMANDE http://www.StarQuestMastery.com RV

Ni som Vägvisare och Vägfinnare måste Lysa upp er egen väg, och lita på er egen dyrbara inre visdom, som ni fått genom de många långa tiderna av erfarenheter, med prövningar och lidande, och till sist framgång. Eftersom ni är i en mycket viktig fas av er upplysningsprocess, en tid då ni är som mest utlämnade, men även om era prövningar och tester inte behöver bli lika dramatiska som i det förflutna, blir ni ganska ofta förvirrade, och vet inte vad nästa steg kommer att bli eller vilken sanning som kommer näst, som ska tas omhand i er ständigt föränderliga verklighet.

Var uppmärksamma så ni inte faller tillbaka i gamla mönster, genom att låta andra planera åt er och följa det utan att ifrågasätta, utan att validera vad som är er sanning, som ni gör när ni går inåt och ansluter till den ofelbara källan, er egen Gudomliga Närvaro. Många av er letar fortfarande utanför er själva, och vänder er till de ni tycker är mer kraftfulla eller mer kunniga än ni, och hoppas på att de kommer att visa vägen, så att ni inte ska behöva komma i förgrunden av ett oprövat territorium. Vi säger till er, älskade ni, det kommer inte att fungera.

Så många av er kämpar fortfarande i era relationer, vilket är ursprunget till en stor del av smärtan och lidandet hos den mänskliga arten. Är ni villiga att kalla in hjälp från ert Högre Själv som kan hjälpa er med granskning och analysering – från en högre vy – om varför ni agerar och reagerar som ni gör angående er partner, er familj och andra som ni har nära relationer till? Är ni rädda för att tillstå er sanning, och att stå fast vid ert beslut att ta ansvaret för ert eget öde?

** Försöker ni att bara ge det som känns bekvämt, från er själva, när ni lär er att följa reglerna av balans och harmoni av att ge och ta emot?

** Är ni fortfarande rädda att bli ensamma, förlora jobbet eller säkerheten?

** Tvivlar ni fortfarande på om ni kan hantera framgång, makt eller ansvar? Många av er kommer att ledas till kanten av avgrunden under de kommande åren. Det kommer att verka som om det bara finns mörker, ett stort tomrum eller ödeläggelse, men i själva verket kommer det att vara er Andes Själv som knuffar er framåt – utmanar er till att prova symboliska vingar och testar er för att se om ni är redo att sväva.

** Kom ihåg att när ni säger: ”Jag överlämnar allt jag har, och allt jag är för mitt högsta bästa” eller ”jag anpassar min vilja med den Gudomliga Viljan av vår Fader/Moder Gud för mitt högsta bästa och det högsta bästa för allt”, så betyder det inte att ni ger upp era världsliga ägodelar, eller er fria vilja. Det handlar om att lita på visdomen från er Högre Själ/Högre Själv och ert Gudssjälv, för dessa kloka, högre Delar av er Gudomliga medvetenhet, vet alltid vad som är bäst, och vad som är mest fördelaktigt för er, vid varje given tid.

Mina modiga, ni kan inte bli fega i hjärtat eller timida i Anden, för nästa steg på vägen mot fullt Självbemästrande, är att ta kontroll över er egen värld, att stiga fram med mod och beslutsamhet, när ni återtar ert Gudomliga arv. Det väntar på er; men ni måste dra det till er, integrera och aktivera Skaparens Essens – Admantinpartiklarna av Ljus – den Gudomliga substansen i all Skapelse som ni använder er av, för att stöpa och skapa er nya underbara värld.

Ni har alltid varit förutbestämda till att vara katalysatorer och ledare för er egen framtid. Ni måste ingjuta er vision, med känslor av upprymdhet och djärvhet; ni måste vara modiga och ha kurage när ni går mot strömmen av det allmänna; och ni måste ta er ut från järngreppet av massans medvetande. Ni måste använda ord som är i resonans med vibrationerna för framgång, och ni måste ha en inställning och handla som en triumferande vinnare. Ni måste våga riskera allt då ni bevisar för er själva, att när ni är i harmoni med Anden, och det ni ger fritt med en kärleksfull avsikt, returneras hundrafalt.

Ni har en väsentlig roll att spela – ni kommer inte längre att kunna avsäga er auktoriteten eller ödmjukt följa med då andra leder er. Ni är ämnade att ta aktiva delar och att spela den roll ni tilldelades av ert Gudomliga Själv – det som kommer att bli er gåva och ert bidrag till allt.

I er strävan att uppfylla löftet ni gav, innan ni inkarnerade in i denna mest viktiga tid på Jorden, lovar vi att vi kommer att hjälpa er på alla de sätt, den Universella lagen tillåter. Vi är alla tillsammans i den här resan, och vi är alltid i närheten för att vägleda och skydda er. Ni är mycket djupt älskade, JAG ÄR Ärkeängeln Mikael.

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

https://www.starquestmastery.com

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:04 #5 av: [Hukanson]

Ärkeängel Mikael

via Natalie Glasson

28 april, 2017

Tillit – Skapa Fullbordan i Ditt Liv

Änglarnas Välsignelser når ut till dig genom min varelse, från Änglarnas hela Rike. Änglarnas stöd finns närvarande och är ständigt tillgängligt för dig under din uppstigningsprocess, vadhelst du kan behöva, om det så är assistans, vägledning, healing eller aktivering. Vänligen kalla på änglarnas vibration och be om det, vi kommer ögonblickligen att börja arbeta med dig samt förbereda dig inför att få ta emot allt som du önskar dig.

Det svar, det stöd och den hjälp som du ber om, börjar alltid med din fokus när du tar emot. Dina förmågor att ta emot och att dela med dig är ett av dina största verktyg. Självpåtagna illusioner och blockeringar hindrar ofta dina förmågor att ta emot och dela med dig av Skaparens energi, dessa förmågor är dina naturligaste sätt att existera. När du harmoniserar dig med din naturliga vibration och förmåga att ta emot, släpps alla blockeringar, du låter dig själv få tillgång till allt du ser fram emot, behöver och längtar efter, så väl som inre tillstånd av fullbordan. Du försätter dig i ett tillstånd och en energi inom din verklighet, där du kan vara öppen för att Skaparen på mirakulösa sätt ska kunna stötta dig inom din verklighet. När du helt och hållet lär dig att väcka upp din förmåga att ta emot, så inser du att livet är mödolöst och samtliga drömmar kan manifesteras i din verklighet.

