Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Morgondagen

Nytt kapitel i vår tro?

2017-02-06 05:48 #0 av: Hukanson

Om Jesus var Guds Son...vilken kvinna var då värdig att gifta sig med honom?

Teologerna har i alla tider brottats med denna fråga. Kan en kvinna sättas jämte Gud? Somliga har sagt att Jesus hade många kvinnor och att det var en bidragande orsak till att han blev dödad. Men det finns historiska dokument som berättar om att Jesus var gift med Maria av Magdala och att de hade barn varav några dog men ett överlevde. Jesu blodslinje skulle alltså finnas. Hemligheten med Kalken The Holy Grail skulle då vara Jesu dotter Sarah. Men sedan tiger historiens dokument dock finns kanaliserade informationer.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-06 05:50 #1 av: Hukanson

Nathalie Glasson kanaliserar Sarah 2016

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-06 05:59 #2 av: Hukanson

Naturligtvis finns det ett antal videos som diskuterar alla detaljer om Jesu liv och död och Mariorna runt Jesus. Men det får bli en annan tråd. Här konstaterar vi bara som ett faktum att Jesus överlevde korsfästelsen på ett mirakulöst sätt och levde vidare ett antal år runt medelhavet med sin familj av Maria och Sarah som blev den levande blodslinjen ...vilket sätter många troende i extas. 

Sarah har fått en egen hemsida på webben...som en beskyddare av Vattumannens Tidsålder. 

http://www.sarayei.com/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-06 06:12 #3 av: Hukanson

Kan inte låta bli att lägga in ytterligare fyra mycket intressanta länkar i diskussionen:

http://www.thenazareneway.com/jesus_bloodline.htm

http://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_3.htm

http://www.halexandria.org/dward831.htm

http://www.christian-reincarnation.com/JMMEhtm.htm

Efter att ha tagit del av dessa sensationella uppgifter återstår bara en fråga:

Vilken karl var värdig att gifta sig med Jesu dotter prinsessan Sarah?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-06 07:34 #4 av: Tjeja

Tror större delen av kristenheten kommer avfärda detta som irrläror på samma vis som de gjort med det mesta annat genom historien. Typ att världen var rund och att jorden inte är rymdens centrum etc.

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2017-02-06 09:59 #5 av: Hukanson

En byråkrati bejakar bara det som passar byråkratin för den är skapad att göra en bestämd arbetsuppgift. Men som vårt myller av kristna kyrkor vittnar om så är vi alla födda att vara Guds barn och ingen organisation kan ensamt tala för Gud.

Men katolska kyrkan har öppnat upp för att skilja på sin sanning och Guds sanning. Den säger att för den vanliga människan är det bättre att komma till kyrkan och leva i säkerhet än att riskera och söka Gud enskilt...dvs leva traditionellt religiöst än att söka andevetenskaplig kärlek.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-07 22:12 #6 av: penke


 men, sa inte Jesus
 ni ska alla komma till min efterbild, bli som mig
( med Jesu talanger, styrkor och kunskap/hjärta)

jag frågar för jag är nyfiken, inte för debatt

(då förlorar kyrkorna, sin mening..)


   penke

Anmäl
2017-02-07 23:49 #7 av: Tjeja

Det står väl "framför allt må ni bevara enheten" och något i stil med "människorna ska komma till tro när de ser hur mycket ni älskar varandra" typ?

Är enheten i så fall den främsta uppgiften man har som kristna?
I så fall... är det viktigare än att bevara sanningen? Och i så fall, i nästa led, viktigare än den personliga övertygelsen och tron på vad som är sanningen? Eller är man ens i sanningen om man inte tror som alla andra? Vad är viktigast av kärlek och sanningen? "Kärleken skyler en myckenhet av synder".
I s f är kärlek och enhet viktigare än personlig övertygelse och då borde katolska kyrkan ha rätt. Eller?

