Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Ärkeängel Mikael (Michael)

ÄÄ Mikael's Budskap 2017-1

2017-01-15 12:19 #0 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael hjälper oss alla att vara bättre Guds Barn genom att ta del av de återkommande budskapen som vi av vår fria vilja lägger ned som pärlor i vårt undermedvetna. I denna början av 2017, detta viktiga år som stärker viljorna i världen att välja rätt, talar han om för oss att han är verksam i "Rådet av Strålande Ljus".  Låt oss dela med oss av välsignelsen att få läsa om detta.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Rådet av strålande ljus via Ailia Mira, 6 januari 2017

Hej kära vänner, Under detta nya år, den här nya början, kommer du att finna att det fortfarande är många val för dig att göra och vara uppmärksam på. De beslut du fattar genom dessa val innebär att du lever din frihet.

Vi träder in i detta fokus i världen genom den här överföringen. Genom att Ailia expanderar och höjer sig med oss, översätter hon vibrationerna av vår kontakt och förmedlar med oss erbjudande om vägar av ljus som stödjer ert högsta medvetande i förkroppsligande. Det är vårt mål.

Vi vet att ni har många alternativ i era liv och många saker ni bryr er om. Vi vet att du är här som en unik evig själ som ingjuter denna mänskliga form med din signifikanta energi. Vi söker efter samarbete med dem som genljuder med vårt arbete så att du kan minnas din evighet och koppla in er omedelbara förmåga att skapa, direkt, och kommunicera, direkt och leva i visshet, i direkt arbete med allt som är du.

Din livskraft utvecklas med din frekvenshöjning och ökad medvetenhet. Du för mänsklighetens expansion framåt genom dina skiften och förändringar i medvetenhet. Din DNA, strukturen och budskapen i din kropp, blir med den energi du fokuserar på, informerad om skiftena i din medvetenhet. Du förändrar ditt DNA genom att tänka och agera annorlunda, du överför dessa instruktioner via din frekvens och ditt tillstånd av fokus.

Många människor upplever att deras DNA kontrollerar deras liv. Vi vill påminna er om att ni aktiverar, förändrar och kan skifta ert DNA. Dessutom valde ni er kropp specifikt innan ni trädde in i den som själ och blev människa. Så det finns ingenting som behöver begränsa dig i den här formen, nu eller någonsin.

Ljuset inom dig, strömmen av medvetenhet från din själ förser dig hela tiden med alla frekvenser du behöver för optimalt uttryck. Du tillåter eller sprider dessa energier genom att vara mer eller mindre ett med den medvetenhet, som du betraktar som din själ. Din själ är din Källa och allt du önskar känna som erfarenhet och förmåga, är tillgängligt för dig, genom din direkta och omedelbara kontakt med det som du flödar fram genom, ditt sanna Jag.

Som ditt Sanna Jag, känner du stor uppskattning för allt du skapar och allt du upplever. Ditt sanna Jag har ingen agenda för livet och är angelägen att omfamna allt du tänker och fokuserar på och utvidga det med dig och för dig. Ditt Sanna Jag står i linje med allt du har genom ditt fokus, inkluderat i dina val av erfarenhet och kallar på dig till Enhet med din evigt utvecklande, evigt expanderande versionen av dig som du väljer fritt genom ditt fokus.

Världen omkring dig finns där för att hjälpa dig att upptäcka vem du är och för det roliga i att samarbeta och utforska dig själv på ett nytt och unikt sätt – genom att vara människa med fokus. Den här livstiden, olikt många tidigare livstider på Jorden, rör sig fortare och detta beror på att det finns en större koncentration av icke-fysisk energi i ditt Sanna Jag, och i många andra. Människor öppnar upp för sitt inre ljus och för mysteriet i att finnas till. Det finns mer medvetenhet nu än någonsin förut, kollektivt, är ni evig själ som lyser i formen av människa. Denna kunskap befriar mänskligheten från gamla idéer om vad som krävdes för att känna kärlek, hopp, sanning, klarhet och skapande.

Vi firar med er, ert fokus här och ert förverkligande. Vi älskar att ha denna möjlighet att skapa tillsammans med er.

Just nu, i den här särskilda kontakten, önskar vi bara påminna er om dessa enkla och vackra sanningar, och med den här eleganta reningen, inbjuda er till att också förstå att det finns inget fel med er som behöver uppmärksamhet. Det är inget fel med era liv som behöver uppmärksamhet. Det är inget fel med er värld som behöver uppmärksamhet. Det är inget fel med era relationer som behöver uppmärksamhet. Det finns inget fel med någon annan person som behöver din uppmärksamhet. Alla budskap och uppfattningar som kommer ur idéer om att det är något fel eller att det finns något bättre och som försöker vägleda ditt liv och din person i enlighet med det, har uppkommit ur begränsning och lägre frekvenser i vilka helhet inte är synlig.

I enhet med Allt som är, är allt omfamnat, vårdat, känt och älskat. Inget har mindre värde och inget är i behov av lagning.

Så, vad kan detta betyda för dig? Hur skulle du leva annorlunda om du förstod detta? Vad kan du släppa ur fokus? Vilken lättnad kan du tillåta?

Ni har alla preferenser och önskningar som är naturliga uttryck av er specifika energi i relation med var och vad du upplever i ditt fokus. Det är naturligt och får dig att omsorgsfullt arbeta vidare med att uttrycka ditt sanna Jag och expandera ditt liv. Förväxla inte preferenser med rätt och fel. Förvirra inte dina preferenser med idéer om ultimata sanningar. Ni har alla sann mening som kommer direkt ur själens visdom i nuet och att leva ditt Sanna Jag mer och mer fullt här, är att vara sann inom din egen helhet. Du vet detta genom att känna vad som känns för dig. Du kan känna igen sanning i andra, i en sång eller i något någon firar eller förnekar, men visshet om sanningen kommer inifrån.

Världen vaknar till mycket mer än gudomlighet. Det genomgripande skiftet i mänskligheten sker mot suveränitet. Det finns ett grundläggande misstroende bland många inför att vara självcentrerade och ändå är det bara genom att vara självcentrerad som man kan tillåta att inre harmoni och kärlek till livet upplevs och uppfylls. Genom att leva med omsorg om allt som du är ger du kraft till allt att uttryckas fullt genom dig, som dig, här och nu.

Det är denna framträdande och sammanhållna närvaro som vi känner som dig och vi älskar och njuter den expansion som sker genom att du tillåter mer och mer av din helhet att komma fram.

När du börjar detta nya nu, uppmuntrar vi och inbjuder dig till att låta dig själv vara fri från allt som begränsar dig och allt som instruerar dig och allt som försöker få dig känna skam, skuldbelägga dig, tala om för dig, kräva av dig. Vi inbjuder dig till att bli den ultimata auktoriteten över din upplevelse i direkt visshet och samarbete med Allt Det Du är.

Vi vet att du tvivlar på din förmåga att göra detta – att leva i sanningen om att du är perfekt och evig, här. Ändå är det naturligt att göra det och det är lätt och enklare än du någonsin kan föreställa dig, om du orienterar dig till din förening och låter andra vara. Ju mer du tillåter dig själv leva din egen sanning genom suverän förening med fokus på varandet ju mer kraft ger du till allt liv att uttrycka och förstå harmonin och skönheten i Skapelsen.

Allt är väl, älskade. Allt är väl och ni är rena och perfekta och inget fattas er och nu är en så bra tid som någonsin att låta det bli din visshet.

Vi prisar er i ljus.

Jag är Ärkeängeln Michael med Rådet för Strålande Ljus.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-08 13:18 #1 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via James McConnell, 22:e januari 2017

”Ärkeängeln Mikael”

Jag är ”Ärkeängeln Mikael”.

Och, jag ledde återstoden av denna meditation. Det är viktigt för var och en av er att veta och förstå vilka ni är. Och vad ni ska göra i allt det här. Ni har hört många, många gånger vad det handlar om, hur det kommer att gå till. Ni har också hört oss berätta, att vi inte vet exakt hur det kommer att ske.

Vi har vissa kunskaper som ni inte har just nu. Om ni kommit ihåg vilka ni är, skulle ni kommit ihåg att många av er har varit vid den här punkten tidigare, på många olika sätt. Ni har flyttat in i andra system tidigare och kallats för ”systemsprängare”. Ni har sprängt system vidöppna förut.

Ni har varit på min sida många gånger tidigare. Många av er kämpar och har kämpat tillsammans med mig. Ja, jag har mitt blåa svärd av sanning. Ni, var och en av er, har ett eget svärd av sanning. Svärdet av sanning börjar klinga nu. Ni har inte lyssnat på alla de saker som det har talats om under den tid som programmeringen har pågått. Ni har kollektivt vänt er ifrån det.

Fler och fler av er upptäcker, att era svärd av sanning nu når ut, och får svar. Och får fram sanningen till alla dem, som inte har en aning om det som ska komma fram. De befinner sig i sina komfortzoner. Sitter bakåtlutade och låter världen kretsa kring dem, i stället för att ta ett steg framåt och hjälpa världen att utvecklas.

Det är det ni är här för, mina vänner. Ni är här för att hjälpa hela processen. Ni är delar av denna orkestrering som det har talats om många gånger. Ni är här för att åstadkomma era bitar, vare sig de är av större eller mindre karaktär. Det spelar ingen roll. Ni är de som får allt detta att hända. Ni åstadkommer det nu, i början av detta år 2017, när många av er trodde att ni redan skulle vara uppe i molnen. Ni trodde redan 2012, att ni skulle stiga upp med tanke på de löften som gavs då.

Jag säger er nu, att dessa löften har kommit och håller på att uppfyllas. Ni behöver bara titta er omkring. Se så många förändringarna som har skett. Sluta titta på vad som inte hände, utan titta på vad som kommit fram, vad som har påbörjats.

Ni vet att slutet av det gamla 3D-paradigmets illusion, är mycket nära. Ni kommer mer och mer att se igenom slöjan, eftersom den fortsätter att avlägsnas mycket snabbt. Och, som tidigare sagts i detta samtal, så ser vi ljuset som kommer överallt. Vi ser lågan flamma i var och en av er. Många fler börjar flamma. Många fler vaknar.

Det här är processen för Uppstigningen. Det här är det som måste hända, för att denna massuppstigning ska kunna inträffa. Det gäller alla er. Vi behöver alla hjälpa till att åstadkomma detta. Även om ni känner att ni inte har någon del i det, så är det inte sant, eftersom era tankar, alla era tankar, blir något och blir verkliga. Alla de som ni kommer i kontakt med, runt omkring er påverkas.

När ni kommer till ett rum eller en situation, som har negativa vibrationer, då kan ni vända och gå bort från det. Eller så kan ni gå in och börja kämpa. Bekämpa de negativa vibrationerna. Och bekämpa mörkret som kan finnas där.

Var de Ljuskrigare som många av er kom hit för att vara. Många av er kommer inom kort att kallas, för bli just detta. För ”Sananda” samlar massorna. Samlar dem till sig. Samt ”Ashtar”, ”St. Germain”, jag och ”Sanat Kumara”, alla vi kallar er till oss. Vi finns vid er sida för att slutligen avsluta denna kamp, mellan mörker och Ljus.

Det var aldrig något tvivel om att Ljuset skulle vinna. Men det behövdes alla er, för att åstadkomma det, och göra det verkligt, och det har ni verkligen gjort. Vi applåderar er nu. Vi står här och undrar hur ni kunnat åstadkomma det, på så kort tid. För er är det en livstid. För oss är det bara en kort stund i evigheten.

Det är oerhört viktigt, att den roll som ni spelar nu, fortsätter under de kommande veckorna och månaderna. Det kommer att bli många förändringar, många skiften i medvetenheten kommer att uppstå. En stor del av det gamla kommer att falla bort. Det gamla i er regering. Det gamla i ert ekonomisystem. Det gamla i relationer. Allt som behöver falla bort, kommer att göra det. För att det nya ska kunna födas, för att den nya gryningen ska kunna komma, måste först solen gå upp. Den nedåtgående solen är det tredimensionella paradigmet. Den nya gryningen som kommer, är er nya Gyllene Tid.

Alla ni mina vänner, mina bröder, mina systrar, var vid gott mod nu. Ni är i den sista delen av loppet, som ”Sananda” gillar att säga. Ni närmar er mållinjen. Flera av er har passerat den och vänder tillbaka, utan att ens veta att ni har passerat den. När ni korsar mållinjen, är vi precis där bredvid dig. Hjälper er, knuffar er och ibland bär vi er också, de sista stegen.

Jag är ”Ärkeängeln Mikael. All min kärlek och frid till er alla. När ni fortsätter på den här resan, så vet att delar av den går mot sitt slut, och en ny glädjefylld resa kommer att börja. Frid och Kärlek.

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

http://www.ancientawakenings.org/Channelings.aspx

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-08 13:19 #2 av: Hukanson

Ärkeängel Michael via Ronna Herman, 31 januari, 2017

MEDDELANDEN FRÅN ärkeängeln Mikael * LM-2-2017

Överfört genom Ronna / SAKRALA SCRIBE

FÖRENAD ANDLIG MEDVETENHET

Kära mästare, förändringens vindar blåser kraftigt i era inre och yttre världar och ni känner ofta att ni kastas hit och dit av ödets vindar. Ni bombarderas med mycket ny information, vilket överbelastar er kropp och hjärna. Allt förändras så snabbt i världen att ni inte längre kan lita på vad som ansågs vara normen och det finns en sådan uppsjö av ny information, som gör det är svårt att veta vad ni ska tro på. Gamla begrepp uppdateras och öster- och västerländska filosofier blandas, allt eftersom allt högre expanderade sanningar presenteras för ert lärande, när mänskligheten strävar efter att bli andligt vuxna och herrar över sitt eget öde.