Att Ge Ut och att Ge Uttryck för Skaparen

När du tillåter dig själv att ge och dela med dig av din varelses ljus, kärlek och kreativitet, vilka kan uttryckas på flera sätt, såsom via ett leende, att dela med dig av din av tid till en annan, att stråla ut kärlek till världen och så vidare, så börjar du förstå att det som du ger ut, kommer tillbaka till dig och ofta förstoras det på överraskande och spännande sätt. Du ger ut det som du önskar att Skaparens Universum ska återgälda till dig. Det skulle kunna förklaras på flera sätt, några exempel:

Om du önskar uppleva en kärleksfull romantisk relation i ditt liv, välsigna alla som redan befinner sig i en kärleksfull romantisk relation, sänd kärlek och energimässigt stöd för att hjälpa andra att få uppleva detsamma. Hjälp nära vänner som också önskar detsamma, och sänd ut från din varelse en energi och en känsla av att redan ha den kärleksfulla romantiska relationen som du längtar efter.

Om du önskar öka mängden välstånd och överflöd i ditt liv, välsigna dem som redan får uppleva överflöd, stötta andra i att få uppleva detsamma, genom att till hela mänskligheten sända ut energier av överflöd vilka strålar genom din kropp. Hjälp nära vänner att uppnå överflöd i sina liv och låt dig själv stråla ut känslan av att redan få uppleva det som du önskar i din verklighet.

I och med att du ger, så låter du dig förmedla till Skaparens Universum det som du i din egen verklighet önskar få ta emot. I och med att du delar med dig av positivitet, kärlek och vänlighet innebär det att du kommer att få uppleva detsamma som du blir erbjuden på underbara häpnadsväckande sätt. Det är ofta så att det är lättare att ge än att ta emot eller att ta emot snarare än att ge. Vilket innebär att antingen ett givande eller tagande prioriteras framför det andra, vilket skapar upplevelser av brist och obalans. Det är ofta där upplevelsen av brist finns närvarande, som svaret står att finna på samma ställe. Om du inte får uppleva det som du i din verklighet önskar dig, låt dig själv fundera på dina förmågor att ta emot och att ge, ofta behövs en större betoning på det ena, samt en balans mellan bägge delarna.

Fem områden av Tillit

  • Ha tillit till att Skaparen stöttar och hjälper dig på magnifika och uppfyllande sätt.
  • Ha tillit till dig själv och din förmåga att helt och hållet ta emot Skaparen.
  • Ha tillit till dig själv och din förmåga att uttrycka och dela med dig av Skaparen från ditt innersta.
  • Ha tillit till din närvaro och ditt syfte för din existens på Jorden.
  • Ha tillit till gudomlig vägledning och intuition som flödar genom dig.

Om du inte har förmågan att ha tillit till Skaparen, att öppna upp och lämna över dig för att få ta emot Skaparen, så är det mycket osannolikt att du kommer att kunna ta emot gudomlig vägledning eller intuition. Du kanske inte har tillit till dig själv gällande att skapa uppfyllelse i din verklighet och du kanske känner dig ojordad eller oaccepterad i världen. Alla dessa områden gällande tillit är sammanlänkade och sammanbundna och de påverkar din verklighet, det sätt som du uppfattar din verklighet och den frihet enligt vilken du låter dig skapa utifrån din sanning.

Vägledning för att Skapa den Fullbordan som Du Önskar i Ditt Liv

  1. Skapa först avsikter gällande det du önskar få uppleva inombords och i din verklighet. Skriv ner dina avsikter och dokumentera hur du vill att det ska kännas, vad du kommer att få se, förnimma och lägga märke till, för att kunna uppleva den fullbordan som du önskar få manifesterad i ditt liv.
  2. Fråga dig själv:

Har jag tillit till Skaparen för att fullt ut få stöttning och hjälp att få uppleva mina avsikter i min verklighet?

Har jag tillit till mig själv och mina förmågor att fullt ut ta emot Skaparen, samt ta emot energin i mina avsikter, samt helt och fullt förkroppsliga denna energi?

Har jag tillit till min närvaro och mitt syfte för min existens på Jorden? (Fastän du inte helt och hållet förstår din närvaro eller ditt syfte. Denna fråga handlar mer om att känna sig jordad, lycklig, trygg och säker på Jorden samt i andras närvaro.)

Har jag tillit till gudomlig vägledning och intuition som flödar genom mig? Låter jag mig själv få ta emot vägledningen och har jag tillräckligt med tillit för att handla enligt den?

Det är också lämpligt att undersöka de berättelser som du har skapat, för att rättfärdiga din brist på tillit. Dessa kan förefalla verkliga och sanna, men de är blockeringar, distraktioner och illusioner som hindrar dig från att omfamna det naturliga tillstånd av tillit som existerar inom dig.

  1. Genom att du undersöker och funderar över dina ärliga och sanningsenliga svar på ovanstående frågor som rör din tillit, så förmår du känna igen och välkomna en medvetenhet gällande var det behövs healing, var det råder brist och var tilliten behöver uppmuntras.

Bristen på tillit är en upplevelse av separation från Skaparen och en övertygelse om att du är ensam i din verklighet och existens. Tillit är en upplevelse av enhet och att befinna sig i fullständig linje med Skaparen inombords och med Skaparens Universum.

  1. Kalla på mina, Ärkeängel Mikaels, energier för att förankra mitt svärd av sanning och tillit in i din gestalt, för att harmonisera din hela varelse med Skaparen, för att främja healing och transformation, vilka förstärker och återställer din tillit på samtliga nivåer.

