Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Martinus

Kristen Andevetenskap

2016-09-29 19:39 #0 av: [Hukanson]

Skandinavien blev välsignat med en visdomslära av Herren genom Martinus Thomsen en dansk lantarbetare som genom nåden erhöll uppenbarelser om en Kosmologi som skulle förklara och bevara Kristusmedvetandet för alla tider. Martinus vigde sitt liv till att arbeta med detta och öppnade kursgårdar med sitt Martinusinstitut som är fullt verksamt idag med föredrag i studiecirklar och på Youtube.

Detta är verkligen ett sant testamente av Jesus Kristus, en kosmologi runt det som han har skapat för oss i andevärlden, alla dessa boningar som står redo att ta emot oss när våra köttsliga kroppar vissnar ner och dör och frigör våra andesjälar att komma vidare i den eviga vandringen i högre dimensioner.

Martinus Kosmologi är ett stort verk. Det tar många år att läsa igenom och kanske ett helt liv att förstå det. Men det är bättre att ha börjat göra det än att aldrig ens tänkt tanken att göra det.

Några av de många föreläsningarna visas i tråden.

http://www.martinus.dk/sv/startsida/

http://martinusportal.se/

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-29 20:04 #1 av: [Hukanson]

Else Byskov har en websida där hon beskriver vad hon har fått ut av att dela hans förmedling;

http://newspiritualscience.com/#number1

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-29 20:07 #2 av: [Hukanson]

Martinus är verksam på Hälsans Hus på Söder i Stockholm och de driver en Facebooksida som är mycket aktuell och informativ.

http://martinus.se/?page_id=497

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-09-30 08:14 #3 av: [Rulander]

Det kanske är intressant för någon.

Jesus Kristus har ingenting med detta att göra.

Om du tycker detta är intressant är OK, men blanda inte in Jesus i detta. Annars får du tro på vad du vill.

Jag kan inte förstå att det kan vara så svårt att hålla isär begreppen.

Anmäl
2016-10-12 10:34 #4 av: [Hukanson]

Antag att det är sant att Jesus identifierade sig med Kristus ända fram till 1956 och därför är Martinus kosmologi ett testamente av Jesus Kristus.

Idag identifierar sig Jesus först och främst med Lord Sananda av Kumaras och därför har han "slängt" sin astrala kropp till A J Miller...den australiensiska man som "påstår att han är Jesus" vilket han då både inte är i köttet men ändå måste vara i anden därför att han måste leva överskuggad av Jesu astrala Ande - som Jesu Andra Ankomst...the second coming of the Jesus Christ.

Det går att förstå om man är tillräckligt ödmjuk...och forskar i skrifterna (det finns fler än de i den gamla Bibeln).

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-10-12 11:13 #5 av: [Rulander]

#4 Det går inte att förstå ens om man är mycket mycket ödmjuk.

Att försöka förstå detta är minsann en ordentlig utmaning. Varför krångla till det så våldsamt?

Det är nog så att det är Sananda av Kumras eller AJ Miller som påstår sig vara Kristus. Inte tvärt om.

Det är många som har påstått sig vara Jesus Kristus och alla har varit fel. Så är det även i detta fall.

Jag du får naturligtvis tro vad du vill och jag hoppas det är OK att jag har en annan åsikt. Tack för att du inte tar bort min kommentar.

Anmäl
2016-10-19 10:42 #6 av: [Hukanson]

Det är TID nu för Den Kosmiske Kristus att framträda på den här planeten! Det är tid nu för Den Universelle Mikael att framträda som Människan på Moder Jords levande vatten. Det är dags att ta till sig en ny undervisning om en större och djupare förståelse av Skaparen Gud...den vi har gemensam med så mycket mer än vi ens kan fantisera existerar.

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-10-19 10:48 #7 av: [Hukanson]

Ulf Sandström heter en ledande svensk kosmolog som i många år givit föredrag och kurser. Se mer av honom här;  http://martinuscentervarnhem.se/?p=503

Oneness can not be divided.

Anmäl
2016-12-30 18:41 #8 av: [Hukanson]

Några bra länkar för den flitige kosmologen:

http://kosmologipodden.libsyn.com/2016

http://martinusportal.se/blog/om-ordens-betydelse

https://www.youtube.com/channel/UCEbwEotDGqQCAZqtO2C4vrQ

Oneness can not be divided.

Anmäl
2017-09-28 16:44 #9 av: Heberniclobochs

Nu var det många år sedan, men jag läste en kortare bok som sammanfattade de större idéerna inom kosmologin, skriven av Martinus själv. Kort sagt är det bara buddhism klätt i rymdålderns kläder och någon Jesus fanns inte med. Han menar ju till och med att vi människor bara är högt utvecklade djur och inte kommit till det sanna människostadiet än.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.