Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (7) Senaste inläggen

Ursprungets Skapare Allmänt Fader Gud Sananda Samtal med Gud Ärkeängel Mikael (Michael) Änglarna S:t Germain Uppstigna Mästare Bön ACIM Morgondagen Gårdagens Gud LAGARNA Ljusmission A J Miller The New Message Sanat Kumara Gautama Sarah Martinus Sheldan Nidle Neale Donald Walsh Ashtar Kanaliseringar (svenska) Channelings in english Magenta Pixie Bashar Religioner Profeter och profetsior Reincarnated Mormon Andliga artiklar - religionstexter Livsfrågor Mike Quinsey Linda Dillon Abraham (Hicks) Caroline Myss Susie Beiler Tina Spalding Micheila Sheldan Pamela Aaralyn Andrea Foulkes Dagens Websajt tips Jamie Butler - the Lighter Side Alison Ailfinn Allan Elisa Medhus Doreen Virtue Hucolo Channeling Community Kryon Maria Piotrovskaja Inspiration Min Berättelse Citat Bok och länk-tips Övningar Off Topic IFokus info Köpbart
Livsfrågor

Längtan efter livet

2015-03-31 10:23 #0 av: [Kathja]1

"Som hjorten längtar till vattenbäckar, så längtar min själ efter dig , o Gud" (ps 42:2)

I varje människa bor en inre längtan efter något, vissa säger att detta något är Gud andra tror att längtan är något annat. Jag tror att längtan är törsten efter Gud och att den finns i våra hjärtan, att det är så Gud har skapat oss så att vi inte ska tappa bort hen helt när vi lever våra liv här på jorden. Utan vi ska ha en inre drivkraft som likt en målsökande missil leder oss mot ljuset.

Ofta fyller vi dock livet med annat. När vi låter vårt Ego (hjärnan) styra våra steg hamnar vi gärna på villovägar där vägskyltarna säger oss att det vi söker är resor, en ny soffa, smalare kropp, en ny partner, mat... Ja allt det där som vi dagligen matas med att vi behöver för att vara lyckliga. Och där vi vandrar på våra villovägar tror vi att detta är sanningen vägen och ljuset.

Vi behöver stanna upp och fråga oss själva - är detta jag gör i samklang med min inre röst? Är detta kärlek? Om inte kan vi vara helt säkra på att vi har hamnat lite offroad. För vägen till livet och kärlek går via kärlek. Inte via konsumtion och mer eller mindre desperata relationer. 

HjärtaSajtvärd på Tro Hjärta

Medarbetare på LawOfAttraction 

Anmäl
2015-03-31 11:49 #1 av: Barnatro

Visst är det lätt att vi leds på villovägar i livet. Vägen till kärlek går via våra hjärtan och Guds budskap till oss alla. 

Anmäl
2015-03-31 18:34 #2 av: white lady

Man bör aldrig svika sig själv i alla fall, då finner man aldrig hem. Blomma

En retreat är aldrig fel.För att umgås med sig själv, är ju inte fel.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.