”Ärkeängel Mikael, jag kallar på dig att närvara med mig, nu när jag mediterar. Jag bjuder in dig att placera ditt Svärd av Sanning och Tillit med Änglaenergi, in i mig, genom mitt kronchakra ovanpå huvudet som en pelare av ljus, som sträcker sig genom varje chakra inuti mittpelaren i min gestalt. Låt ditt ljus transformera min varelse, lösa upp blockeringar och begränsningar i min förmåga att ge ut och ta emot. Ge healing till min naturliga enhet med Skaparen och uppmuntra min tillit gällande allt som jag är och allt som utgör Skaparen. Stötta mig i att överlämna mig till Skaparens närvaro, i att få uppleva min tillit pulsera genom hela min varelse, befriande mig från upplevelser av separation, brist och obalans. Jag är Tillit, Jag Är. Tack Ärkeängel Mikael.”

Affirmationen ’Jag är Tillit, Jag Är’ är ett underbart konstaterande att upprepa för dig själv som en healing. Den harmoniserar dig med Skaparen, för ’Jag Är’ är en annan benämning för Skaparen. Du uttrycker att det råder en harmoni av tillit mellan dig och Skaparen.

Kalla på mig, Ärkeängel Mikael, för att arbeta med dig och att frambringa healing för att utveckla och väcka upp ditt naturliga tillstånd av tillit inifrån dig.

Med evig tillit.

Ärkeängel Mikael

Archangel Michael via Natalie Glasson, April 28th, 2017

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:04 #6 av: [Hukanson]

Ärkeängel Michael via Leslie-Anne Menzies, 

13 april 2017

Ärkeängel Michael ~

Enorma Förändringar Är Framför Er och Hela Mänskligheten

Från Leslie-Anne Menzies

Kära Ni,

Enorma förändringar står precis framför er och hela mänskligheten. Ni har strävat för att föra fram allt som nu sipprar fram.

Den fysiska utmattnignen fortsätter när ni inser vilken enorm metamorfos ni upplever.

Många gånger har vi talat om er önskan och berättigande att vara närvarande då dessa enorma förändringar skulle ske, och vilka sker inom er fysikalitet och inom Gaia själv.

Ni är DE som för med er och håller Skapelsens Ljus då det manifeteras genom er, för att tillåta Evolutionen vilken förnärvarande utvecklas.

Åter igen, detta är inte ny information, bara en påminnelse om allt ni gick med på.

Mäktiga Varelser är ni verkligen, och ert val att ta på er detta stora uppdrag är erkänt och hyllat i de högsta rikena.

Vi bevittnar allt som händer inom och runt er och apploderar er beslutsamhet att fullfölja denna övergång av medvetandet när det uppslukar Planeten Jorden.

Inte längre kommer ni vara kontrollerade av något eller någon! Ni har tagit tillbaka er makt och ni omfamnar nu allt ni valt att utföra.

Ni känner in er i era roller mer adekvat än tidigare och er kunskap och ert medvetande ökar varje ny dag.

Ni känner er ”kraftfulla”, ni känner uttrycket av ert ”Själv” på ett storslaget sätt. Inget mer ego – bara en ”vetskap som är kodad i kärlek”.

Ni känner er inte längre små, ni börjar känna vad det är ni uppnår och en vetskap om att ni är på vägen till friheten och det gör era celler upprymda Kära Ni.

Den är ”medfödd” denna väg ni är på, och nu vet ni att det är sant. Så mycket förändras i ert varande och era trossystem öppnas upp till större möjligheter när det kommer till er egen healing. Ni vänder er bort från ”mainstream” av allt, som healing, nyheter eller information av alla slag.

Ni kommer ihåg ”vilka ni är” – varför ni kom och ni omfamnar så mycket mer av ALLT SOM ÄR.

Kära Ni, er begeistringsnivå och tro på framtiden har förstärkts uppåt och ni ”känner” hur godheten flödar tillbaka in i ert medvetande och rädslan stiger åt sidan, när ni inte längre ger bort er makt.

Ni ser ”tecknen” på en stor förändring och ni känner inom er Varelse Storheten hos er Själ. Ni hedrar allt ni är och har en vetskap att det bästa är på väg för NI för fram det med varje nytt andetag som ni tar.

Ni är Skaparna av denna Nya Jord och ni hyllas varje steg ni tar för ni vet nu att detta bara är början på detta otroliga uppvaknande som ni har anstiftat, och nu när ni går till nästa nivå med lätthet och behag med en känsla av att ha fullbordan som inte känts, bara för en kort stund sedan.

Inget stoppar er nu Kära Ni. Allt håller på att avslöjas och ändå kommer det för många att bli ”chockartat”, för er som har gjort grovjobbet, ni kommer ha möjlighet att räcka ut Visdomens hand och gå varsamt med dem som precis vaknar upp.

Ni är Ljuset

Ni är Kärleken

Var det Ljuset och den Kärleken i alla interaktioner med ALLA Varelser och se hur snabbt det reflekteras tillbaka till er och er Nya Jord.

Var förändringen ni kom för att Vara Kära Hjärtan.

Och så är det.

JAG ÄR ÄRKEÄNGEL MICHAEL

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:06 #7 av: [Hukanson]

Ärkeängel Mikael

via Linda Dillon

12 maj, 2017

Steve Beckow, Golden Age of Gaia

http://goldenageofgaia.com/2017/05/12/archangel-michael-a-behind-the-scenes-look-at-the-reval-part-12/

I en personlig läsning med honom genom Linda Dillon den 10 maj, 2017 gick Ärkeängel Mikael detaljerat in på de faktorer som är involverade i ”Reval” (RV), självaste processen, samt hur nära inpå slutförandet den befinner sig.

Vidarebefordrat i två delar. Tack till Dana för utskriften.

Del 1.

Uppdatering gällande RV

Steve Beckow: Sheldon Nidle säger att alla återstående hinder (för RV) snabbt kommer att passeras så att processen förväntas komma igång inom kort. (1)

Kommer det att ske mycket snart?

Ärkeängel Mikael: Det stämmer.

Steve: Så vi ska inte börja packa våra väskor, utan börja tänka på var vi har våra väskor och liknande?

AAM: Ja, att veta var ni har er väskor och vad ni ska packa ner.

Förstå att det här är ett projekt som sker i flera faser och att det redan är på gång.

Processen som är involverad

Steve: Kan vi prata lite om det?

Det är ett mång-facetterat projekt. Det är ett multi-dimensionellt, multi-civilisations-projekt. Kan du vänligen beskriva precis hur stort det är eller hur komplext det är, på ett allmänt sätt, så att vi ska kunna förstå?