Det finns många vägar till upp-LYSNING och många variationer och nivåer av sanning; men de universella lagarna och Skaparens sanning är oföränderliga. Det finns viktiga sanningar i varje religion och om ni skalar bort dogmer, konstgjorda vidskepelser och begränsningar upptäcker ni att de alla innehåller fler likheter än skillnader. I stället för att kritisera eller fördöma andras tro, skulle det inte vara bättre att söka en gemensam grund för förståelse? Majoriteten av mänskligheten har inte en aning om andra religioners ursprung eller grundläggande övertygelser och ändå finns det fördömande av alla uppfattningar, som inte är ens egna. Huvudorsaken till alla krig både i det förflutna eller nuvarande, som nu rasar runt om i världen är baserade på motstridiga religiösa övertygelser – så ledsamt och meningslöst. Det finns inte några vinnare; alla förlorar i sin ilska och raseri för sin känsla av överlägsenhet, som frodas på jorden.

Jag har bett min budbärare undersöka och ge er en kondenserad sammanfattning av några av likheterna och skillnaderna mellan öster-och västerländska världsåskådningar, liksom en kondenserad översikt av de stora världsreligionerna, historia och nutid. Det är viktigt att ni förstår seder och övertygelser hos era bröder och systrar runt om i världen, om ni ska kunna gå framåt på vägen mot återförening och harmoni.

** (Ordet ”RELIGION” från det latinska ordet ”Religare”, som betyder: ATT BINDA). RV

Mänskligheten rör sig gradvis längre bort från det snäva begreppet isolationism och sekulär ”religion” i den expanderade och sammanhängande andliga sanningen, där ni vänder er inåt och ansluter er till er egen gudomliga källa av Skaparens sanning och universella lagar för att guida er, i stället för att vända er till någon som ni tycker är mer kunnig och mäktigare än ni själv. I det förflutna, har mänskligheten mestadels haft en stammentalitet och det har varit en vanlig metod att följa konstgjorda religiösa lagar, som definieras av andra: dogmatiska övertygelser eller vidskepelse som ofta var/är genomsyrade av rädsla. Här listar vi några av likheterna och även några av skillnaderna: LIKHETER: BEGREPPET GUD:Österländsk syn: Tron på en Högsta Gudom, skapare av alla Själar och alla ting och mindre gudar.Västerländsk syn: Tron på en Högsta Gudom, skapare av alla Själar och alla ting, inklusive änglar och himmelska värdar. FRÄLSNING OCH GUDS VILJA:Österländsk syn: Frälsningen uppnås genom strikt lydnad av Guds vilja och nedstigningen av Hans nåd genom andlig upplysning.Västerländsk syn: Frälsningen genom strikt lydnad av Guds vilja, vanligen genom en messias, profet, minister eller präst. GOTT UPPFÖRANDE:Österländsk syn: Moralisk levnad är avgörande för andliga framsteg, eftersom orättfärdiga tankar, ord och gärningar håller er från andlig frigörelse.Västerländsk syn: Religionen är baserad på etiska och moraliska beteende, som beskrivs i de Tio Budorden; motsatsen leder er bort från Gud. VERKLIGHETENS NATURÖsterländsk syn: Det finns mer i verkligheten än vad vi kan uppleva med våra fem sinnen. Själen är odödlig och evig och i slutändan kommer ni att befrias från återfödelsecykeln.Västerländsk syn: Det finns en verklighet bortom vad vi upplever på jorden. Själen är odödlig och evig, ni lever för evigt i Guds närvaro eller separerade från honom i ett evigt helvete. SKILLNADER: AVSEENDE PÅ SKAPELSEN Österländsk syn: Universum existerar i oändliga cykler av skapelse, bevarande och förstörelse. Det finns inget absolut slut på världen. Vi är en del av Gud och Gud är inom oss. Enhet betonas.Västerländsk syn: Världen skapades av Gud och kommer någon gång i framtiden att förstöras. Han skiljer sig från den och regerar uppifrån. Världen är av dualistisk natur och mänskligheten betonas.

DEN SANNE GUDEN:Österländsk syn: Det finns bara en sann och absolut Gud. Alla Själar avses att ta emot Guds nåd genom erfarenhet längs många olika stigar och i enlighet med vars och ens uppfattning, temperament och mognad. Gud är ren kärlek och medvetande.Västerländsk syn: Det finns bara en sann Gud och en sann religion. De som accepterar den kommer att njuta av Guds nåd; alla andra, om de inte omvänder sig och kommer till ”din” Gud, kommer evigt att lida i helvetet. Gud är kärleksfull liksom vrede. ATT KÄNNA GUD: Österländsk syn: Personlig, inre och ofta mystisk upplevelse av Gud är grunden för österländska religioner. Man kan och i slutändan måste man lära känna Gud under jordelivet. Individuellt orienterat och inåtvänt.Västerländsk syn: Det är förmätet för människan att söka personlig kunskap om Gud. Religionens grund är inte erfarenhet utan tro, tro och ett dygdigt liv. Socialt orienterat och utåtriktat. HELVETE OCH ONDSKA: Österländsk syn: Gud är kärlek och alla Själar är en aspekt av Gud. Varje själ styrs, efterhand som den upplever karmainteraktioner i dharma (upplysning och anpassning med universella lagar). Helvetet är de lägre astrala plan, inte en fysisk plats, inte heller är det evigt. Karmiskt lidande är ett sinnestillstånd under livet eller mellan liv. Det finns ingen inneboende ondska. Allt är bra. Allt är Gud. Endast slöjan över våra intuitiva-intellektuella sinnen avhåller oss från att förverkliga vår personliga relation med Gud.Västerländsk syn: På domedagen kommer den fysiska kroppen av varje själ, som någonsin levt, att väckas till liv. Rena Själar beviljas inträde i himlen, medan syndare skickas till evigt helvete. Det finns genuint onda i världen, en levande kraft som motsätter sig Guds vilja. Satan och hans demoner förkroppsligar denna ondska, liksom människor om de utvecklar onda tendenser och inte följer Guds bud. HÄR ÄR EN KORT SAMMANFATTNING AV DE STORA VÄRLDSRELIGIONERNA: HINDUISM:Hinduismen är världens äldsta religion; Den dateras till förhistorisk tid och har ingen mänsklig grundare. Dess främsta skrifter är Vedaskrifterna. Det finns nästan en miljard anhängare, främst i Indien. Hinduismen är en stor och djup religion vars anhängare tror på ett, allt genomträngande Högsta väsen, som är både skapare och omanifesterad verklighet. De tror att alla själar utvecklas mot enhet med Gud och i slutändan kommer de att få andlig kunskap och frigörelse från cykeln av återfödelse. De tror på karma, lagen om orsak och verkan, eftersom varje individ skapar sitt eget öde genom sina tankar, ord och gärningar.

BUDDHISM:Buddhismen dateras till omkring 2500 år sedan i Indien och grundades av Gautama Siddhartha, Buddha, En Upplyst. Buddhas väsentliga läror återfinns i de fyra ädla sanningarna. Det finns över 300 miljoner troende i hela Kina, Japan, Sri Lanka, Thailand, Burma, Indokina, Korea och Tibet. Det finns tre huvudsakliga sekter, Theravada, tibetansk och Mahayana. Zen Buddhism, välkänd i västvärlden, Mahayana är en japansk skola. Deras mål i livet är nirvana (frälsning). De tror på Medelvägen, bor måttligt undviker extrem lyx och asketism. De tror på kärlek och medkänsla för alla varelser som lever och att människans sanna natur är gudomlig och evig. De tror på karma, dharma, reinkarnation och passagen på jorden som en möjlighet att avsluta cykeln av födelse och död. TAOISMTaoism dateras till omkring 2500 år sedan i Kina och grundades av Lao-tzu, som Konfucius beskrivs som en drake ridning vinden och moln. Tao-te-Ching, eller Bok Orsak och Verkan, är bland de kortaste av alla skrifter, som endast innehåller 5000 ord. Det finns ungefär 50 miljoner troende, främst i Kina och andra delar av Asien. Tao eller Vägen har aldrig beskrivits i ord, utan det lämnas till sökaren att upptäcka den inom sig själv. Det primära målet för Taoismen kan beskrivas som den mystiska intuition Tao, som är vägen, den primära betydelsen, den odelade enheten och den ultimata verkligheten. Den som har insett Tao har avslöjat lagren av medvetande och ser den inre sanningen om allting. Taoister tror på enhet i hela skapelsen, i andlighet, i materia och broderskap av alla människor. KONFUCIANISM:Konfucianism dateras till omkring 2500 år sedan i Kina av högsta salvia, K’ung-fu-tsu (Konfucius) och andra Sage Meng-tzu (Mencius). Dess främsta skrifter är Analects, Doctrine of the Mean, Great Learning och Mencius. Det finns över 350 miljoner anhängare, främst i Kina, Japan, Burma och Thailand. Konfucianismen är och har funnits i över 25 århundraden, den dominerande filosofiska system i Kina och ledstjärnan i nästan varje aspekt av kinesiskt liv. Konfucius uppmanade människor att sträva efter perfekt dygd, rättfärdighet, och förbättring av karaktären. Han lärde att man växer andligen genom att leva sanningsenligt, tjänar osjälviskt och anpassar sig till den Eviga vägen genom ödmjukhet, enkelhet, lugn och enkel åtgärd. De tror att Gud är den suveräne En, den allsmäktige, odödlige och personlige skaparen, en varelse bortom all tid och rum. De tror på enhet i hela skapelsen, i andlighet, materia och broderskap mellan människor.

ISLAM:Islam dateras till omkring 1400 år sedan i dagens Saudiarabien. Det grundades av profeten Mohammed och dess huvudsakliga skrift är Koranen. Det finns över en miljard anhängare, främst i Mellanöstern, Indonesien, Pakistan, Bangladesh, Afrika, Kina och Östeuropa. Det finns två huvudområden för islam. Sunnimuslimerna är anhängare av Mohammeds politiska efterträdare. Shiiterna är efterföljare av Muhammeds familj, alla blev martyrer i tidig ålder. Islam betyder underkastelse, överlämnande till Guds vilja, som kallas Allah. Utövarna kallas muslimer. Islam är baserad på de Fem Lärdomarna och iakttagande av de Fem Pelarna. De är dygder sanning, måttlighet och ödmjukhet inför Gud är främst inom Islam och bruket av fasta, pilgrimsfärd, bön och välgörenhet till det Muslimska samfundet är de mest nödvändiga för att tillfredsställa Allah. De tror att människans Själ är odödlig, förkroppsligad endast en gång på jorden, sedan hamnar den i himlen eller helvetet efter döden i enlighet med sitt agerande och tro på Jorden. Det primära målet för Islam är att njuta av evigt liv, både fysiskt och andligt, i ett himmelskt paradis tillsammans med Allah. JUDENDOM:Judendom dateras till omkring 3700 år sedan i Egypten-Kanaan, nu Israel. Den grundades av Abraham, som anfader och Moses, som emanciperade de förslavade judiska stammarna från Egypten. Dess största skrift är Toran (de fem första böckerna i Gamla testamentet och Talmud). Det finns cirka 12 miljoner troende i hela världen, mer än hälften i USA. Judar är indelade i Ortodoxa, Konservativa och Reform sekter, med andra regionala och etniska uppdelningar. Judarnas religion är oskiljaktig från sin historia, som ett folk. Den överlägset mest genomgripande kännetecken av judendomen är en strikt monoteism. Judarna har en orubblig tro på en Gud och bara en Gud från vilken hela skapelsen flödar.         Stor vikt läggs på att helga den dagliga tillvaron, tillbedjan i synagogan, bön och läsa skrifterna. De tror på att lyda Guds lagar vilket ger belöningar i framtiden när Messias kommer att störta det onda och belöna de rättfärdiga i Guds rike på jorden. Själen kommer därefter att njuta av Guds närvaro och kärlek. De tror att man har två impulser: gott och ont. Man kan antingen följa Guds lag eller göra revolt och påverkas av Satan, som orsakade att Guds skapelse gick vilse. Man måste sträva efter att följa rättvisa, välgörenhet, etik och ärlighet, att vara trogen den ende sanne Guden, Jahve.

KRISTENDOM:Kristendomen dateras till för drygt 2000 år sedan i vad som nu är Israel. Dess största skrift är Bibeln, Gamla och Nya Testamentet och grundades av Jesus (Jeshua) från Nasaret. Det beräknas vara ca 1,5 miljarder kristna. Kristendomen består av tre huvud sekter: Romersk Katolska, Ortodoxa och Protestantiska. Bland Protestanter finns det över 20.000 valörer. För de flesta Kristna ​​kretsar tron kring de grundläggande principerna för den apostoliska trosbekännelsen, men med viktiga undantag i sina olika uppfattningar. Kristendomen har en orubblig övertygelse om att det är den enda sanna religionen, den enda vägen till frälsning. De tror på människans belägenhet orsakas av olydnad mot Guds vilja. Människorna behöver befrielse från de onda krafterna, som kommer att förslava och förgöra dem: rädsla, själviskhet, lust och övernaturliga krafter, djävulen, synd och död mot vilken de är maktlösa. Det betonas att Jesus är som Gud och Frälsare, om gott uppförande, medkänsla, service till mänskligheten, tro och förberedelse till den slutliga domen. Endast goda Kristna räddas och accepteras i himlen. Målet med Kristendomen är evigt liv med Gud i himlen, en perfekt tillvaro där Guds härlighet och salighet delas.           Kära, kan ni inte se att det finns ett starkt mönster, en kompatibel filosofi, som ligger till grund för alla religiösa övertygelser: tron ​​på ett högsta väsen, en önskan att personligen lära känna Skaparen, en tro på mänsklighetens inneboende godhet och ovärderliga värdet av kärlek, harmoni, välgörenhet och tro. Är skillnaderna så viktigt att krig måste rasa och separation av familj, kulturer och nationer måste råda? Enhetsmedvetande är grunden för nuvarande och framtida andliga läror, inte separatistiska tillbakablick över det förflutna. De nuvarande religionerna i världen är baserade på de andliga lärorna från en viss tidpunkt, övertygelser och energier från det förflutna. Det är dags att släppa taget om de negativa, restriktiva, förminskande, rädslobaserade läror från det förflutna, när nu mänskligheten förbereder sig för att flytta in i sfärerna av högre utbildning och självbehärskning. Varför inte snappa upp skönheten och de positiva aspekterna av varje religion som ni strävar efter att omfamna och leva er egen högre sanning? Skaparen och vår Fader / Moder Gud bryr sig inte om vilken religion ni har eller vad ni kallar er tro. Ni är kända för er utstrålning och kärlek / Ljus som ni ger vidare. Vår största önskan är att ni ska förstå och uppleva extas av harmoni och Enhet, som är tillgängliga för er i de högre sfärerna av ljus. Vi är ständigt nära för att vägleda och skydda er. JAG ÄR Ärkeängel Michael.

