Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Ljusmission

Ursprunget

2017-03-13 06:55 #0 av: Hukanson

Vad är sanningen om vilka vi är, var vi kommer ifrån? Vad är sanningen om Gud och allt som är? Vad är meningen och syftet med vår existens här på jorden...hur långt har vi kommit i vår utveckling och hur mycket mer skall vi utvecklas? 

Vi har vår skapelseberättelse i Bibeln och andra böcker men hur mycket sanning innehåller de? Finns det en mer absolut sanning som förklarar allting absolut?

The Pleiadians (ple-ei-diens) är en Närvaro som har ett budskap som för den som tar emot och integrerar budskapet uppenbarar sanningen och svaren på kanske alla frågor.

Om du vill kommentera denna video gör det med respekt.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-15 10:18 #1 av: lordgortor

Evolutionen är svaret. Tro kan man göra om man så önskar, be också men svaret uteblir naturligtvis. I universum existerar inte tro, hopp, moral, pengar, prästerskap eller politik. Universum är stort och likgiltigt. Läsa religiösa skrifter må kanhända vara av värde för den enskilda människan men ger inga svar att lita på. Vad som står i Bibeln är inte hugget i sten,  den förändras med tiden. Tänk på att den inte är en originalutgåva. Vad som skulle få stå i Bibeln bestämdes vid ett möte i Nikaia på 300-talet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.