Snarare än att vi varje dag ska vänta och säga: ”Nåja, det hände inte idag” eller ”det kommer imorgon, för att det var val i Frankrike”.

AAM: Det är absurt.

Eftersom människor är involverade i denna process, och vi förstår er iver osv, men vad ni gör och vad många av de inblandade gör, är att ni minerar nyheterna gällande olika händelser och sedan fäster ni alla möjliga slags betydelser till det som vi skulle kalla alldagliga händelser.

Jag ska förklara detta, så ta på dig säkerhetsbältet, fina du!

Du lägger en tyngd, som kan vara eller inte vara sann, vid alldagliga händelser och när du gör det så lever du i morgondagen och du lever i gårdagen snarare än i din nuvarande verklighet som omfattar gåvan av dagens vartenda ögonblick.

Så du ser alltid framåt och du blickar alltid bakåt och vad du säger är: ”Åh, det här är orsaken till varför det har eller inte har ägt rum”.

Vi vill i sanning vägleda dig, vi vill till och med vädja till dig och be dig att sluta upp med det.

Varför RV är en Global Händelse

Nå, när vi har fått det sagt, så är detta ett mänskligt, inter-dimensionellt, multi-dimensionellt och gudomligt företagande.

Som vi flera gånger har berättat för kanalen, så sker valuta-omvärderingar minut för minut, dag för dag, timme för timme. Det är ingen stor händelse.

Varför detta är en global händelse, är för att det har funnits ett högre-dimensionellt arrangemang och en helig överenskommelse att till de globala finanserna införa tillräckligt med medel, med syftet att slutföra helandet av de sår som har resulterat från den Tredje Dimensionens falska rutnät och paradigm.

För att denna energi i stort sett har blivit upprensad, (ja, ni kan se vissa rester, det stämmer) så är det som återstår ett fysiskt bevis och den fysiska manifesteringen, som fortfarande råder, på dessa ogrundade (nå, låt oss bara säga hemska) trossystem – maktmissbruk, våld, kontroll, brist osv.

Så denna införsel är ägnad att rätta till denna situation, att i grund och botten få en ny start för mänskligheten. Nå, det sker inte omedelbart, som vi alla vet och förstår – för fastän Moderns Kärlekstsunami inte kommer att svepa bort alla fysiska bevis på dessa trossystem, så kommer det att ske, över en period på, låt oss säga ett par år, eller 2 till 5 år. Det ger mänskligheten en nystart, en ren griffeltavla, för att sedan kunna gå framåt på sätt som faktiskt tar er bortom det som ni för tillfället anser vara pengar.

Mikael beskriver Grupperna bakom RV

Så med det, för att det har varit ett globalt företagande så är vad som krävs, ett engagemang med människorna, inte bara med nationer och nationernas politik utan nationernas ekonomiska situation och vad innebörden av ett sådant betydande finansiellt skifte innebär.

Sedan finns också det praktiska gällande saker som data-operatörer osv. Allt det som vi skulle kalla små detaljer, som har varit enorma och fruktansvärda. Nu har dessa detaljer åtgärdats. De politiska förhållandena har till största delen åtgärdats tillräckligt för att kunna få ett godkännande att gå vidare.

Det ekonomiska – det råder en viss nervositet hos dem som i sanning kontrollerar både globalt och olika nationers ekonomiska system. Men nervositet är allt det är. Det är inte en absolut vägran att delta.

Så allt detta har på allvar varit i görningen, i själva verket endast under cirka ett år till 18 månader, där det faktiskt har funnits tillräckligt med deltagande och förnyelse.

Fotnot

(1) The Spiritual Hierarchy and Galactic Federation through Sheldan Nidle, May 9, 2017, at http://paoweb.com.

Del 2

http://goldenageofgaia.com/?p=287835

Valuta-investerarna

En stor del av rörelsen på det fysiska planet som nu har uppstått, har skett tack vare gruppen med ljusarbetarna, gruppen som upprätthåller kärlek och sin vision.

Flera av dem som har varit initiativtagare i detta omräknande av olika valutor, har bestått av militärer och på grund av det så har det förekommit en viss attityd gällande ljust-mörkt, gott-ont och en hel del egoistiska trossystem och beteenden som: ”Vi har rätt”, ”Vi är de utvalda människorna och alla andra måste krossas.”

Det är inte syftet med detta åtagande. Det är att skapa ett samhälle av Gaia-iter, inte en fortsättning på olika hierarkier.

Nu är arbetet som ljusarbetargruppen har hållit på med, både verkligt och subtilt, tillsammans med dem från sfären av valutainnehavare. Förstår du vad jag menar?

Steve: Jag tror det.

AAM: Ljusarbetarnas vision har genomträngt, vilket också olika Tsunamis har gjort (1), dem som tror att de själva befinner sig i framtida ledarskapsställning, snarare än att de tror på jämlikhet.

Steve: Vänta lite! De som befinner sig i framtida ledarskapsställning snarare än jämlikhet!

AAM: Ja.

Steve: Nu är jag förvirrad.

AAM: Vi trodde att du skulle bli det!

Tänk på en pool med dem som är, och har varit, involverade med Revalueringsprocessen. Inom denna pool finns olika människor. En stor del av dem har varit militärer och de som tror att de själva är, låt oss säga, mänsklighetens frälsare.

Men de har haft en mycket våldsam inställning gällande vad de har uttryckt: ”Död åt de mörka hattarna!”, ”Död till Illuminaterna!”, död till den ena och död till den andra. Fängelse, bestraffning – det är av den gamla världen.

Ljusarbetarnas och Kärleksspridarnas arbete

Nåväl, i samma pool har du också de många ljusarbetarna och kärleksspridarna och de har upprätthållit en vision om en värld, för att använda våra ord, en vacker värld som fungerar för samtliga.

För att ni finns inom samma bubbla, så har ljusarbetarnas/kärleksspridarnas energi inte bara genomträngt utåt till resten av planeten. Inom den slutna bubblan har den även genomträngt dem som tror att de är ledarna av det nya sättet, vilket i verkligheten inte är jämställt utan hierarkiskt.

Steve: Ok, så långt är jag med dig.