Överfört via Ronna / Sacred Scribe * Som förmedlare av denna artikel hävdar jag, Ronna, den universella upphovsrätten i namn av ärkeängeln Mikael. Utstationering på webbplatser är tillåtet så länge informationen inte ändras, utdrag görs eller läggs till och kredit på författarskap och min e-post och webbadress ingår. Det kan komma att publiceras i tidskrifter, tidningar eller offentliga tryck med tillstånd från: RonnaStar@earthlink.net

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-23 23:43 #3 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via Victoria Cochrane

14 februari 2017

Pengar – Det är en Fråga om Energi

Pengar är en nödvändighet på Jorden och det är orsak till mycket sorger, bekymmer och ängslan. Brist på pengar kan medföra extrem fattigdom och är den största orsaken till ojämlikhet på planeten. Varför är det så att vissa lever i extremt välstånd och får mer av det hela livet medan andra kämpar med brist på pengar och inte klarar att vända den utvecklingen?

Allting i universum består av materia som är energetisk till sin natur. Den kan vara statisk eller flödande, men allt utstrålar en energi. När människor interagerar med varandra utbyter de energi. Den frekvens med vilken de vibrerar kommer att påverka karaktären av deras interaktion. När den ena personen vibrerar på en lägre nivå än den andre blir utbytet ojämnt och kan resultera i en försvagning av energin hos den andre. Den energi som kommer tillbaka kommer också att matcha den som gavs ut. Oavsett om den utges avsiktligt eller inte blir interaktionen troligen obehaglig för den andre vars energi är högre.

Detsamma kan sägas om pengar, som är en energiform som används för att utjämna utbytet. När en persons vibration är låg och hens förväntning är fortsatt brist på pengar, blir resultatet precis det. När en person har en intention och fokuserar sin energi på den kommer hen att manifestera den. Att säga sig själv att man aldrig har några pengar, att man är pank och inte har råd med någonting är samma sak som att ha en intention. Man tror på något och därför manifesteras det. Lagen om attraktion säger att det ni ger ut kommer tillbaka till er i lika stort mått. Sålunda skapar ni er verklighet med varje tanke som skapar intention, vare sig ni är medvetna om dem eller inte. Förändra er intention och ni kommer att förändra er verklighet.

Prova den här meditationen för att höja era vibrationer och lägga positiva intentioner runt att attrahera överflöd och pengar i ert liv:

Slut era ögon: Andas in och ut medan ni sakta räknar 3 eller 4 gånger och kopplar av i er stol. När ni är färdiga, andas in, fyll era lungor och tryck ut magen. Andas ut och sänd er energi rätt ner genom er kropp, ben och fötter och ner i jorden. Se det som ljus om det hjälper eller känn er bara jordade. Ni ska nu rensa varje chakra genom er andning. Se era chakran som mörka och dystra och andas ut stress och andas in ljus ,kärlek och frid, rensandes varje chakra med varje andetag. Var kvar där tills chakrat känns rent eller färgen är klar, lysande och oblockerad. På nästa andetag för ni ert fokus till ert baschakra och andas in ljus, kärlek och frid och andas ut stress, ångest och rädsla. När färgen är klart röd eller känns ren och oblockerad, rör ert medvetande upp till ert sakrala chakra, andas återigen ut stress och för in ljus, kärlek och frid tills färgen är klart orange och känns ren. Gör detta för varje chakra – baschakrat rött, sakrala orange, solar plexus gul, hjärtchakrat grönt, halschakrat blått, tredje ögat indigo och kronchakrat violett. I ert kronchakra, känn hur det öppnas med varje utandning och expanderar ert medvetande och er anslutning till Alltet.

I nästa inandning, ta er energi ovanför kronchakrat till er själs stjärnchakra. Detta är portalen till era fem galaktiska chakran och ert inträde till energin av det Sjunde Planet eller Skaparen. Då ni sitter i denna energi, se er själva omgivna av ett starkt, skimrande vitt ljus. Känn energin expandera omkring er tills det är allt som finns. Det finns inga färger eller människor, bara en känsla av ovillkorlig kärlek och frid. Ni är nu ett med Skaparen av Allt Som Är.

Detta är den högsta energin i vilken ni manifesterar allt som är gott och positivt i era liv. Ni måste hålla koll på era tankar när ni är i denna energi, för allt ni har för avsikt kommer att inträffa, så håll era intentioner positiva och be alltid om det högsta och bästa för er. Nu är det dags att manifestera överflöd! Kom ihåg att överflöd kommer i olika former, inte bara pengar, så ni måste vara mycket tydliga med vad ni ber om. Ha alltid intentionen att allt överflöd som kommer till ert liv gör så på det högsta och bästa sättet i den form ni önskar en efter en – få ett bra arbete, leva i ert drömhus, köra en fin bil, äta fantastisk mat – se varje vision och tacka för ert överflöd, be att det kommer till er på det högsta och bästa sättet, fyll det sedan med ljus tills det blir ett med ljuset. När ni är klara med alla, tacka och säg sedan ”så är det, så är det, så är det.”

När ni har manifesterat allt ni önskar er, fyll er själva med Skaparens ljus och känn kärleken och glädjen med att vara vid liv. Tacka för det ni har och för överflödet som kommer in i ert liv. Håll er själva i denne energi och ha intentionen att få ett meddelande för ert högsta och bästa. Rensa sedan ert minne och låt Skaparen tala med er.

När ni fått meddelandet, känn att ni kommer tillbaka till er kropp. Ljuset runt er krymper och er energi blir centrerad i ert hjärtas rum. När ni öppnar era ögon är ni jordade, centrerade, fridfulla och tacksamma för allt det ni har och allt det som kommer!

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-17 14:43 #4 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via Ronna Herman, 1:e mars 2017

Ärkeängeln Mikael via Ronna Herman: Är ni en Stjärnfrövägvisare?

Älskade mästare, det är mycket viktigt för er att förstå att denna tid saknar motstycke, eftersom det finns många speciella distributörer nu. Det innebär en stor möjlighet för er som söker ljuset, att utnyttja ert Gudomliga arv, och era speciella gåvor och talanger.

Vid sällsynta tillfällen, och under övergångsperioden, från en stor Tid till en annan, så tillåter den Kosmiska Lagen att Varelserna i änglarikena och i den spirituella hierarkin, att passera genom slöjan och få kontakt med utvalda, väckta medlemmar av människosläktet. Ni måste uttrycka viljan och önskan av att interagera med dessa underbara, avancerade Varelser, för de kommer inte att inkräkta på er fria vilja.

När ni fokuserar er uppmärksamhet på en viss mästare, ängel eller Ljusvarelse, är de omedelbart medvetna om er, och kommer att svara. Ju mer intensiv, uppriktig och konstant er önskan är, desto mer av sin strålglans kommer de att ge er.

Era skyddsänglar, andliga guider och så småningom er HELIGA TREENIGHET, kommer att göra allt för att hjälpa er att få de högre frekvenserna av visdom, som är viktiga i dessa kaotiska tider med transformation. Dessa välvilliga varelser strävar efter att få er uppmärksamhet, genom att intensifiera Ljuset i era Heliga Hjärtan. Ni har väntat i århundraden på en inbjudan, för att medvetet kunna kommunicera med de uppstigna mästarna och änglarikena, och de har tålmodigt väntat på det också.

Att kommunicera med Ljusvarelserna är ett stort steg i utvecklingen för er som mänskliga Varelser, för det kommer snabbt att underlätta en ny medveten medvetenhet, och en kraftfull transformation inom er. Troligtvis kommer ni först att ansluta till, och lära er att interagera och kommunicera med era egna guider, och ibland kommer er läromästare att snabbt etablera en relation med er, särskilt om ni gjorde en överenskommelse om att arbeta med speciell Varelse, innan inkarnationen i detta livstid.

Många av er är på god väg att utveckla ert sjätte sinne – det intuitiva sinnet, där ni har en direktlinje till er Själs själv, och vissa Aspekter av era multipla högre Själv. Det är den inledande fasen för att skapa en direktlinje till hemmabasen, er HELIGA TREENIGHET, och så småningom med ert magnifika Guds-Själv. Leta inte efter Gud i himlen eller på någon ouppnåelig plats långt borta, för Essensen av Skaparen, en Gnista av Gudomligheten, bor i era Heliga Hjärtan.

Många av er blir medvetna om sina Gudomliga ursprung; Men ni har bara en liten hum om er stora potential, som bärare av det Kosmiska Ljuset. Det är mycket viktigt att ni blir anpassade till de ständigt ökande frekvenserna av Skaparljus, för det kommer att påskynda uppstigningens process, och hjälpa er att uppnå statusen som mästare av Självet, så att ni kan uppfylla ert löfte om att vara Ljus på Vägen, och Vägvisare.

Kom ihåg att ni endast kan få tillgång till de vibrationsnivåer, som är kompatibla med er Energisignatur. Det är därför det är så viktigt att ha gått igenom en rensnings-/reningsprocess, för att kunna uppnå ett mer balanserat och harmoniskt tillstånd av att vara, i era mentala och känslomässiga kroppar.

För länge, länge sedan, när ni, som senare skulle komma fram som Stjärnfrövägvisare för Uppstigningen av mänskligheten och Jorden, gick med på att ta på en särskild roll på planeten Jorden, någon gång i en avlägsen framtid. Denna grupp av modiga Själar skulle inkarnera i varje ras, hudfärg, kultur och tro, och de skulle spridas vida omkring på Jorden som förberedelse för ett förutbestämt kosmiskt drama: massuppstigningen av mänskligheten och Jorden, tillsammans med alla materiella manifestationer inom denna Del av Universum.

De av er som steg fram i förgrunden fick en särskild tilldelning, där mycket av de mindre obalanserna skulle rensas, så att er jordiska börda inte skulle bli alltför överväldigande. Allt som återstod skulle vara de stora läxorna ni behövde lösa, så att ni kunde återvända till en balanserad och harmonisk nivå av vibrationsfrekvenser, och därigenom lyfta er Energisignatur/Själssång, till Mitten av den Fjärde Dimensionen, och högre.

Många av er Stjärnfrön, är på god väg till Självbemästrande; Men, många i denna grupp av Vägvisare, sover fortfarande eller befinner sig i förnekelse. Var och en av er, har en viktig roll att spela i den accelererade evolutionära processen, som nu pågår. De genetiska kodningarna i denna grupp, bär de bästa egenskaperna av alla tidigare rotraser, tillsammans med speciella kodningar i minnescellerna, för den nya Gyllene Rotrasen i framtiden.

Det är sant, att det över tid har funnits stora obalanser hos Själarna i denna grupp, och många har inte lyssnat till påstötningarna från sina Andars Själv, och har glömt sina jordiska uppdrag. Men djupt inom era Heliga Hjärtans kärnor, kodades var och en av er med en Ljusmedvetandets Fröatom, som när den aktiverades, skulle hjälpa er att komma ihåg ert löfte av att vara våra jordiska företrädare – och ert uppdrag med att sträva med hela er Existens, för att bli skickliga medskapare av skönhet, fred, harmoni och överflöd, på det Jordiska planet.

Vi vill ge er lite grundläggande information, så att ni ska kunna placera det vi berättar för er, i rätt perspektiv. Det är viktigt att ni inte ser er själva som människor av bara en härstamning, för alla ni har upplevt livstider av alla de stora rotraserna. Det är viktigt att ni inte känner er för mer än de som kommer efter er, för ni har också varit icke-sökare och efterföljare, i många, många livstider.

Ni har haft svart, brun, vit, röd och gul hudfärg från andra rotraser, och ni har även inom ert DNA alla de olika attributen, egenskaperna och kvaliteterna från var och en av dessa raser. I denna livstid, valde ni att födas in i en viss familj, eller att bo i ett visst land av en mycket bestämd anledning.

På en universell nivå, efter att ni hade uttryckt ert individuella Gudsmedvetande och hade tillbringat eoner av tid i lyckligt samskapande, kallades ni och en liknande grupp Själar, som vi kallar ”Själarnas familjegrupper,” samman i en stor Pyramid av Ljus, i de högre rikena. Dessa Pyramider av Ljus skulle senare komma att kallas VÄRLDENS HJÄLPPYRAMIDER, (world server pyramids) och de finns utspridda på många undernivåer i de Femte och Sjätte Dimensionerna. Ni fick höra att det i en avlägsen framtid, skulle komma en större del av den Gudomliga Planen, som skulle nå klimax. Många specialiserade grupper skulle då föras samman, och skulle ha viktiga roller att spela i ”återföreningsprocessen.” DEN TIDEN ÄR NU!

De av er vi kärleksfullt kallar ”Gamla Själar” finns utspridda över hela världen. Det stämmer att det finns ett större antal av dessa gamla Själar på vissa platser och i vissa kulturer; men dessa förtrupper är utspridda runt om på Jorden, från den mest primitiva landsbygd, till de mest kosmopolitiska och utvecklade städerna. Dessa modiga Själar är inte de personer som styr i regeringen eller skapar rubriker. De lever på gårdar, eftersom de älskar naturen och djuren de tar hand om. De har triviala jobb inom alla områden, och strävar lugnt på, för att uppfylla sina åtaganden.

