Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Ljud, Ljus och Doft.

2017-01-15 12:05 #0 av: Hukanson

För den som vill svara an på högre makters undervisning om åkallelse, bön, recitation och meditation finns vägledning om att använda speciella saker för att skapa en speciell miljö runt det hela. Vi rekommenderas att använda kristaller, ljus, vatten, aromatiska oljor, rökelse och bilder och symboler som ska föra vår uppmärksamhet till det rena och heliga i tankar, ord och gärning. Vi behöver vara trygga i att inte bli störda av vandrande andar i vår stund av att öppna upp för högre inspiration.

Om man ser på youtube så finns det ju en uppsjö av hjälpsamma videos som på ett flertal sätt vill hjälpa till med detta. Videos med ljus, videos med ljus och snart kommer väl doftvideos också...

Har du tid att dela med dig hur du upplever värdet i att använda ljud i kontemplationen? Blir man lugn, ren, harmonisk, frisk och helad bara av att lyssna på ljud...hur upplever du det? Vad brukar du använda?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-01-20 17:22 #1 av: Sanyara

Doftvideo vore spännandeSkämtarSkrattar

Jag upplever att både ljud, ljus och dofter mm påverkar oss.

Jag använder ibland div. video från Youtube med "binaural beats och isochronic tones". Det går i perioder. Vet egentligen inte hur mycket nytta de gör men det känns rätt bra efter att man har lyssnat på dem. Det vore kul att få andras upplevelser av den typen av 'ljudterapi'.

För att somna funkar det bäst för mig med att lyssna på något med "heavy rain and thunder". Jag blir så behagligt avslappnad genom att ha det som bakgrundsljud.

För meditation och avslappning tycker jag att det är bäst för mig med bara något 'rent' ljud utan musik som t.ex. tibetanska skålar (Bowl) som ensamt ljud eller i kombination med naturljud som t.ex. porlande vatten.

Någon ljusvideo har jag inte sett på YT, vore kul att få testa.

Anmäl
2017-01-25 01:03 #2 av: Hukanson

Här en video som vill föryngra lyssnaren!

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-02-10 17:12 #3 av: Hukanson

Ljus och Ljud är inte bara köttsliga kvaliteter dessutom absolut andliga. När vi uppmanas att vara rena och höja vår vibrationsfrekvens kan vi faktiskt göra det med ljus och ljud just därför att de är andliga egenskaper. 

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-06 06:49 #4 av: Hukanson

Visste du att det går att göra helande musik av helande örter? Jodå, om man har kontakter på Arcturus så går det. Lyssna på det här:  https://www.youtube.com/watch?v=WrSIITNIq0Y&list=PLj4NfP8oMJHKHvPknu7LocecyyoTmqMSh

Om du vill höra mer av denna kanal  klicka här:   https://www.youtube.com/channel/UC1I36-ODCsSxxEsErT5de4A/videos?feature=relmfu

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-03-06 06:52 #5 av: Hukanson

Har du något minne av en oförrätt du har svårt att glömma och  förlåta?

Prova Den Violetta Flammans meditationer!

https://www.youtube.com/watch?v=s5xHaKr-PPw

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.