AAM: Så det hierarkiska tänket har mjukats upp. Nu vet vi att ledarskap och handledning är nödvändigt, men ni kan inte få denna process att framskrida och helt enkelt ha den att mångfaldiga det som har varit, enbart med nya människor i ledningen. Det kommer aldrig att fungera.

Steve: Byten av ansikten, ja ….

AAM: Ja, det är som att byta hattar så som ni skulle tänka det. Så det har blivit, och blir, åtgärdat och det är också en del av det som är på gång. Det behöver vara det och det blir justerat för att fullföljandet av växlingen ska kunna gå framåt.

Åter till Åtagandet

Så det har funnits praktiska aspekter, i termer av nationella överenskommelser, finansiella avtal osv osv, såväl som vad vi har kallat de smärre detaljerna, programmeringen, arrangemangen med banksystemen osv.

Och så har det funnits den andliga komponenten för låt oss tala om för er att ingen av oss, från St.Germaine till Modern, vill bara fortsätta med ett system som är grymt och bestraffande och inte jämlikt.

Så allting är på gång och det har nått en punkt där vi kan säga ”Gå”.

Steve: Önskar du att dina kommentarer ska publiceras på bloggen?

AAM: Ja, det kan de.

Steve: Ok, de är mycket användbara, min Herre. Jag tycker att de ska det.

AAM: Och en sista sak som vi skulle vilja säga gällande detta, till gruppen av kärleksspridarna, är att fortsätta upprätthålla visionen och sänd kärlek, sanning, frid, frihet, jämlikhet, inte bara till alla som finns inom cirkeln, bubblan, utan till hela planeten.

Fotnot:

(1)Två vågor av energi som har träffat Jorden har benämnts ”tsunamis”: Kärlekstsunamin, som har sitt ursprung hos Fader/Moder Gud och Tsunamin av Ett, som kommer från ärkeänglarna och de uppstigna mästarna, på och utifrån planeten.

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:07 #8 av: [Hukanson]

Ärkeängeln Michael via Ronna Herman, 30:e april 2017

Ärkeängeln Michael via Ronna Herman ~ Den Fysiska Farkosten: En Underbar, Helig Skapelse

Älskade mästare, låt oss återigen se över några av de grundläggande lärorna, som är så livsviktiga vid dessa kritiska tider av omvandling.

När ni rör er framåt på vägen av Upplysning, och ni får bättre förståelse för kosmiska lagar och universums arbete, välkomnar vi möjligheten att ibland ge er en bättre förståelse för några av koncepten för Skapande, och den fysiska farkostens komplexitet. Därför vill vi ge er en fördjupad förklaring av den Eteriska Kroppens sammansättning, och dess betydelse i processen för Uppstigning.

Den Eteriska Kroppen (eller den Eteriska Vävnaden), som är mycket finare i substansen än den jordiska kroppen, refererar till den osynliga motsvarigheten i den fysiska kroppen. Den Eteriska Kroppen består av den fysiska auran, som förmedlar ert fysiska hälsotillstånd via olika färger, störningar eller brister i det Eteriska Vävnadsmönstret

Känslor av smärta, lidande och förnärmelse, är tankar som håller er från att bli de Ljusbärare ni var menade att vara. Aurafältet, är det osynliga elektromagnetiska kraftfältet som omger den fysiska kroppen, och det ökar energin och strålar vibrationella frekvensmönster från er.

Auran av den mentala kroppen i den Eteriska Vävnaden, är nästan obefintlig hos de som är fångade i begränsningarna av den tredje och nedre fjärde dimensionen. Det beror på att de ser världen och händelserna genom ett illusionsfilter, som skapats av deras tidigare övertygelser, tankar och handlingar.

När man befinner sig i en tre/fyrdimensionell omgivning, kommer den dominerande kraften i den emotionella kroppen från astralplanet. Därför är en stor majoritet av människor under påverkan av sina grundpersonligheter och egots kroppsbegär, som består av en ouppfylld längtan från det förflutna, liksom emotionella obalanser och känslor av att vara ovärdiga och/eller oälskade. En av de mest dramatiska faserna i Uppstigningsprocessen, är att ta sig igenom förvrängningarna i det emotionella massmedvetandets övertygelser, till stabiliteten, friskheten och harmonin av de högre Dimensionerna.

Glöm aldrig, att rädsla tar bort er kraft. Det allmänna massmedvetandets övertygelser, drivs av negativt, fientligt tänkande och motstånd mot nya koncept och förändringar. Majoriteten av massorna är infrusna i en verklighet av smärta och lidande, men de är ovilliga att ta till sig nya expansiva idéer, vilket skulle befria dem från sina självpåtagna fängelser av begränsning.

Det är mycket viktigt att ni förblir stadiga och balanserade inom den accepterade skalan av dualitet, medan ni har uppgifter i den Tredje Dimensionens verklighet. Ni måste också sträva efter att skapa känslomässig harmoni och lugn, inom den Fjärde Dimensionens illusionära värld, när ni söker visdom och strävar efter att bli acklimatiserade till det mentala planet, i den lägre Femte Dimensionen.

Ni måste alltid vara uppmärksamma på er Själs och det Högre Självets viskningar. Det är också viktigt att ni förstår att ni inte har bara ett Högre Själv, utan många fragment/Gnistor av ert Högre Själv, utspridda i hela universum.

Uppstigningsprocessen medför gradvis integration och assimilering av nästa Högre Dimensionella Frekvensnyans av ert Högre Själv. Ni är i processen av att expandera ert Ljus och er medvetenhet. Er omvandling till Självbemästrande, såväl som till Uppstigningsprocessen, kommer att påskyndas mycket när ni har utökat er egen livslinje av Ljus – en eterisk kanal av Ljus – som är er kärnas anslutning till er Gudomliga JAG ÄR-Närvaro.

Ni är också i processen med att återupprätta er anslutning till Livets Flod via er egen Antakarana (Regnbågsbron av Ljus), som innehåller Skaparens Essens som kallas Adamantine-Partiklarna. Under de många tiderna i det förflutna, har mänskligheten minskat anknytningen till Livets Flod/Ljus, så att det hos de flesta människor bara finns en liten droppe kvar.