De känner stort ansvar, och de hjälper sitt land och dess folk, på många olika sätt. De kan bo i herrgårdar eller i ruckel, och finns i alla sociala nivåer, från den lägsta till den högsta. De kan vara medlemmar i organiserade religiösa grupper, och de kan vörda/tillbe, på sitt eget unika sätt. Många får viskningar från sina Högre Själv och har blivit mästare av sitt Själv. Många andra befinner sig på sin andliga väg, men tyvärr finns det väldigt många av dessa Stjärnfrövägvisare, som fortfarande är omedvetna om sin Gudomliga natur, och löftet de gav för så länge sedan.

De av er som finns i denna grupp, har koder i ert DNA med stora fördelar, förmågor och egenskaper från den Atlantiska rasen, som ledare/pionjärer/krigare. Det finns en djupt rotad önskan att använda era mentala förmågor, tillsammans med den Gudomliga Viljan och Kraften från vår Fader Gud, för att vara viktiga medskapare, på det fysiska planet av verkligheten. Dessutom innehar ni de största fördelarna, egenskaperna och förmågorna från vår Moder Gud, vilka ingjutits i dessa Själar, som kom till Jorden under Lemuriens Gyllene Tid – de milda, vårdande, intuitiva, inåtfokuserade egenskaperna, och har dessutom stora konstnärliga förmågor och en önskan om fred, stillhet och kontemplation.

Ni har fått vara med om ett rikt och förunderligt andligt arv, och i det förflutna, blev ni välsignade med att ha så många fantastiska Ljusvarelser mitt ibland er – mästare, vars läror har gett er underbara riktlinjer för att kunna leva ett rättskaffens liv. Men, det är dags att blanda det förflutna med framtiden, och mänskligheten upplever ett starkt behov av vägledning, inspiration och stöd från varandra.

Vi kommer att föreslå ett nytt sätt, och det är vår största förhoppning att några av er kommer att ta fanan och vara de framtida andliga mästarna, för den framväxande nya andligheten hos den självmedvetna mänskligheten. Vi ber er att börja komma samman för att studera, stödja och inspirera varandra. Vi ber er att ni ska dela med er av era kunskaper, era visdomar, era visioner och era erfarenheter till varandra. Vi är medvetna om, att en stor känsla av ensamhet finns bland världens folk – en känsla av isolering.

Det räcker inte med att att läsa de läror, som vi eller dessa mästare ger er, eller besöka vackra katedraler eller tempel, för att ära Gud. Det är en tid för återförening. Ni måste börja samlas för att dela med er av er kärlek, er visdom och inspiration. Det är en tid att studera tillsammans och stödja varandra. Vi ber er inte att bygga fler stora tempel, för det är inte där gudarna av framtiden kommer att finnas. Ni är medskaparna av framtiden – de Gudomliga Gnistorna av Skaparen – som nu ombeds att ta er rättmätiga plats i den stora marschen in i framtiden.

Älskade Ni, det är dags att släppa all skuld, skam och känslor av ovärdighet, som så många av er har haft, från en tid för mycket länge sedan. Ni måste heala smärtan från det förflutna, så att ni kan ta er rätta roll, i den underbara framtidsplanen som nu utvecklar sig så snabbt, på planeten Jorden.

Genom våra budskap, har vi gett er verktyg, visdom och insikt, för att släppa alla saker i ert liv som inte tjänar ert bästa, och det största goda. Vi ber er att ta till er, det vi om och om igen har sagt: ”Ni är värda all kärlek, skönhet, glädje, frid och överflöd i detta universum, för det är er GUDOMLIGA FÖDSLORÄTT.” Ni måste lära er att älska och respektera er själva, och ni måste ha en djup känsla av Egenvärde, innan ni verkligen kan älska och respektera andra, för då kan andra ge tillbaka den kärleken och respekten, ni så väl förtjänar.

Vi ber er att titta på de kvaliteter, egenskaper, och attribut av ert Gudomliga Arv, som ni nu visar. Projicerar ni för mycket av den manliga Atlantiska energin, och fokuserar för mycket på att erhålla och skapa? Kom ihåg att vi har sagt att ni söker efter ett ”tillstånd av att vara” eller ”livskvalitet”. Ni kan få stor rikedom, och manifestera många fantastiska saker materiellt, men om ert hjärta är stängt, eller ni har ignorerat och inte utvecklat era Lemuriska/Gudinnans förmågor och egenskaper, så kommer ni att känna er ofullständiga, och ni kommer att uppleva stort missnöje..

Om ni samlas i grupper om två, tre, tio, hundra eller tusen, spelar ingen roll; men om ni samlas till förmån för alla, lovar vi er, att vi kommer vara där i full styrka, för att ge er, för att hjälpa er och utstråla kärleken från vår Fader/Moder Gud, så mycket som bara är möjligt.

Ert viktigaste mål just nu, är att återgå till det ursprungliga spektrumet av Ljus och skuggor, vibrationsmönstret som utgör er egen värld, i den Tre-/Fyrdimensionella verkligheten. På så sätt kommer er pendel av medvetandet inte att svänga så radikalt, från positiva till negativa frekvenser, och era mentala och emotionella tillstånd, kommer att bli stabiliserade och centrerade än en gång.

Detta är ett viktigt steg för att lära sig leva centrerat, i era Heliga Hjärtan och era Heliga Sinnen. När ni höjer ert vibrationsmönster, kommer de högre frekvenserna av Ljus att gradvis lösa upp de många membranen av Ljus, som begränsar ert högre medvetande. När detta inträffar, är ni på god väg till att kunna leva ett medvetet, Själs-inspirerat liv från en mästare av Själv.

Det kanske inte verkar så; men, vi försäkrar er att ni lever i den mest underbara av tider, älskade ni. Vi har funnits med er från det att ni först uttryckte er individuella medvetenhet i detta Universum. Vi kommer att finnas med er, när vi går framåt i den ljusa nya framtiden, och vi förenar oss med den mäktiga Elohim, som är den stora Formgivaren, som förbereder fullbordandet av den härliga nya Tiden. Jag sänder ut strålningen från vår Fader/Moder Gud, och vi omsluter er med en aura av Gudomlig Kärlek/Gudomligt Ljus. Vi är mycket nöjda med er.

JAG ÄR Ärkeängeln Mikael.

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may bepublished in journals, magazines or public print with permission from: RonnaStar@earthlink.net

”Archangel Michael via Ronna Herman: Are You a Starseed Wayshower?” Channeled by Ronna Herman, March 1, 2017, at http://www.starquestmastery.com/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-17 14:44 #5 av: Hukanson

Ärkeängel Michael via Victoria Cochran, 11 mars 2017

Victoria Cochranes Kanaliseringar från Mästarna:

Kärlekens vibration

Världen vänder, men den fortsätter att vara i kaos. Hennes hjärta slår starkare och hennes energier är mer vibrerande än någonsin tidigare, ändå fortsätter krig att härja på henne och terrorismen har förvärrats. Vädret på Jorden har blivit oförutsägbart och stämmer inte med årstiderna, vilket inte alls är ett resultat av klimatförändringen som några kanske tror. Beakta att vibrationer från hat bara kommer att skicka tillbaka samma vibrationer till Jorden, som resulterar i tumultartad energi som har effekt på väderförhållandena runt klotet. Inte bara det, hatets energier blir en självuppfyllande profetia när vibrationerna är så låga att de inte kan överskridas av rim och reson. Människor blir fångade i en cykel av hämnd och vedergällning som slutligen kan leda till deras död, som fångar deras själ i en cykel av karma under mycket längre än deras själskontrakt ursprungligen innehöll.

När människor låter ilska ta över tänker de med huvudet och inte med hjärtat. Problemet med det är att huvudet kontrolleras av egot vilket inte alltid talar sanningen eller låter andras sanning få sägas. Människor som reagerar i ilska kommer alltid att få skörda vad de sår genom andras reaktioner, och Jorden kommer att svara med samma röst och frekvens genom hennes klimat och miljöförhållanden. Skyll inte på vädret för förstörelsen som sker som ett resultat av Människornas val som görs i vibratonen av hat, för hon kan bara reflektera tillbaka vad som redan har givits ut.

Kan ni inte komma ihåg att ni alla är gjorda till Guds avbild och den bilden är kärlek? När människor talar och agerar i en vibration av kärlek, kommer Jorden att svara in natura. När människor kan släppa sitt ego och se varandra och världen genom ert Heliga Hjärta kommer förändringarna som kommer att ske verkligen bli underbara. För många sker det redan när de öppnar sitt medvetande till det högre perspektivet av sitt Kristus-själv. Att se genom kärlekens lins är att kunna acceptera att skillnader är alla delar av samma Gudomliga hjul, som utgör en sann Gud, den Högsta Källan, Skaparen av Allt Som Är. För att göra det är att acceptera att det inte finns någon separation mellan någon man, kvinna eller barn som gör att de på något sätt ar annorlunda, mindre viktiga eller på något sätt i mindre kontakt med Skaparen än någon annan människa. Kärlekens vibration är en vibration i total acceptans, tolerans och jämlikhet för alla i energin av Alltet.

När man lever i kärlekens vibration kommer man att få tillbaka med samma mått. Det kanske inte kommer från dem som det riktades till, men det kommer att komma. Skillnaden som en person kan göra för världens vibrationer skulle göra er häpna, då det inte går att mäta vilken påverkan det har om man sänder ovillkorlig kärlek från sitt hjärta. Men, om hundratals, tusentals eller till och med miljoner människor är tillräckligt medvetna att sända kärlek, till och med med en avsiktlig tanke, skulle resultatet på de vibrationella frekvenserna i världen bli noterbara för det mänskliga ögat. Moder Jord och elementen svara på kärleksenergi genom hennes vädermönster, intensiteten på färgerna i hennes soluppgångar och solnedgångar, den snabba regenerationen av växter och djur och i själva naturen av mänsklig interaktion. Människor blir mycket lugnare och mer toleranta när deras omgivning är rofylld och vacker. Bara kärlek kan skapa skönhet, medan hat och liknande känslor bara kan skapa mörker och fulhet.

Kärlekens vibrationer är Skaparens vibrationer. Det är bara genom kärlek som sann uppstigning kan ske. Be mig om hjälp med att höja era vibrationer och förstora kärleken ni sänder till världen. Tillsammans kan vi verkligen skapa mirakel.

JAG ÄR Ärkeängel Michael

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-26 22:42 #6 av: lordgortor

O, sancta simplicitas!

Anmäl
2017-04-02 09:40 #7 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael

via James McConnell

19 mars, 2017

JAG ÄR Ärkeängel Mikael. Jag är er broder, jag är er älskade precis som ni är mina älskade och ni är mina bröder och systrar. Vänner tillsammans alltgenom evigheten.

Jag har fått ansvaret för denna uppstigningsprocess, med att se till att allting blir förverkligat. Och jag talar om för er att det inte finns något som kan stoppa den … inget kan stå i dess väg! Det finns så mycket som kan meddelas och fortfarande så mycket som inte kan meddelas. Men det som kan ske nu är det ögonblick som ni anländer till. Dessa ögonblick av tid i er bemärkelse som jag har talat om, andra har talat om denna dag som ni närmar er, denna vårdagjämning. Dagen som kommer att påbörja ett medvetandeskifte olikt allt som ni tidigare har kunnat förnimma. Det betyder inte att morgondagen kommer att ha med sig ”händelsen” (event), pulsen från den Galaktiska Centralsolen, men den är föregångaren till den, den är begynnelsen på den, den är begynnelsen på de många sakerna.

Det finns en portal som kommer att öppnas; den befinner sig redan nu i processen och den kommer att fullbordas den 20. En energi är på väg, flera olika slags energier är på väg. Ni kan kalla dem energivågor, vågor av kärlek, liknande som de som kom in under ert föregående år, men ännu mer av det slaget.

De som har anpassat sig till dessa energier kommer att kunna förnimma energierna på ett annorlunda sätt än många andra. Många kommer att känna den nya dagen, den nya gryningen som närmar sig och den kommer att vara precis som alla andra dagar för många. Men för er, de av er som är medvetna och har förberett er på detta, ni kommer att känna det annorlunda. I morgon vaknar ni upp och ni har en känsla, en djup känsla av att något finns där, något som ni inte exakt kan sätta ert finger på eller riktigt fatta, men det kommer att finnas där i alla fall. Ni får uppleva känslan, ni får förnimma den. Och den kommer att leda till att många av er får visioner, ni får fler uppvaknandedrömmar, drömmar som tar er till en annan värld, till en annan förståelse. Detta sker på grund av Portalens öppning.

Nu håller ni på att skifta. Ni börjar skifta genom tidslinjer, men dessa tidslinjer kommer att börja dela på sig, där ni till slut har bara två. Detta är när allting har sagts gällande att agnarna ska separeras från vetet. Att ha från att inte ha, ljuset från mörkret. Allt detta är en del av den process som ni går igenom. Allt detta är en del av övergången, när ni fortsätter att röra er framåt i er utveckling, er utveckling av kärleken inom er, av att gå tillbaka inom ert hjärtas centrum, höja er ovan de lägre chakrana som så många har förskansat sig inom mycket länge – många, många livstider – och nu rör ni er till hjärtcentrat, till centrat av enhet inombords, återigen till förbindelsen med ert högre Guds-jag och vetskapen om denna förbindelse. För när viskningen kommer, som den så ofta gör, kan ni nu höra viskningen och ni kommer att vända er mot den och säga: ”Ja, jag förstår. Jag förstår och jag är redo att släppa taget. Jag är redo att gå vidare inom mig, inom mitt medvetande”.

