Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Allmänt Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) S:t Germain Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Sarah Martinus Sheldan Nidle Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Allmänt

Skapelsen

2016-11-27 11:59 #0 av: Hukanson

De flesta verkar acceptera att allt började med en Big Bang...det är i alla fall vetenskapens sanning, som de undervisar barn med. Vårt samhälles tro, en tro om det absoluta ursprunget, alltings början. En förklaring om varifrån, hur och varför. Vi vet bara inte varthän? Svagheten med Teorin är att den förklarar allt med materians existens. Materians olika aggregationsformer styrs av lagar som är en inneboende ordning i materian. Existensen av materian och dess lagar är tillräckligt för att förklara allting enligt vårt demokratiska samhälles vetenskapliga tänkande. Men livet då? Hur lyder lagen om livets uppkomst? Vi vet inte det...varför? Hur kan vi vara okunniga om vår egen existens när vi kan förklara hela universums existens...Kanske ändå att vi i sanningens namn måste modifiera vår vetenskapliga tro att inkludera en Yttersta Orsak, en igångsättare av Big Bang och en Skapare av Liv i materian. Ett syfte med Ljuset, en mottagare av energi! Men om det också finns en motsats till ljusets liv skulle det då vara dödens mörker? Vetenskapen vet nu att det finns ett Mörker i Universum som inte kan förstås med Ljusets Vetenskap men ändå kan anas genom dess inverkan på den ljusa sidan av Universum...Kosmos. Vi vet att den sidan är kollossalt stor och helt okänd för oss. Vi känner livet i Ljuset och kanske är det också Skaparens avsikt att vi ska lära känna döden i Mörkret?

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-12-06 22:45 #1 av: Hukanson

Har ni tänkt på att när Adam och Eva i Bibelns Genesis ätit av den förbjudna frukten så blev de nakna...vilket ju skulle vara A-Nyu-Nakna eller Annunaki dvs de fallna materiella Änglarna 199 stycken. De av Himlafadern fördömda till elden.

Mänsklighetens utveckling kräver att vi utvecklar vår förmåga att vara kunskap men bara kunskap dödar oss...vi behöver livskraften att orka bära kunskapsbördan.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-01-30 10:01 #2 av: Hukanson

Universum expanderar fortare än ljushastigheten därför att när universum föddes - i den första millisekunden - exploderade allt gigantiskt fort över alla kända gränser. 

Men vad var det som skapades i Big Bang? Om det nu är sanningen att vårt universum består till 95% av svart materia och bara 5% utgör det kända mätbara med galaxer, supernovor och stjärnor och planeter...var då inte Big Bang en skapelse av ett totalsvart universum?

Men eftersom det ljusa universat  finns från begynnelsen så måste kanske något ha "gått fel" och skapat den ljusa Atomen...som vi kallar Väte. Det uppstod av okänd anledning vätgas i den svarta materian. 

Våra kvantteoretiker har försökt dissekera atomen och komma ner till dess byggstenar och myntat begreppen kvarkar och strängar. Ytterst eller innerst består den ljusa materien av strängar som är både energivibration och en liten liten partikel. Den bygger Uratomen Väte med allt vad den innehåller av mindre partiklar typ foton, proton, elektron, neutron sammanhållen av Lagar som reglerar dess interaktion med varandra. EN VÄLDIGT STARK ORDNING UPPSTOD. De första STRÄNGARNA var skapare av LJUS I MÖRKER och en väldig mängd VÄTGAS uppstod från begynnelsen av Universum...i Big Bang. 

Strängarna hade tydligen en plan för de nöjde sig inte med att skapa ljusatomen enbart utan gav den makten att kombinera ihop sig med varandra! Så bildades HELIUM därför att det blev en stabil förening att para ihop 8 vätgasatomer med varandra till en stabil Heliumatom. Eller rättare är det ju ett grundämne...för det finns ju då bara en enda atom...väteatomen...som kan "gömma sig" som andra grundämnen enligt den STRÄNGlag som den är en manifestation av.

Men den svarta materien har ändå majoritet i Big Bang och äter upp Ljuset så fort det kan...har Ljuset en chans att överleva? Även vår Vintergata har ett stort svart hål i centrum och vem vet hur lång tid vi har kvar? Men det verkar finnas en spärr. Runt det svarta hålet finns ett elektromagnetiskt fält som förhindrar att fotoner kommer in i det svarta hålet...kanske det är den princip som hindrar ett totalt kollapsande  av Strängskapelsen. 

Oneness can not be divided.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.