Var och en av er har en sfär av strålning, som produceras av vibrerande mönster från ert aurafält och er Själs Sång. Uppstigning innebär att hela det kroppsliga chakrasystemet balanseras, vilket kommer att underlätta rensning, rening och balansering av den Eteriska Kroppen/ Aurafältet. Ert mål är att återställa er Eteriska Kropp och Aurafältet till dess perfekta Gudomliga Ritning, vilket är den mänskliga planritningen för er ursprungliga kroppsform, som kallas Adam/Evas Kadmonljuskropp.

Vi observerar er via färgsträngarna i era multipla kroppssystem, fysiska, mentala, emotionella och eteriska, som har skapats av era tankar, handlingar och gärningar, under alla era livstider genom åren.

Er energetiska signatur består av de vibrationella frekvensmönster ni avger dagligen, via era tankar, handlingar och gärningar. Er Energetiska Signatur kan variera kraftigt, när ni befinner er i en Tre/Fyrdimensionell omgivning. Men när ni rör er längs vägen av Upplysning blir er Energetiska Signatur gradvis mer harmonisk och melodisk, och blir så småningom en del av er permanenta

Själs Sång.

Er Själs framsteg följs av frekvenserna i er Själs Sång, och inte av era dagliga handlingar.

Er Själs Sång är sammansatt av vibrationsmönster från Mitten av den Fjärde och de Högre dimensionerna av ovillkorlig kärlek, visdom, balans och harmoni. Som en Mästare av Själv kommer er Energetiska Signatur och er Själs Sång att sammanfogas till en Himmelsk Mandala av ljud och färg, vilken blir er identitet i de högre Rikena. Ni blir igenkända av styrkan av ert inre Ljus. Ju mer Ljusessens ni inkorporerar i er fysiska kropp, desto starkare kommer er aura att skina.

Den Helige Ande eller ert Högre Mentala Själv, är de insiktsfulla högre intelligenserna som övervakar och reglerar Ljusinfusionerna och Andens gåvor, som tilldelas er enligt er egen nivå av andlig medvetenhet, och era nuvarande behov. Särskilda fördelningar övervakas och fördelas också av ert Heliga Mentala Själv, som är mellanhand mellan er och er JAG ÄR- Närvaro/Guds Själv.

Meditation hjälper till att disciplinera det lägre sinnet och egot, så att ni medvetet kan tona in och få inspiration från ert högre sinne. Det kräver tålamod och disciplin att stoppa sinnets pladder, som är normen för de som är avstängda från sitt högre medvetande. Vi föreslår att ni utövar aktiv och passiv meditation.

Ett påbud eller en affirmation är en bön med kraft. Det bör vara en kortfattad, positiv bekräftelse, uttryckt med tillförsikt och en avsikt om att den kommer att manifesteras i rätt form, vid rätt tidpunkt.

Om bekräftelsen skickas fram med en kärleksfull avsikt för det högsta goda, anpassar ni er vilja med den av ert Högre Själv; och den universella lagen kommer att försäkra att era medskapande tankar och förväntningar, kommer att kombineras med andra likasinnade. Således kommer de att öka i styrka och kraft. Tyst meditation lyssnar efter ett svar från ert Högre Själv, er skyddsängel eller Den Helige Ande.

Kom ihåg att en person som är centrerad inom sitt Heliga Hjärta och sitt Heliga Sinne, kan förmedla kosmiska sanningar och inspirerade tankar till miljontals människor, medan de kärleksfulla vibrationerna i deras aurafält, välsignar alla de kommer i kontakt med.

Ro och glädje är kvaliteter från Själen. När intelligenta resultat av kärlek når själen, har den dominerande kraften inombords och i egots personlighet blivit kontrollerad. När ni framgångsrikt löser upp ljusets membran som skyddar ingången till ert Heliga Sinne, får ni tillgång till ert eget förråd av Gudomlig Visdom.

Låt oss ge er lite information, angående några av de många symtom från Uppstigningen som ni, de initierade, upplever just nu. 

** Ni drar er ur sociala aktiviteter och sådant som var roligt tidigare. Höga ljud, folkmassor och bullriga aktiviteter stör er, och ni längtar efter avskildhet och kanske naturens lugn. När era vibrationsfrekvenser stiger och blir mer harmoniska, kommer ni att undvika folk, händelser och platser som avger lägre disharmoniska frekvenser. Och gradvis, kommer ni att ha mindre och mindre gemensamt med vissa vänner och släktingar, särskilt de som är negativa, fördömande och ovänliga mot andra.

** Ni kan få intensiva energipåslag, som gör att ni knappast kan stå still, och ibland kan ni känna er så lätta inombords att ni knappt känner kroppen. Vid andra tillfällen kan ni känna er så nedtyngda att ni nästan sjunker ner i marken, och ni kan uppleva extrem trötthet. Era kroppar genomgår en intensiv metamorfos på eterisk och cellulär nivå, och några av dessa transformationssymptom är inte trevliga – speciellt inte för de som är äldre eller har en svag kropp.

** När Kundalini (den Heliga Elden) börjar stiga upp i er ryggrad (den eteriska Ljuskanalen), kan ni uppleva perioder med intensiv inre värme, medan kroppen till det yttre känns kall och till och med kallsvettig. Det är därför det i första hand är bäst att sträva efter en gradvis frisättning av Kundalini-elden, som finns lagrad i baschakrat i ryggraden, så att ni sakta kan integrera Guds Ljus av högre frekvenser. Snabbt och mycket, är inte nödvändigtvis bättre, när ni befinner er mitt under processen av transformation i Uppstigningen.

** För de i de tidiga stegen av processen, kommer integrationen av den renande Ljusfrekvensens upplevelse, inte att bli alltför dramatisk. Men för de Stjärnfrön som kommit en bra bit på väg, och har kommit överens om att vara Världens Hjälpare – och måste rensa vägen för andra – kan det vara en oerhörd process, eftersom de integrerar högre och högre frekvenser av Ljus, för att dela med andra.

** Ni kan känna er som om ni är i en känslomässig berg-och dalbana eftersom ni upplever många upp-och nedgångar. Ni går in och frigör mycket påverkad energi/disharmoniska frekvensmönster, från en djup cellulär nivå. Det är viktigt att låta dessa känslor komma till ytan, så att de kan förvandlas till en renare Ljussubstans. Det är också viktigt att ni lär er att observera vad som händer – att objektivt se, bearbeta och rätta till, med kärleksfullt tålamod och förståelse för det som uppenbaras för er..