Ni har så mycket att se fram emot, mina kära vänner, så mycket. Men så mycket som ni har skapat, som ni har förverkligat, de av er som är ljusarbetare, som delar med sig av ljuset, ljusbärarna, ni är de som gör allt detta möjligt. Ni är de som kommer att dra ner skeppen ovanifrån. Ni är de som kommer att ta energierna nerifrån, där de som befinner sig inom Agartas rike kan börja visa sig själva, de kan börja ge sig till känna. Ni är de som är här just i detta ögonblick, i detta nu, för att förverkliga allt detta.

Det är även en annan förändring som äger rum: det är en åter-uppkoppling av de många leylinjerna och de strukturer som sammanbinder dem, tempel, pyramider alla de heliga platser som återigen blir förenade på dessa vågor av ljus … inte längre förenade av mörkret.

Under så lång tid, har de som är av mörkret tagit dessa utrymmen, dessa energiplatser och brukat dem för sina egna syften. Men dessa har nu tagits åter! De har blivit åter-förenade och i morgon den 20. kommer att få se inte en fullbordan, utan en nästintill fullbordan av alla dessa centra. Det finns fortfarande några som ska åtgärdas, vissa behöver kopplas upp eller återförenas igen, med det kommer också att ske snart.

JAG ÄR Ärkeängel Mikael och jag, i likhet med Sananda gläder mig över dessa stunder när jag får vara med er och jag får dela med mig av det som jag kan hjälpa er att förstå om den process som ni genomgår, för vänligen förstå att det är en process som aldrig någonsin tidigare har ägt rum på detta sätt. Så det är väldigt unikt för människans evolution. Och jag ber er bara nu att ni ska fortsätta ha tillit till er själva, ha tillit till varandra för att fullborda allt detta så som det alltid har varit menat att vara.

All min frid och kärlek vare med er alla. Ta detta Ljus och sprid ut det vida omkring.

 http://ancientawakenings.org/Channelings.aspx

 Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-04-17 15:10 #8 av: lordgortor

Bevare oss väl för alla religiösa vanföreställningar, dessa bör förpassas till historiens soprum.

Anmäl
2017-05-02 08:52 #9 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via Ronna Herman, 28:e mars 2017

Kära mästare, majoriteten av mänskligheten har glömt att inom de universella lagarna finns en Gudagiven rätt, som gör det möjligt för varje människa att återta förmågan att kommunicera med de uppstigna mästarna, och de stora Varelserna av de högre rikena. Intern kommunikation består av ett direkt utbyte av tankar, utan ord eller ljud. Detta är ert naturliga varandetillstånd. Men det finns förutsättningar och villkor som måste uppfyllas, innan ni kan få access till de Universella telepatiska luftlinjerna.

När ni befinner er i Pyramiden av Ljus i den femte dimensionen, be era väktare, guider och änglahjälpare att vara med er där. Be er egen Rådgivare av Ljus, att hjälpa er i er strävan efter att stärka er beslutsamhet och ge er den kraft, vilja och visdom ni behöver, för att flytta till nästa nivå av andligt medvetande. Ni är i en viktig fas av er andliga tillväxtprocess, där ni uppmanas att släppa allt som håller er tillbaka från den andliga friheten ni söker. Detta innebär dysfunktionella och begränsande relationer, skadliga beroenden och dåliga vanor, tankemönster och ägodelar som tar för mycket av er tid och ansträngning.

Under skiftet i Tidens cykel, upplever ni en stor variation av transformerande förändringar. Ni återtar alla personliga Fragment av energi-/tankeformer som ni har skapat under er långa resa till den fysiska upplevelsen. Ni återförenas med de många Gnistor av medvetande, som utgör ert Gudomliga Jag och er Själsfamilj, och ni strävar också efter att bli en Andlig/vuxen människa medan ni samtidigt rent fysiskt befinner er i ett ständigt växande, flerdimensionellt rike.

De av er som har lagt grunden, och är på god väg att bli Egna Mästare, är nu redo för nästa nivå av andligt medvetande. Ni – Stjärnfrön, de modiga varelserna som har genomlidit, men nu kan triumfera, efter många mörka nätter i Själen, för att ni rensat bort gamla självbegränsande koncept och energimönster – är nu redo att kliva in i förgrunden som förtrupper och innehavare av Ljus för mänsklighetens utveckling, för en Ljusare och renare Jord. Ni måste medvetet undersöka era övertygelser och kasta de som inte längre tjänar ert högsta bästa. Ni måste ta er bort från de begränsningar och snedvridningar i övertygelsemönstret, i det kollektiva medvetandet från det förflutna. Genom att göra så, kommer ni gradvis att lyftas från den kvävande densiteten i den Tredje- och lägre Fyrdimensionella omgivningen. Ni måste befria er från isoleringen av felaktiga skyldigheter, verkliga eller inbillade restriktioner, och den förvrängda, försvagande tron, från de lägre rikenas fysiska dimension. Att leva i världen men inte av den, är en av de viktigaste sanningarna en spirande mästare måste lära sig att tillämpa. Ert huvudsakliga mål är att återvända till ett accepterat spektrum av dualitet, där er Energetiska Signatur vibrerar i ett harmoniserat frekvensmönster, som är kompatibelt med mitten av den Fjärde dimensionen eller högre. Det är den nivån av harmoniserande frekvenser som krävs, för att kunna utnyttja kraften och magin av transmutering med den Violetta Flamman, och för att kunna använda Admantinpartiklarna av Skaparljuset fullt ut. Detta ljus innehåller medvetande, och när ni assimilerar det, och sedan aktiverar det med er kärleksfulla intention – blir gåvan av högre medvetande er, till att använda och dela med er av. Kom alltid ihåg, att detta Skaparljus är er Livlina till ALLT SOM ÄR.

Världen inom fylls med magi, förundran och tillgång till förmågor som är bortom er föreställning. Ni har tillbringat mycket längre tid i icke-fysisk verklighet, än ni har i fysiska kroppar. Jordiska existenser är bara ett ögonblick i tiden, jämfört med evigheten i de högre rikena. Ert Heliga Sinne är ett magasin med tidigare erfarenheter, visdom och kosmiska lagar. När själen helt sammansmälter med det Heliga Hjärtat, blir det en stor återförening med monumentala proportioner. Själen, er intuition och era inre sensoriska förmågor, är alla eteriska Ljuskällor. När era avsikter är centrerade i kärlek, och projiceras med renhet, blir ni kraftfulla källor för den Heliga Flammans energi.

För många år sedan, (november 2003), gav vi er ett meddelande med titeln NI ÄR INANDNINGEN AV SKAPAREN. I det budskapet, sa vi till er ”Det har blivit några missuppfattningar om Inandningen, för många trodde att Skaparen vid lämplig tidpunkt, skulle komma och Andas In allt som skapats. Det är inte sant. Skaparen sänder ut SIN strålning för att införliva all prakt som någonsin har skapats.

”Älskade ni, ni gör Inandningen.” Ni kommer att andas in Essensen av Skaparen när ni är redo i er mänskliga kropp, för att få mer och mer rent Ljus, och förfina vibrationsfrekvenserna för de högre rikena. Ni, i era mänskliga kroppar, kommer att införliva Essensen av Skaparen som sprids i Jordens plan, såväl som i hela Universum.”

Vi kan inte nog understryka hur viktig andningen är, för att återta er Gudomliga natur. Inte den ytliga andning, som majoriteten av Jordens folk tillämpar. Denna ytliga andning har resulterat i många nedbrytande symptom och sjukdomar, och begränsar ert intag av den Gudomliga Essensen, som är avgörande för ert välbefinnande och återtagningen av Ljuskroppen. Vi har förklarat och betonat, Djupa/Långa Andetag, Dragspelsandning, och hur viktigt det är att tillämpa andning med intention. Djupandningen skulle kunna kallas Uppstigningsandning, eftersom den anpassar era galaktiska chakran till er fysiska kropp, och den renar och öppnar upp passagerna till de högre dimensionerna. Den snabbar upp processen för uppbyggnaden av er uppstigande kropp av Ljus, som kallas MerKiVah. Den underlättar också öppnandet av portaler till era Heliga Sinnen, och de främre och bakre portalerna till det Heliga Hjärtat.

Dragspelsandningen* har dubbla fördelar: den drar fram de Admantinpartiklar som lagrats i rotchakrat, och även de Admantinpartiklar som lagrats i er Eteriska Kopia, som finns i er Femdimensionella personliga Pyramid av Ljus. Detta Gudomliga Ljus strömmar ut från Ljusets Stad där ni har upprättat en anslutning. När denna process är aktiverad, levererar den ett kontinuerligt flöde av Skaparpartiklar, till och genom er fysiska kropp – sedan flödar det ut till er personliga Tolvstråles Skaparhjul, och slutligen ut i världen i formen av ett kraftfullt Tecken av Oändlighet.

*(TEKNIKEN FÖR DRAGSPELSANDNING kan hittas i Ärkeängel Mikaels Sjätte Bok av Meddelanden: HEMLIGHETER FÖR SJÄLVBESTÄMMANDE http://www.StarQuestMastery.com RV

Ni som Vägvisare och Vägfinnare måste Lysa upp er egen väg, och lita på er egen dyrbara inre visdom, som ni fått genom de många långa tiderna av erfarenheter, med prövningar och lidande, och till sist framgång. Eftersom ni är i en mycket viktig fas av er upplysningsprocess, en tid då ni är som mest utlämnade, men även om era prövningar och tester inte behöver bli lika dramatiska som i det förflutna, blir ni ganska ofta förvirrade, och vet inte vad nästa steg kommer att bli eller vilken sanning som kommer näst, som ska tas omhand i er ständigt föränderliga verklighet.

Var uppmärksamma så ni inte faller tillbaka i gamla mönster, genom att låta andra planera åt er och följa det utan att ifrågasätta, utan att validera vad som är er sanning, som ni gör när ni går inåt och ansluter till den ofelbara källan, er egen Gudomliga Närvaro. Många av er letar fortfarande utanför er själva, och vänder er till de ni tycker är mer kraftfulla eller mer kunniga än ni, och hoppas på att de kommer att visa vägen, så att ni inte ska behöva komma i förgrunden av ett oprövat territorium. Vi säger till er, älskade ni, det kommer inte att fungera.

Så många av er kämpar fortfarande i era relationer, vilket är ursprunget till en stor del av smärtan och lidandet hos den mänskliga arten. Är ni villiga att kalla in hjälp från ert Högre Själv som kan hjälpa er med granskning och analysering – från en högre vy – om varför ni agerar och reagerar som ni gör angående er partner, er familj och andra som ni har nära relationer till? Är ni rädda för att tillstå er sanning, och att stå fast vid ert beslut att ta ansvaret för ert eget öde?

** Försöker ni att bara ge det som känns bekvämt, från er själva, när ni lär er att följa reglerna av balans och harmoni av att ge och ta emot?

** Är ni fortfarande rädda att bli ensamma, förlora jobbet eller säkerheten?

** Tvivlar ni fortfarande på om ni kan hantera framgång, makt eller ansvar? Många av er kommer att ledas till kanten av avgrunden under de kommande åren. Det kommer att verka som om det bara finns mörker, ett stort tomrum eller ödeläggelse, men i själva verket kommer det att vara er Andes Själv som knuffar er framåt – utmanar er till att prova symboliska vingar och testar er för att se om ni är redo att sväva.

** Kom ihåg att när ni säger: ”Jag överlämnar allt jag har, och allt jag är för mitt högsta bästa” eller ”jag anpassar min vilja med den Gudomliga Viljan av vår Fader/Moder Gud för mitt högsta bästa och det högsta bästa för allt”, så betyder det inte att ni ger upp era världsliga ägodelar, eller er fria vilja. Det handlar om att lita på visdomen från er Högre Själ/Högre Själv och ert Gudssjälv, för dessa kloka, högre Delar av er Gudomliga medvetenhet, vet alltid vad som är bäst, och vad som är mest fördelaktigt för er, vid varje given tid.

Mina modiga, ni kan inte bli fega i hjärtat eller timida i Anden, för nästa steg på vägen mot fullt Självbemästrande, är att ta kontroll över er egen värld, att stiga fram med mod och beslutsamhet, när ni återtar ert Gudomliga arv. Det väntar på er; men ni måste dra det till er, integrera och aktivera Skaparens Essens – Admantinpartiklarna av Ljus – den Gudomliga substansen i all Skapelse som ni använder er av, för att stöpa och skapa er nya underbara värld.

Ni har alltid varit förutbestämda till att vara katalysatorer och ledare för er egen framtid. Ni måste ingjuta er vision, med känslor av upprymdhet och djärvhet; ni måste vara modiga och ha kurage när ni går mot strömmen av det allmänna; och ni måste ta er ut från järngreppet av massans medvetande. Ni måste använda ord som är i resonans med vibrationerna för framgång, och ni måste ha en inställning och handla som en triumferande vinnare. Ni måste våga riskera allt då ni bevisar för er själva, att när ni är i harmoni med Anden, och det ni ger fritt med en kärleksfull avsikt, returneras hundrafalt.

Ni har en väsentlig roll att spela – ni kommer inte längre att kunna avsäga er auktoriteten eller ödmjukt följa med då andra leder er. Ni är ämnade att ta aktiva delar och att spela den roll ni tilldelades av ert Gudomliga Själv – det som kommer att bli er gåva och ert bidrag till allt.

I er strävan att uppfylla löftet ni gav, innan ni inkarnerade in i denna mest viktiga tid på Jorden, lovar vi att vi kommer att hjälpa er på alla de sätt, den Universella lagen tillåter. Vi är alla tillsammans i den här resan, och vi är alltid i närheten för att vägleda och skydda er. Ni är mycket djupt älskade, JAG ÄR Ärkeängeln Mikael.

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

https://www.starquestmastery.com

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-02 08:53 #10 av: Hukanson

Ärkeängeln Mikael via Susan Leland

28 mars 2017

Excalibur berättar för Er om Er Gudomliga Sanning!!!                                                                   (Excalibur är det mytiska svärdet i Arthurlegenden)

Ashtar On The Road Teleconference

Hälsningar, ni högt värderade och ärade och älskade här i denna sammankomst! Jag är Ärkeängeln Mikael och jag kommer med en hälsning till er – en musikalisk hälsning* för att lyfta er ännu högre till Sfärerna av Ljus varifrån ni alla kommit och där ni, verkligen, fortfarande har en närvaro. Och det är för att ge er en känsla av ett Hem där allt är Kärlek och där mild Frid råder – såväl som ett spännande Bemyndigande!