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl
2017-02-08 00:55 #8 av: Hukanson

Jo som förebild för resten av mänskligheten är kärlek och enhet det viktigaste. Herren sammanfattade Israels Lag i två bud...Älska Gud din Fader av hela ditt hjärta, själ och förmåga och din nästa som dig själv.

Religionens och kyrkans roll är att vara ett ljus för världen. Att vara medskapande  i mänsklighetens evolution, utveckling och uppstigande i ljuset. 

När vi gör det...uppstiger i ljuset...blir vi lika Ljusets Himlakonung.  Vi måste alla lämna denna världens barnkammare och bli de andar vi verkligen är och komma inför andevärldens konung för att lämna vår respekt och vördnad.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-08 14:30 #9 av: setfree

#6 men, sa inte Jesus
 ni ska alla komma till min efterbild, bli som mig

Nej inte riktigt så.

Sannerligen, jag säger er: den som tror på mig, han skall utföra gärningar som jag, och ännu större. Ty jag går till Fadern, 13och vad ni än ber om i mitt namn skall jag göra, så att Fadern blir förhärligad genom Sonen. 14Om ni ber om något i mitt namn skall jag göra det. (Joh 14:12)

#7  I s f är kärlek och enhet viktigare än personlig övertygelse och då borde katolska kyrkan ha rätt. Eller?

Men inte bara för dem ber jag utan också för alla som genom deras ord tror på mig.  Jag ber att de alla skall bli ett och att liksom du, fader, är i mig och jag i dig, också de skall vara i oss. Då skall världen tro på att du har sänt mig.  Den härlighet som du har gett mig har jag gett dem för att de skall bli ett och för att liksom vi är ett, 23jag i dem och du i mig, de skall fullkomnas och bli ett. Då skall världen förstå att du har sänt mig och älskat dem så som du har älskat mig. (Joh 17:20)

Frågan är rätt ställd. Hur långt ska man gå för att bevara enheten? Det är vekligen inte lätt att svara på. Jag själv är tveksam till att acceptera avvikelser för att bevara enheten.

Anmäl
2017-02-09 17:38 #10 av: penke

 ..Tack för in och ut-veckling *ler*


   penke

Anmäl
2017-02-09 21:03 #11 av: Hukanson

Mary Magdalene talar till oss idag

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 21:17 #12 av: Hukanson

Det är ofrånkomligt att börja intressera sig för om Jesus var gift eller inte...det är ju enda anledningen till att börja tro på kvinnorna i hans närhet. Daily Mail har forskat i saken och kommer med tydligt svar.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2827310/Jesus-married-prostitute-Mary-Magdalene-two-children-lost-gospel-reveals.html

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 21:28 #13 av: Hukanson

Om det nu är vetenskaplig sanning att Jesus gifte sig med Maria Magdalena och fick åtminstone ett barn som överlevde till vuxen ålder kan man som en del gör med stort allvar - tala om en ny feminism idag...en återväckelse av Den Gudomliga Kvinnan det gudomliga feminina...Visdomens Sofia.

Det skrivs om Sofiagemenskapen som kanske grundades av Kung Salomo och ses i treenigheten av Maria - Maria Magdalena - Sofiah. Vishetens gudinna är ju Sofia.

http://www.northernway.org/sophia.html

http://kaiara.com/blackmadonna/

http://www.soulsoothersonline.com/magdeline.html

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 21:29 #14 av: Hukanson

Maria Magdalena talar till oss

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 21:32 #15 av: Hukanson

Jill Renee Feeler kanaliserar Mary Magdalene

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 21:47 #16 av: Hukanson

Det finns så många som kanaliserar Maria Magdalena (flera stycken lol) så det går inte att presentera alla här men några till blir det. Lea Chapin:

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 21:52 #17 av: Hukanson

Pamela Aaralyn kanaliserar

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-09 22:06 #18 av: Tjeja

#9 Jag säger som #10 Tack för utvecklad inveckling! 😊

Medarbetare på FågelmatningDjurparkerVilda djur och Politik i fokus.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.