** Era matvanor kan förändras drastiskt. Oavsett vad ni väljer att äta, följ er inre vägledning och övervaka hur er kropp mår efter att ni har intagit någonting. Era kroppselement eller den inre kroppsintelligensen vaknar upp, och om ni är uppmärksamma, kommer det att leda er till rätt mat och kost. Kom alltid ihåg att måttlighet i allt, är nyckeln.

** Ni kan ha mycket konstig värk och smärta, som inte klart går att diagnostisera. Det finns många mindre chakran och meridianpunkter i den fysiska kroppen. Eftersom de högre frekvenserna av Ljus, försöker strömma genom hela kroppen, kan de stöta på motstånd i dessa viktiga områden, och kan orsaka obehag. Ett av de vanligaste områdena för obehag, är i övre delen av ryggen, i området mellan skulderbladen.

** Ni kanske känner er som om ni förlorar förståndet eller åtminstone minnet. Det finns multidimensionella nivåer i hjärnan, och när ni höjer ert frekvensmönster, blir de lägre nivåerna i hjärnan gradvis renade. Därför kan ni inte längre, eller har inte tillgång till, så mycket av er gamla negativa historia, så väl som de många trivialiteter ni lagrat där. Ni kommer att få tillgång till de högre nivåerna i hjärnan, där ert Heliga Sinne finns. Föreningen mellan det Heliga Sinnet och det Heliga Hjärtat, är en integrerad del av Uppstigningsprocessen.

Älskade Ni, ni måste tillstå att det är en spännande tid att vara i den fysiska kroppen. Men er fysiska kropp kämpar för att hålla jämna steg med de ständigt ökande frekvenserna, som ni integrerar ögonblick för ögonblick, dag för dag. Många av er som inte har varit förkylda, haft influensa eller magproblem på många år, upplever nu dessa symtom, och några av er frågar, ”Vad gör jag för fel?”

Ni gör inte något fel, mina modiga vänner; Det är det ni gör rätt som orsakar några av dessa obekväma tillstånd i kroppen. Vi håller med om att dessa saker inte är trevliga att uppleva. Vi vill dock ge er en annan del av sanningen som ni kan fundera på.

Många av er som är djupt inne i Omvandlings-/Uppstigningsprocessen, har dessa obehagliga symptom för att snabbt transmutera de gamla negativa energierna i er fysiska kropp. Ni kan kalla det en transmutation eller ett dop av eld, en förbränning/ett frigörande av gamla frekvensmönster, för att låta de högre, mer raffinerade kristallina cellerna av medvetandet infiltreras, och bli de dominerande inombords.

Alla virus är inte dåliga, inte heller de obehagliga symptomen ni upplever. Se dem som ett medel för att till slut tjäna en högre syfte. Dessa saker kommer också att passera, kära ni.

Vi ber er att ta hand om er själva – och uppmärksamma era fysiska kroppar som aldrig tidigare – när ni lär er att känna igen signalerna eller meddelandena från er kloka kroppselement. Hur ska ni kunna njuta av den vackra världen med kärlek, glädje och överflöd som ni skapar, om er värdefulla fysiska kropp inte är viril och frisk?

Förena er med oss i er Pyramid av Ljus, älskade ni, och låt oss hjälpa er igenom processen så det blir lättare, med nåd och stor glädje. Må vår Fader/Moder Guds utstrålning skölja över er och fylla er med det Eviga Ljusets Liv. Vet att vi alltid är nära för att vägleda och skydda er.

JAG ÄR Ärkeängeln Michael

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from :RonnaStar@earthlink.net

“Archangel Michael via Ronna Herman ~ The Physical Vessel: A Wondrous, Sacred Creation,” April 29, 2017, at http://www.starquestmastery.com/

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:09 #9 av: [Hukanson]

Ärkeängel Michael via Leslie Menzies, 23 maj 2017

Modiga Själar,

När ni går med förbundna ögon på ert livs trapetslina, navigerar ni fält av möjligheter som inte varit tillgängliga för er under eoner.

Smörgåsbordet är nu ÖPPET och tillgängligheten av val är obegränsad.

Pga alla energiskiften nyligen har ni bytt växel och går nu i en helt annan riktning, utan GPS.

Dessa tider är uppiggande Kära Ni. Och de har inte upplevts tidigare. Därför skapar NI, som arkitekterna av denna Nya Jord, varje steg när ni sätter er fot på Jorden. Det är NÖDVÄNDIGT och för ert Högsta Bästa att hålla ALLA TANKAR POSITIVA OCH UPPLYFTANDE. Jag upprepar: TANKAR blir verkligen er verklighet.

Oändliga möjligheter och chanser väntar er Kära Hjärtan. Tillåt er fantasi att flöda fram. Under många livstider blev ni förbjudna att använda er ”fantasiförmåga” och nu har den renats och den är åter igen tillgänglig för att Skapa Livet ni alltid har drömt om.

Nyligen föreslog jag att ni ska fokusera er Intention genom det 3:e ögat – projicera ut i form det ni vill ‘SE’ i er medvetenhet, och för in detta till er varel-se.

Kära Ni, låt Skaparna som ni är, ha roligt, lek och tänd passionerna ni hållit så hårt inom era kroppar, då ni inte någonsin tillåtit er själva att tro att ni faktiskt skulle kunna manifestera era drömmar.

Och här är ni – och ni börjar leva större än ni någonsin skulle har ”föreställt er”.

Ni har alla redskapen till ert förfogande för att tillåta er själva att gå utanför den ni alltid varit, in i en drömroll.

Vilken tid det är att vara på Planeten Jorden Kära Ni då ni bevittnar ÖVERFLÖDET av alla möjligheter tillslut bli frisläppta och återförda till de rättmätiga mottagarna… NI. Ni är Suveräna Varelser Kära Ni, Varelser av Ljuset.

När ni bevittnar hur Freden återvänder till er Planet, som den intention ni satt i fältet av möjligheter, har den mötts av energierna av Tillåtelse och kommer nu in i form på er Planet.