Ja, allt detta kan bli ert då ni låter er själva växa upp. Ni har hört talas om bemyndigande, om transformation och om att gå framåt på era Vägar. Och ert slutgiltiga mål är naturligtvis att komma till den plats som ni kanske kallar ”Himlen”, men med era älskade kroppar med er! Det spelar ingen roll vad ni gör i denna stund, ni har alla detta på era tidslinjer för de liv ni lever nu – denna Uppstigning. Och förstås, om ni ändrar det har ni, som ni vet, samma destination, vare sig ni tar med era kroppar eller inte. Men det är för att bemästra denna transformationsprocess som ni är här och i och med det delar ni dessa Kärleksenergier med Världen, och andra kan göra er sällskap!

Och jag ger er ett verktyg, om ni inte redan använder det – jag presenterar Excalibur för er nu, i denna stund. Ta det till era Hjärtan att ni alltid ska tala Sanning inte bara om Vilka Ni Är – Gudomliga Varelser av Kärleksljus – utan att ni också ideligen ska svinga Excalibur när ni går på er väg, när ni svävar, när ni flyger till Högre och Högre dimensionella nivåer. Det är för att visa andra att de också är Gudomliga Varelser av Kärleksljus, och att de får sväva med er.!!!

Det är inte alls nödvändigt att ha vingar i fysisk mening. Ni kan alla flyga, fria från alla utmaningar och hinder, från hjärtsmärta och brustna hjärtan, som ni kallar dem, som ni har upplevt – kanske i denna livstid och definitivt i andra. Ni ska se på er själva i spegeln och hälsa de Gudomliga Mästare Ni Är!!!

Ni ska ta Excalibur till ert hjärta och, om ni så vill, ta min hand. Ta Ashtars hand. Ta alla era guiders händer inkluderande den del av er som alltid, permanent, finns i sfärerna av Ljus eller Himlen, det som är ert Högre Dimensionella Själv. Och naturligtvis är den ansluten till er, denna del av er, och den lever i er alla – i alla era energifält – så ni kan bokstavligen lysa upp denna anslutning! Och ni kan göra det genom att svinga Excalibur och säga: Jag erkänner mitt eget Gudomliga Själv, men jag väljer att ansluta till hela mig, i alla mina energifält, för jag vet att jag är en Gudomlig Varelse av Kärlek och jag vet att jag är här för att stråla Kärleksljuset till hela Världen och bortom!

Och visualisera sedan, som Ashtar sagt**, visualisera er själva levande i de Högre vibrationerna, och hur era liv ska bli i den Gyllene Åldern – och bortom, om ni så väljer. Ni kommer att få en oändlig mängd val efter er fulla uppstigning. Men ni har också en oändlig mängd val precis nu inom era egna varelser, angående hur ni ska leva och transformeras på er egen Väg av Uppstigning.

Så jag erbjuder er Excalibur, så att ni alltid kommer ihåg Sanningen om Vilka Ni Verkligen Är. Svinga det och skölj över er själva med den Sanning det håller för var och en av er! Se er själva i ögonen och säg: ”Hälsningar”, med Kärlek och uppskattning till den som ser tillbaka på er i spegeln. Lev era Gudomliga Sanningar, och dela dem!!! Lär andra dem, men om ni gör så, tänk på att det en av er kanske uttrycker är annorlunda från andra och vad de väljer att uttrycka. Men det spelar ingen roll så länge era uttryck är av Kärlek!

Och det finns en utveckling då ni gör detta. Ni förstår, ni transformerar inte bara era fysiska själv, utan alla era kroppar, alla era energifält!!! Och då ni gör så kommer ni att släppa – eller frigöra – alla känslor, tankar, attityder, till och med ert DNA, som säger att ni är någonting mindre än en Gudomlig Mästare! Och tillsammans med det kommer ni att frigöra, transformera och släppa alla tankeformer eller känslor, till och med genetiska attityder ni kan ha om att andra är mindre eller mer Gudomliga än ni själva!!!

Detta är den största Sanningen för var och en av er! Och den Sanningen säger er att ni alla är Gudomliga Mästare! Ni kom hit till detta tredjedimensionella plan för att lära, och att undervisa er själva – och alla andra – Sanningen. Ni är gjorda av Kärleksljuset! Ni kom från Kärleksljuset och det är ert öde att återvända till den Himlen där bara Kärlek och alla Kärlekens skapelser kan existera!

Så jag framför mitt tack till er, för vi är samma Familj. Vi är här tillsammans för att åstadkomma det som – enkelt uttryckt, det som kanske inte skulle kunnat åstadkommas om det inte vore för ert Mod och er villighet att acceptera Excalibur och den Sanning den kom med till era hjärtan och till alla era varelser!

Så svinga det och låt de blå vågorna av Sanning skölja genom er och lyfta upp er. Till och med nu känner jag er Kärlek expandera ännu mer. Bli kvar i det, Älskade Familj, så som jag blir kvar hos er, och tillsammans ska vi fira er Hemkomst till Kärleken. Och så är det. Namaste!

*  Alleluia to Pachelbel’s Canon in D:

https://www.youtube.com/watch?v=gxZ89IPq11Y

** Transcript of Ashtar’s Message

http://www.ashtarontheroad.com/ashtar-use-your-gifts.html

http://www.ashtarontheroad.com/aa-michael-excalibur-tells-your-truth.html

Transcription by Marta.

Given through Susan Leland, March 28, 2017. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2017. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

                                      

Översättning: Markku Pärssinen                           

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-02 08:53 #11 av: Hukanson

Ärkeängel Michael via Leslie-Anne Menzies, 

13 april 2017

Ärkeängel Michael ~

Enorma Förändringar Är Framför Er och Hela Mänskligheten

Från Leslie-Anne Menzies

Kära Ni,

Enorma förändringar står precis framför er och hela mänskligheten. Ni har strävat för att föra fram allt som nu sipprar fram.

Den fysiska utmattnignen fortsätter när ni inser vilken enorm metamorfos ni upplever.

Många gånger har vi talat om er önskan och berättigande att vara närvarande då dessa enorma förändringar skulle ske, och vilka sker inom er fysikalitet och inom Gaia själv.

Ni är DE som för med er och håller Skapelsens Ljus då det manifeteras genom er, för att tillåta Evolutionen vilken förnärvarande utvecklas.

Åter igen, detta är inte ny information, bara en påminnelse om allt ni gick med på.

Mäktiga Varelser är ni verkligen, och ert val att ta på er detta stora uppdrag är erkänt och hyllat i de högsta rikena.

Vi bevittnar allt som händer inom och runt er och apploderar er beslutsamhet att fullfölja denna övergång av medvetandet när det uppslukar Planeten Jorden.

Inte längre kommer ni vara kontrollerade av något eller någon! Ni har tagit tillbaka er makt och ni omfamnar nu allt ni valt att utföra.

Ni känner in er i era roller mer adekvat än tidigare och er kunskap och ert medvetande ökar varje ny dag.

Ni känner er ”kraftfulla”, ni känner uttrycket av ert ”Själv” på ett storslaget sätt. Inget mer ego – bara en ”vetskap som är kodad i kärlek”.

Ni känner er inte längre små, ni börjar känna vad det är ni uppnår och en vetskap om att ni är på vägen till friheten och det gör era celler upprymda Kära Ni.

Den är ”medfödd” denna väg ni är på, och nu vet ni att det är sant. Så mycket förändras i ert varande och era trossystem öppnas upp till större möjligheter när det kommer till er egen healing. Ni vänder er bort från ”mainstream” av allt, som healing, nyheter eller information av alla slag.

Ni kommer ihåg ”vilka ni är” – varför ni kom och ni omfamnar så mycket mer av ALLT SOM ÄR.

Kära Ni, er begeistringsnivå och tro på framtiden har förstärkts uppåt och ni ”känner” hur godheten flödar tillbaka in i ert medvetande och rädslan stiger åt sidan, när ni inte längre ger bort er makt.

Ni ser ”tecknen” på en stor förändring och ni känner inom er Varelse Storheten hos er Själ. Ni hedrar allt ni är och har en vetskap att det bästa är på väg för NI för fram det med varje nytt andetag som ni tar.

Ni är Skaparna av denna Nya Jord och ni hyllas varje steg ni tar för ni vet nu att detta bara är början på detta otroliga uppvaknande som ni har anstiftat, och nu när ni går till nästa nivå med lätthet och behag med en känsla av att ha fullbordan som inte känts, bara för en kort stund sedan.

Inget stoppar er nu Kära Ni. Allt håller på att avslöjas och ändå kommer det för många att bli ”chockartat”, för er som har gjort grovjobbet, ni kommer ha möjlighet att räcka ut Visdomens hand och gå varsamt med dem som precis vaknar upp.

Ni är Ljuset

Ni är Kärleken

Var det Ljuset och den Kärleken i alla interaktioner med ALLA Varelser och se hur snabbt det reflekteras tillbaka till er och er Nya Jord.

Var förändringen ni kom för att Vara Kära Hjärtan.

Och så är det.

JAG ÄR ÄRKEÄNGEL MICHAEL

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-02 08:54 #12 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael

via Natalie Glasson

28 april, 2017

Tillit – Skapa Fullbordan i Ditt Liv

Änglarnas Välsignelser når ut till dig genom min varelse, från Änglarnas hela Rike. Änglarnas stöd finns närvarande och är ständigt tillgängligt för dig under din uppstigningsprocess, vadhelst du kan behöva, om det så är assistans, vägledning, healing eller aktivering. Vänligen kalla på änglarnas vibration och be om det, vi kommer ögonblickligen att börja arbeta med dig samt förbereda dig inför att få ta emot allt som du önskar dig.

Det svar, det stöd och den hjälp som du ber om, börjar alltid med din fokus när du tar emot. Dina förmågor att ta emot och att dela med dig är ett av dina största verktyg. Självpåtagna illusioner och blockeringar hindrar ofta dina förmågor att ta emot och dela med dig av Skaparens energi, dessa förmågor är dina naturligaste sätt att existera. När du harmoniserar dig med din naturliga vibration och förmåga att ta emot, släpps alla blockeringar, du låter dig själv få tillgång till allt du ser fram emot, behöver och längtar efter, så väl som inre tillstånd av fullbordan. Du försätter dig i ett tillstånd och en energi inom din verklighet, där du kan vara öppen för att Skaparen på mirakulösa sätt ska kunna stötta dig inom din verklighet. När du helt och hållet lär dig att väcka upp din förmåga att ta emot, så inser du att livet är mödolöst och samtliga drömmar kan manifesteras i din verklighet.

Att Ge Ut och att Ge Uttryck för Skaparen

När du tillåter dig själv att ge och dela med dig av din varelses ljus, kärlek och kreativitet, vilka kan uttryckas på flera sätt, såsom via ett leende, att dela med dig av din av tid till en annan, att stråla ut kärlek till världen och så vidare, så börjar du förstå att det som du ger ut, kommer tillbaka till dig och ofta förstoras det på överraskande och spännande sätt. Du ger ut det som du önskar att Skaparens Universum ska återgälda till dig. Det skulle kunna förklaras på flera sätt, några exempel:

Om du önskar uppleva en kärleksfull romantisk relation i ditt liv, välsigna alla som redan befinner sig i en kärleksfull romantisk relation, sänd kärlek och energimässigt stöd för att hjälpa andra att få uppleva detsamma. Hjälp nära vänner som också önskar detsamma, och sänd ut från din varelse en energi och en känsla av att redan ha den kärleksfulla romantiska relationen som du längtar efter.

Om du önskar öka mängden välstånd och överflöd i ditt liv, välsigna dem som redan får uppleva överflöd, stötta andra i att få uppleva detsamma, genom att till hela mänskligheten sända ut energier av överflöd vilka strålar genom din kropp. Hjälp nära vänner att uppnå överflöd i sina liv och låt dig själv stråla ut känslan av att redan få uppleva det som du önskar i din verklighet.

I och med att du ger, så låter du dig förmedla till Skaparens Universum det som du i din egen verklighet önskar få ta emot. I och med att du delar med dig av positivitet, kärlek och vänlighet innebär det att du kommer att få uppleva detsamma som du blir erbjuden på underbara häpnadsväckande sätt. Det är ofta så att det är lättare att ge än att ta emot eller att ta emot snarare än att ge. Vilket innebär att antingen ett givande eller tagande prioriteras framför det andra, vilket skapar upplevelser av brist och obalans. Det är ofta där upplevelsen av brist finns närvarande, som svaret står att finna på samma ställe. Om du inte får uppleva det som du i din verklighet önskar dig, låt dig själv fundera på dina förmågor att ta emot och att ge, ofta behövs en större betoning på det ena, samt en balans mellan bägge delarna.

Fem områden av Tillit

  • Ha tillit till att Skaparen stöttar och hjälper dig på magnifika och uppfyllande sätt.
  • Ha tillit till dig själv och din förmåga att helt och hållet ta emot Skaparen.
  • Ha tillit till dig själv och din förmåga att uttrycka och dela med dig av Skaparen från ditt innersta.
  • Ha tillit till din närvaro och ditt syfte för din existens på Jorden.
  • Ha tillit till gudomlig vägledning och intuition som flödar genom dig.

Om du inte har förmågan att ha tillit till Skaparen, att öppna upp och lämna över dig för att få ta emot Skaparen, så är det mycket osannolikt att du kommer att kunna ta emot gudomlig vägledning eller intuition. Du kanske inte har tillit till dig själv gällande att skapa uppfyllelse i din verklighet och du kanske känner dig ojordad eller oaccepterad i världen. Alla dessa områden gällande tillit är sammanlänkade och sammanbundna och de påverkar din verklighet, det sätt som du uppfattar din verklighet och den frihet enligt vilken du låter dig skapa utifrån din sanning.

Vägledning för att Skapa den Fullbordan som Du Önskar i Ditt Liv

  1. Skapa först avsikter gällande det du önskar få uppleva inombords och i din verklighet. Skriv ner dina avsikter och dokumentera hur du vill att det ska kännas, vad du kommer att få se, förnimma och lägga märke till, för att kunna uppleva den fullbordan som du önskar få manifesterad i ditt liv.
  2. Fråga dig själv:

Har jag tillit till Skaparen för att fullt ut få stöttning och hjälp att få uppleva mina avsikter i min verklighet?

Har jag tillit till mig själv och mina förmågor att fullt ut ta emot Skaparen, samt ta emot energin i mina avsikter, samt helt och fullt förkroppsliga denna energi?

Har jag tillit till min närvaro och mitt syfte för min existens på Jorden? (Fastän du inte helt och hållet förstår din närvaro eller ditt syfte. Denna fråga handlar mer om att känna sig jordad, lycklig, trygg och säker på Jorden samt i andras närvaro.)

Har jag tillit till gudomlig vägledning och intuition som flödar genom mig? Låter jag mig själv få ta emot vägledningen och har jag tillräckligt med tillit för att handla enligt den?

Det är också lämpligt att undersöka de berättelser som du har skapat, för att rättfärdiga din brist på tillit. Dessa kan förefalla verkliga och sanna, men de är blockeringar, distraktioner och illusioner som hindrar dig från att omfamna det naturliga tillstånd av tillit som existerar inom dig.

  1. Genom att du undersöker och funderar över dina ärliga och sanningsenliga svar på ovanstående frågor som rör din tillit, så förmår du känna igen och välkomna en medvetenhet gällande var det behövs healing, var det råder brist och var tilliten behöver uppmuntras.

Bristen på tillit är en upplevelse av separation från Skaparen och en övertygelse om att du är ensam i din verklighet och existens. Tillit är en upplevelse av enhet och att befinna sig i fullständig linje med Skaparen inombords och med Skaparens Universum.

  1. Kalla på mina, Ärkeängel Mikaels, energier för att förankra mitt svärd av sanning och tillit in i din gestalt, för att harmonisera din hela varelse med Skaparen, för att främja healing och transformation, vilka förstärker och återställer din tillit på samtliga nivåer.

”Ärkeängel Mikael, jag kallar på dig att närvara med mig, nu när jag mediterar. Jag bjuder in dig att placera ditt Svärd av Sanning och Tillit med Änglaenergi, in i mig, genom mitt kronchakra ovanpå huvudet som en pelare av ljus, som sträcker sig genom varje chakra inuti mittpelaren i min gestalt. Låt ditt ljus transformera min varelse, lösa upp blockeringar och begränsningar i min förmåga att ge ut och ta emot. Ge healing till min naturliga enhet med Skaparen och uppmuntra min tillit gällande allt som jag är och allt som utgör Skaparen. Stötta mig i att överlämna mig till Skaparens närvaro, i att få uppleva min tillit pulsera genom hela min varelse, befriande mig från upplevelser av separation, brist och obalans. Jag är Tillit, Jag Är. Tack Ärkeängel Mikael.”

Affirmationen ’Jag är Tillit, Jag Är’ är ett underbart konstaterande att upprepa för dig själv som en healing. Den harmoniserar dig med Skaparen, för ’Jag Är’ är en annan benämning för Skaparen. Du uttrycker att det råder en harmoni av tillit mellan dig och Skaparen.

Kalla på mig, Ärkeängel Mikael, för att arbeta med dig och att frambringa healing för att utveckla och väcka upp ditt naturliga tillstånd av tillit inifrån dig.

Med evig tillit.

Ärkeängel Mikael

Archangel Michael via Natalie Glasson, April 28th, 2017

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-05-25 17:16 #13 av: Hukanson

Ärkeängeln Michael via Ronna Herman, 30:e april 2017

Ärkeängeln Michael via Ronna Herman ~ Den Fysiska Farkosten: En Underbar, Helig Skapelse

Älskade mästare, låt oss återigen se över några av de grundläggande lärorna, som är så livsviktiga vid dessa kritiska tider av omvandling.

När ni rör er framåt på vägen av Upplysning, och ni får bättre förståelse för kosmiska lagar och universums arbete, välkomnar vi möjligheten att ibland ge er en bättre förståelse för några av koncepten för Skapande, och den fysiska farkostens komplexitet. Därför vill vi ge er en fördjupad förklaring av den Eteriska Kroppens sammansättning, och dess betydelse i processen för Uppstigning.

Den Eteriska Kroppen (eller den Eteriska Vävnaden), som är mycket finare i substansen än den jordiska kroppen, refererar till den osynliga motsvarigheten i den fysiska kroppen. Den Eteriska Kroppen består av den fysiska auran, som förmedlar ert fysiska hälsotillstånd via olika färger, störningar eller brister i det Eteriska Vävnadsmönstret

Känslor av smärta, lidande och förnärmelse, är tankar som håller er från att bli de Ljusbärare ni var menade att vara. Aurafältet, är det osynliga elektromagnetiska kraftfältet som omger den fysiska kroppen, och det ökar energin och strålar vibrationella frekvensmönster från er.

Auran av den mentala kroppen i den Eteriska Vävnaden, är nästan obefintlig hos de som är fångade i begränsningarna av den tredje och nedre fjärde dimensionen. Det beror på att de ser världen och händelserna genom ett illusionsfilter, som skapats av deras tidigare övertygelser, tankar och handlingar.

När man befinner sig i en tre/fyrdimensionell omgivning, kommer den dominerande kraften i den emotionella kroppen från astralplanet. Därför är en stor majoritet av människor under påverkan av sina grundpersonligheter och egots kroppsbegär, som består av en ouppfylld längtan från det förflutna, liksom emotionella obalanser och känslor av att vara ovärdiga och/eller oälskade. En av de mest dramatiska faserna i Uppstigningsprocessen, är att ta sig igenom förvrängningarna i det emotionella massmedvetandets övertygelser, till stabiliteten, friskheten och harmonin av de högre Dimensionerna.

Glöm aldrig, att rädsla tar bort er kraft. Det allmänna massmedvetandets övertygelser, drivs av negativt, fientligt tänkande och motstånd mot nya koncept och förändringar. Majoriteten av massorna är infrusna i en verklighet av smärta och lidande, men de är ovilliga att ta till sig nya expansiva idéer, vilket skulle befria dem från sina självpåtagna fängelser av begränsning.

Det är mycket viktigt att ni förblir stadiga och balanserade inom den accepterade skalan av dualitet, medan ni har uppgifter i den Tredje Dimensionens verklighet. Ni måste också sträva efter att skapa känslomässig harmoni och lugn, inom den Fjärde Dimensionens illusionära värld, när ni söker visdom och strävar efter att bli acklimatiserade till det mentala planet, i den lägre Femte Dimensionen.

Ni måste alltid vara uppmärksamma på er Själs och det Högre Självets viskningar. Det är också viktigt att ni förstår att ni inte har bara ett Högre Själv, utan många fragment/Gnistor av ert Högre Själv, utspridda i hela universum.

Uppstigningsprocessen medför gradvis integration och assimilering av nästa Högre Dimensionella Frekvensnyans av ert Högre Själv. Ni är i processen av att expandera ert Ljus och er medvetenhet. Er omvandling till Självbemästrande, såväl som till Uppstigningsprocessen, kommer att påskyndas mycket när ni har utökat er egen livslinje av Ljus – en eterisk kanal av Ljus – som är er kärnas anslutning till er Gudomliga JAG ÄR-Närvaro.

Ni är också i processen med att återupprätta er anslutning till Livets Flod via er egen Antakarana (Regnbågsbron av Ljus), som innehåller Skaparens Essens som kallas Adamantine-Partiklarna. Under de många tiderna i det förflutna, har mänskligheten minskat anknytningen till Livets Flod/Ljus, så att det hos de flesta människor bara finns en liten droppe kvar.

Var och en av er har en sfär av strålning, som produceras av vibrerande mönster från ert aurafält och er Själs Sång. Uppstigning innebär att hela det kroppsliga chakrasystemet balanseras, vilket kommer att underlätta rensning, rening och balansering av den Eteriska Kroppen/ Aurafältet. Ert mål är att återställa er Eteriska Kropp och Aurafältet till dess perfekta Gudomliga Ritning, vilket är den mänskliga planritningen för er ursprungliga kroppsform, som kallas Adam/Evas Kadmonljuskropp.

Vi observerar er via färgsträngarna i era multipla kroppssystem, fysiska, mentala, emotionella och eteriska, som har skapats av era tankar, handlingar och gärningar, under alla era livstider genom åren.

Er energetiska signatur består av de vibrationella frekvensmönster ni avger dagligen, via era tankar, handlingar och gärningar. Er Energetiska Signatur kan variera kraftigt, när ni befinner er i en Tre/Fyrdimensionell omgivning. Men när ni rör er längs vägen av Upplysning blir er Energetiska Signatur gradvis mer harmonisk och melodisk, och blir så småningom en del av er permanenta

Själs Sång.

Er Själs framsteg följs av frekvenserna i er Själs Sång, och inte av era dagliga handlingar.

Er Själs Sång är sammansatt av vibrationsmönster från Mitten av den Fjärde och de Högre dimensionerna av ovillkorlig kärlek, visdom, balans och harmoni. Som en Mästare av Själv kommer er Energetiska Signatur och er Själs Sång att sammanfogas till en Himmelsk Mandala av ljud och färg, vilken blir er identitet i de högre Rikena. Ni blir igenkända av styrkan av ert inre Ljus. Ju mer Ljusessens ni inkorporerar i er fysiska kropp, desto starkare kommer er aura att skina.

Den Helige Ande eller ert Högre Mentala Själv, är de insiktsfulla högre intelligenserna som övervakar och reglerar Ljusinfusionerna och Andens gåvor, som tilldelas er enligt er egen nivå av andlig medvetenhet, och era nuvarande behov. Särskilda fördelningar övervakas och fördelas också av ert Heliga Mentala Själv, som är mellanhand mellan er och er JAG ÄR- Närvaro/Guds Själv.

Meditation hjälper till att disciplinera det lägre sinnet och egot, så att ni medvetet kan tona in och få inspiration från ert högre sinne. Det kräver tålamod och disciplin att stoppa sinnets pladder, som är normen för de som är avstängda från sitt högre medvetande. Vi föreslår att ni utövar aktiv och passiv meditation.

Ett påbud eller en affirmation är en bön med kraft. Det bör vara en kortfattad, positiv bekräftelse, uttryckt med tillförsikt och en avsikt om att den kommer att manifesteras i rätt form, vid rätt tidpunkt.

Om bekräftelsen skickas fram med en kärleksfull avsikt för det högsta goda, anpassar ni er vilja med den av ert Högre Själv; och den universella lagen kommer att försäkra att era medskapande tankar och förväntningar, kommer att kombineras med andra likasinnade. Således kommer de att öka i styrka och kraft. Tyst meditation lyssnar efter ett svar från ert Högre Själv, er skyddsängel eller Den Helige Ande.

Kom ihåg att en person som är centrerad inom sitt Heliga Hjärta och sitt Heliga Sinne, kan förmedla kosmiska sanningar och inspirerade tankar till miljontals människor, medan de kärleksfulla vibrationerna i deras aurafält, välsignar alla de kommer i kontakt med.

Ro och glädje är kvaliteter från Själen. När intelligenta resultat av kärlek når själen, har den dominerande kraften inombords och i egots personlighet blivit kontrollerad. När ni framgångsrikt löser upp ljusets membran som skyddar ingången till ert Heliga Sinne, får ni tillgång till ert eget förråd av Gudomlig Visdom.

Låt oss ge er lite information, angående några av de många symtom från Uppstigningen som ni, de initierade, upplever just nu. 

** Ni drar er ur sociala aktiviteter och sådant som var roligt tidigare. Höga ljud, folkmassor och bullriga aktiviteter stör er, och ni längtar efter avskildhet och kanske naturens lugn. När era vibrationsfrekvenser stiger och blir mer harmoniska, kommer ni att undvika folk, händelser och platser som avger lägre disharmoniska frekvenser. Och gradvis, kommer ni att ha mindre och mindre gemensamt med vissa vänner och släktingar, särskilt de som är negativa, fördömande och ovänliga mot andra.

** Ni kan få intensiva energipåslag, som gör att ni knappast kan stå still, och ibland kan ni känna er så lätta inombords att ni knappt känner kroppen. Vid andra tillfällen kan ni känna er så nedtyngda att ni nästan sjunker ner i marken, och ni kan uppleva extrem trötthet. Era kroppar genomgår en intensiv metamorfos på eterisk och cellulär nivå, och några av dessa transformationssymptom är inte trevliga – speciellt inte för de som är äldre eller har en svag kropp.

** När Kundalini (den Heliga Elden) börjar stiga upp i er ryggrad (den eteriska Ljuskanalen), kan ni uppleva perioder med intensiv inre värme, medan kroppen till det yttre känns kall och till och med kallsvettig. Det är därför det i första hand är bäst att sträva efter en gradvis frisättning av Kundalini-elden, som finns lagrad i baschakrat i ryggraden, så att ni sakta kan integrera Guds Ljus av högre frekvenser. Snabbt och mycket, är inte nödvändigtvis bättre, när ni befinner er mitt under processen av transformation i Uppstigningen.

** För de i de tidiga stegen av processen, kommer integrationen av den renande Ljusfrekvensens upplevelse, inte att bli alltför dramatisk. Men för de Stjärnfrön som kommit en bra bit på väg, och har kommit överens om att vara Världens Hjälpare – och måste rensa vägen för andra – kan det vara en oerhörd process, eftersom de integrerar högre och högre frekvenser av Ljus, för att dela med andra.