NI Kära Ni är Mirakelarbetarna i er tid på detta Nya Jordplan.

Så många mirakel kommer att flöda fritt på er Nya Jord – se, observera och ge tack och nåd till allt som utvecklas inom och runt er.

Mirakulösa Healingförmågor återvänder också till er. Be och det är Givet, ALLA era Gudomliga Födslorätter Kära Hjärtan.

Så många underbara möjligheter för HELA MÄNSKLIGHETEN att ta emot och celebrera.

Hela Mänskligheten vill leva ett liv i totalt välmående, optimal hälsa och vitalitet. Överflöd i alla områden av ert var-ande och bestående FRED för  ALLA på Planeten Jorden.

Allt för att NI, VALDE att ta steget fram vid denna tid i den Största Evolutionen på Planeten Jorden och alla som valde att bestå på henne. Ni gick denna väg, lät ert Ljus skina för alla att se, även när ni snubblade i mörkret och själva var osäkra. Ni är verkligen de största Änglarna som bestått på Planeten Jorden. Ni har kallat fram så mycket Gudomligt Ljus från Skapelsen för att åter igen liva upp och lysa upp denna Planet. 

NI ÄR LJUSET OCH LJUSET ÄR NI. 

Vilken magnifik Ny Jord ni har slitit ihop för att förverkliga. Några trodde aldrig att de skulle se sådana stora förändringar även om de fått förhandinformation i sina livstider – de utveckas nu framför era ögon.

Och här står vi med er, axel vid axel och uttrycker GLÄDJEN, bevittnar den djupa upplevelsen Mänskligheten tar sig an medan de fortfarande är i Mänsklig Form.

Den förändras också. Snabbt. Varje cell inom er Varelse uppgraderas, föryngras. Regenerationen av ER har gått långt, därav alla de ”konstiga symptomen” var och en av er har upplevt.

Håll kärleksfullt varandras händer Kära Ni. Hjälp varandra i alla aspekter av denna dans. Era Stjärnsystrar och Bröder är i förundran över vad som utvecklas. De dansar med er. Vi dansar ALLA med er.

JAG ÄR ÄRKEÄNGEL MICHAEL.

Kanal: Leslie Anne Menzies

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-08-20 05:09 #10 av: [Hukanson]

Ärkeängeln Michael, 15 maj 2017

Via Leslie-Anne Menzies

Majs mirakulösa energier fortsätter att påverka er. Firandet har börjat. Ni är skapande varelser – ni skapar genom era tankar.

Maj är Moderns månad och Moderns energier flödar genom Universums alla barn. Andas in och acceptera Moderns Kärlek, känn värmen från Hennes omfamning som omger er i Kärlek. Ta den Gudomliga Mordens Kärlek, den Eviga Modern, Moder Jord och andas in den. Denna Kärlek är påtaglig och omfattar allt liv på er vackra planet.

Maj är också miraklernas månad, och än en gång ber vi er att använda era kreativa förmågor för att föra fram det ni önskar. Lägg ert fokus på det som ni önskar skapa för er själva och hela mänskligheten. Låt er uppmärksamhet flöda ut i formens värld för att manifestera det ni vill ha. Manifestationen väntar på er befallning.

Gudomlig Frid och Gudomligt Överflöd skapas genom era tankar och er uppmärksamhet på dem. Var medvetna om att dessa ”gåvor” är det enda sättet som mänskligheten kommer att leva utifrån, från och med denna dag och framåt. Håll den bilden levande.

Vi i de högre sfärerna av Upplyst Sanning förenar oss med er och era önskemål. Låt era visioner av denna ”högre sfär”, högre verklighet av frid, kärlek och överflöd, vara allt ni fokuserar er uppmärksamhet på.

Era tankar och era handlingar kommer att föra med sig Fred på Jorden och ett Överflöd för alla människor. Ni är så kraftfulla, Kära Ni. 

Dags att komma ihåg vilka ni är

Stora förändringar fortsätter att ske varje ny dag, och som alltid är det ni, kära skapare, tillsammans med dessa förändringar som gör skillnad.

Har ni märkt de synkroniseringar som exploderar över hela planeten och speciellt i ert medvetande. Tecken från ovan som har efterfrågats. Ni kommer nu återigen att komma ihåg ert Hem.

Allt som avslöjas kommer att förändra er historia för evigt. När fler sanningar avslöjas – vilket de snabbt kommer att göra nu – stötta då de som precis har vaknat, för de kommer att behöva er styrka när de börjar förstå att allt som de någonsin har fått veta är en lögn.

De av er som vaknade upp för länge sedan, har haft tid att bearbeta information, som har gjort det möjligt för er att integrera den över tiden. Ni uppmanas därför att gå försiktigt fram med dem som håller på att vakna upp, omskakade, ur en mycket, mycket djup slummer.

Håll deras händer, torka deras tårar, dela med er av den kunskap ni har fått, men mest av allt, berätta för dem om de magiska tider som väntar. Det här är de tider ni valde att uppleva.

Den ilska och det raseri som de kommer att känna i början, kommer att försvinna lättare för dem än för er, eftersom de har er att vända sig till för att få svar, och de kommer också att förstå att det ni säger är sant. Förmågan att känna har ökat den energi som reglerar de olika chakras, och så mycket har rensats ut, vilket gör att sanningen lättare kan etablera sig i kroppen. Er förmåga att bara veta och känna kommer att öka när slöjan har lyfts för er.

Så mycket har förändrats och kommer att förändras för varje individ på Jorden. Bevisen för denna nya Jord kan inte längre förnekas.

Magiska tider ligger framför hela mänskligheten. Gudomlig fred, välstånd, jämlikhet och allt som ni har bett om, frågat efter, håller nu på att bli verklighet för var och en av er.

Festen har börjat, Kära Ni, när ni ser hur allt avslöjas framför er på ett sätt som ni bara kunde drömma om en gång. Som alltid står vi vid er sida i firandet.

Magi och mirakler, den nya ordningen för varje ny dag. Och så är det.

JAG ÄR ÄRKEÄNGELN MICHAEL

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

http://leslieannemenzies.blogspot.ch

Oneness can not be divided.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.