** Ni kan känna er som om ni är i en känslomässig berg-och dalbana eftersom ni upplever många upp-och nedgångar. Ni går in och frigör mycket påverkad energi/disharmoniska frekvensmönster, från en djup cellulär nivå. Det är viktigt att låta dessa känslor komma till ytan, så att de kan förvandlas till en renare Ljussubstans. Det är också viktigt att ni lär er att observera vad som händer – att objektivt se, bearbeta och rätta till, med kärleksfullt tålamod och förståelse för det som uppenbaras för er..

** Era matvanor kan förändras drastiskt. Oavsett vad ni väljer att äta, följ er inre vägledning och övervaka hur er kropp mår efter att ni har intagit någonting. Era kroppselement eller den inre kroppsintelligensen vaknar upp, och om ni är uppmärksamma, kommer det att leda er till rätt mat och kost. Kom alltid ihåg att måttlighet i allt, är nyckeln.

** Ni kan ha mycket konstig värk och smärta, som inte klart går att diagnostisera. Det finns många mindre chakran och meridianpunkter i den fysiska kroppen. Eftersom de högre frekvenserna av Ljus, försöker strömma genom hela kroppen, kan de stöta på motstånd i dessa viktiga områden, och kan orsaka obehag. Ett av de vanligaste områdena för obehag, är i övre delen av ryggen, i området mellan skulderbladen.

** Ni kanske känner er som om ni förlorar förståndet eller åtminstone minnet. Det finns multidimensionella nivåer i hjärnan, och när ni höjer ert frekvensmönster, blir de lägre nivåerna i hjärnan gradvis renade. Därför kan ni inte längre, eller har inte tillgång till, så mycket av er gamla negativa historia, så väl som de många trivialiteter ni lagrat där. Ni kommer att få tillgång till de högre nivåerna i hjärnan, där ert Heliga Sinne finns. Föreningen mellan det Heliga Sinnet och det Heliga Hjärtat, är en integrerad del av Uppstigningsprocessen.

Älskade Ni, ni måste tillstå att det är en spännande tid att vara i den fysiska kroppen. Men er fysiska kropp kämpar för att hålla jämna steg med de ständigt ökande frekvenserna, som ni integrerar ögonblick för ögonblick, dag för dag. Många av er som inte har varit förkylda, haft influensa eller magproblem på många år, upplever nu dessa symtom, och några av er frågar, ”Vad gör jag för fel?”

Ni gör inte något fel, mina modiga vänner; Det är det ni gör rätt som orsakar några av dessa obekväma tillstånd i kroppen. Vi håller med om att dessa saker inte är trevliga att uppleva. Vi vill dock ge er en annan del av sanningen som ni kan fundera på.

Många av er som är djupt inne i Omvandlings-/Uppstigningsprocessen, har dessa obehagliga symptom för att snabbt transmutera de gamla negativa energierna i er fysiska kropp. Ni kan kalla det en transmutation eller ett dop av eld, en förbränning/ett frigörande av gamla frekvensmönster, för att låta de högre, mer raffinerade kristallina cellerna av medvetandet infiltreras, och bli de dominerande inombords.

Alla virus är inte dåliga, inte heller de obehagliga symptomen ni upplever. Se dem som ett medel för att till slut tjäna en högre syfte. Dessa saker kommer också att passera, kära ni.

Vi ber er att ta hand om er själva – och uppmärksamma era fysiska kroppar som aldrig tidigare – när ni lär er att känna igen signalerna eller meddelandena från er kloka kroppselement. Hur ska ni kunna njuta av den vackra världen med kärlek, glädje och överflöd som ni skapar, om er värdefulla fysiska kropp inte är viril och frisk?

Förena er med oss i er Pyramid av Ljus, älskade ni, och låt oss hjälpa er igenom processen så det blir lättare, med nåd och stor glädje. Må vår Fader/Moder Guds utstrålning skölja över er och fylla er med det Eviga Ljusets Liv. Vet att vi alltid är nära för att vägleda och skydda er.

JAG ÄR Ärkeängeln Michael

Transmitted through Ronna/Sacred Scribe * As transmitter of this article I, Ronna, claim the universal copyright in the name of Archangel Michael. Posting on websites is permitted as long as the information is not altered, excerpted or added to, and credit of authorship and my Email and website address is included. It may be published in journals, magazines or public print with permission from :RonnaStar@earthlink.net

“Archangel Michael via Ronna Herman ~ The Physical Vessel: A Wondrous, Sacred Creation,” April 29, 2017, at http://www.starquestmastery.com/

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-06-02 07:32 #14 av: Hukanson

Ärkeängel Mikael

via Linda Dillon

12 maj, 2017

Steve Beckow, Golden Age of Gaia

http://goldenageofgaia.com/2017/05/12/archangel-michael-a-behind-the-scenes-look-at-the-reval-part-12/

I en personlig läsning med honom genom Linda Dillon den 10 maj, 2017 gick Ärkeängel Mikael detaljerat in på de faktorer som är involverade i ”Reval” (RV), självaste processen, samt hur nära inpå slutförandet den befinner sig.

Vidarebefordrat i två delar. Tack till Dana för utskriften.

Del 1.

Uppdatering gällande RV

Steve Beckow: Sheldon Nidle säger att alla återstående hinder (för RV) snabbt kommer att passeras så att processen förväntas komma igång inom kort. (1)

Kommer det att ske mycket snart?

Ärkeängel Mikael: Det stämmer.

Steve: Så vi ska inte börja packa våra väskor, utan börja tänka på var vi har våra väskor och liknande?

AAM: Ja, att veta var ni har er väskor och vad ni ska packa ner.

Förstå att det här är ett projekt som sker i flera faser och att det redan är på gång.

Processen som är involverad

Steve: Kan vi prata lite om det?

Det är ett mång-facetterat projekt. Det är ett multi-dimensionellt, multi-civilisations-projekt. Kan du vänligen beskriva precis hur stort det är eller hur komplext det är, på ett allmänt sätt, så att vi ska kunna förstå?

Snarare än att vi varje dag ska vänta och säga: ”Nåja, det hände inte idag” eller ”det kommer imorgon, för att det var val i Frankrike”.

AAM: Det är absurt.

Eftersom människor är involverade i denna process, och vi förstår er iver osv, men vad ni gör och vad många av de inblandade gör, är att ni minerar nyheterna gällande olika händelser och sedan fäster ni alla möjliga slags betydelser till det som vi skulle kalla alldagliga händelser.

Jag ska förklara detta, så ta på dig säkerhetsbältet, fina du!

Du lägger en tyngd, som kan vara eller inte vara sann, vid alldagliga händelser och när du gör det så lever du i morgondagen och du lever i gårdagen snarare än i din nuvarande verklighet som omfattar gåvan av dagens vartenda ögonblick.

Så du ser alltid framåt och du blickar alltid bakåt och vad du säger är: ”Åh, det här är orsaken till varför det har eller inte har ägt rum”.

Vi vill i sanning vägleda dig, vi vill till och med vädja till dig och be dig att sluta upp med det.

Varför RV är en Global Händelse

Nå, när vi har fått det sagt, så är detta ett mänskligt, inter-dimensionellt, multi-dimensionellt och gudomligt företagande.

Som vi flera gånger har berättat för kanalen, så sker valuta-omvärderingar minut för minut, dag för dag, timme för timme. Det är ingen stor händelse.

Varför detta är en global händelse, är för att det har funnits ett högre-dimensionellt arrangemang och en helig överenskommelse att till de globala finanserna införa tillräckligt med medel, med syftet att slutföra helandet av de sår som har resulterat från den Tredje Dimensionens falska rutnät och paradigm.

För att denna energi i stort sett har blivit upprensad, (ja, ni kan se vissa rester, det stämmer) så är det som återstår ett fysiskt bevis och den fysiska manifesteringen, som fortfarande råder, på dessa ogrundade (nå, låt oss bara säga hemska) trossystem – maktmissbruk, våld, kontroll, brist osv.

Så denna införsel är ägnad att rätta till denna situation, att i grund och botten få en ny start för mänskligheten. Nå, det sker inte omedelbart, som vi alla vet och förstår – för fastän Moderns Kärlekstsunami inte kommer att svepa bort alla fysiska bevis på dessa trossystem, så kommer det att ske, över en period på, låt oss säga ett par år, eller 2 till 5 år. Det ger mänskligheten en nystart, en ren griffeltavla, för att sedan kunna gå framåt på sätt som faktiskt tar er bortom det som ni för tillfället anser vara pengar.

Mikael beskriver Grupperna bakom RV

Så med det, för att det har varit ett globalt företagande så är vad som krävs, ett engagemang med människorna, inte bara med nationer och nationernas politik utan nationernas ekonomiska situation och vad innebörden av ett sådant betydande finansiellt skifte innebär.

Sedan finns också det praktiska gällande saker som data-operatörer osv. Allt det som vi skulle kalla små detaljer, som har varit enorma och fruktansvärda. Nu har dessa detaljer åtgärdats. De politiska förhållandena har till största delen åtgärdats tillräckligt för att kunna få ett godkännande att gå vidare.

Det ekonomiska – det råder en viss nervositet hos dem som i sanning kontrollerar både globalt och olika nationers ekonomiska system. Men nervositet är allt det är. Det är inte en absolut vägran att delta.

Så allt detta har på allvar varit i görningen, i själva verket endast under cirka ett år till 18 månader, där det faktiskt har funnits tillräckligt med deltagande och förnyelse.

Fotnot

(1) The Spiritual Hierarchy and Galactic Federation through Sheldan Nidle, May 9, 2017, at http://paoweb.com.

Del 2

http://goldenageofgaia.com/?p=287835

Valuta-investerarna

En stor del av rörelsen på det fysiska planet som nu har uppstått, har skett tack vare gruppen med ljusarbetarna, gruppen som upprätthåller kärlek och sin vision.

Flera av dem som har varit initiativtagare i detta omräknande av olika valutor, har bestått av militärer och på grund av det så har det förekommit en viss attityd gällande ljust-mörkt, gott-ont och en hel del egoistiska trossystem och beteenden som: ”Vi har rätt”, ”Vi är de utvalda människorna och alla andra måste krossas.”

Det är inte syftet med detta åtagande. Det är att skapa ett samhälle av Gaia-iter, inte en fortsättning på olika hierarkier.

Nu är arbetet som ljusarbetargruppen har hållit på med, både verkligt och subtilt, tillsammans med dem från sfären av valutainnehavare. Förstår du vad jag menar?

Steve: Jag tror det.

AAM: Ljusarbetarnas vision har genomträngt, vilket också olika Tsunamis har gjort (1), dem som tror att de själva befinner sig i framtida ledarskapsställning, snarare än att de tror på jämlikhet.

Steve: Vänta lite! De som befinner sig i framtida ledarskapsställning snarare än jämlikhet!

AAM: Ja.

Steve: Nu är jag förvirrad.

AAM: Vi trodde att du skulle bli det!

Tänk på en pool med dem som är, och har varit, involverade med Revalueringsprocessen. Inom denna pool finns olika människor. En stor del av dem har varit militärer och de som tror att de själva är, låt oss säga, mänsklighetens frälsare.

Men de har haft en mycket våldsam inställning gällande vad de har uttryckt: ”Död åt de mörka hattarna!”, ”Död till Illuminaterna!”, död till den ena och död till den andra. Fängelse, bestraffning – det är av den gamla världen.

Ljusarbetarnas och Kärleksspridarnas arbete

Nåväl, i samma pool har du också de många ljusarbetarna och kärleksspridarna och de har upprätthållit en vision om en värld, för att använda våra ord, en vacker värld som fungerar för samtliga.

För att ni finns inom samma bubbla, så har ljusarbetarnas/kärleksspridarnas energi inte bara genomträngt utåt till resten av planeten. Inom den slutna bubblan har den även genomträngt dem som tror att de är ledarna av det nya sättet, vilket i verkligheten inte är jämställt utan hierarkiskt.

Steve: Ok, så långt är jag med dig.

AAM: Så det hierarkiska tänket har mjukats upp. Nu vet vi att ledarskap och handledning är nödvändigt, men ni kan inte få denna process att framskrida och helt enkelt ha den att mångfaldiga det som har varit, enbart med nya människor i ledningen. Det kommer aldrig att fungera.

Steve: Byten av ansikten, ja ….

AAM: Ja, det är som att byta hattar så som ni skulle tänka det. Så det har blivit, och blir, åtgärdat och det är också en del av det som är på gång. Det behöver vara det och det blir justerat för att fullföljandet av växlingen ska kunna gå framåt.

Åter till Åtagandet

Så det har funnits praktiska aspekter, i termer av nationella överenskommelser, finansiella avtal osv osv, såväl som vad vi har kallat de smärre detaljerna, programmeringen, arrangemangen med banksystemen osv.

Och så har det funnits den andliga komponenten för låt oss tala om för er att ingen av oss, från St.Germaine till Modern, vill bara fortsätta med ett system som är grymt och bestraffande och inte jämlikt.

Så allting är på gång och det har nått en punkt där vi kan säga ”Gå”.

Steve: Önskar du att dina kommentarer ska publiceras på bloggen?

AAM: Ja, det kan de.

Steve: Ok, de är mycket användbara, min Herre. Jag tycker att de ska det.

AAM: Och en sista sak som vi skulle vilja säga gällande detta, till gruppen av kärleksspridarna, är att fortsätta upprätthålla visionen och sänd kärlek, sanning, frid, frihet, jämlikhet, inte bara till alla som finns inom cirkeln, bubblan, utan till hela planeten.

Fotnot:

(1)Två vågor av energi som har träffat Jorden har benämnts ”tsunamis”: Kärlekstsunamin, som har sitt ursprung hos Fader/Moder Gud och Tsunamin av Ett, som kommer från ärkeänglarna och de uppstigna mästarna, på och utifrån planeten.

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Oneness can not be divided.

Anmäl